bavíma to tak striedavo, keď niekomu niečo 2 hodiny vtĺkam do hlavy a o týždeň zistím, že z toho nič nevie, tak sa cítim ako zbytočný a ako klamár, ale zasa keď sa dozviem, že učiteľka napísala môjmu zverencovi na písomku "Adam, len tak ďalej!" a jednotku, tak ma to napĺňa neskutočnou hrdosťou...
milionár zo mňa nebude, ale som sám sebe šéfom a nemusím ťahať 6-hodinové šichty a fyzicky sa nenamakám.... mám rád svoju brigádu
doteraz som umyvala tanıere a hrnce :/ no a vo stvrtok mam pohovor v londyne budem robıt casnıcku v hotelı ale to len do septembra, snad nıeco usetrım kedze ubytko budem mat zadarmo... no a bavıt ma to ası bude vıac nez to co som robıla doteraz ... hlavne dufam ze to nebude take ponızujuce
prekladam, pisem, editujem... beriem to ako brigadu, pretoze to rozhodne nie je fulltime... celkom ma to bavi len ked je to debilna tema tak sa do toho neviem donutit ale tak som za to dost rada, dokazem na tom fajne zarobit ale nenasetrim,... lebo teraz som napr dala 200 evri za letenku, to sa strati
brigádujem, miestami ma to nebaví, inak to beriem tak, že keď už to robiť musím, tak prečo si to znepríjemňovať tým, že si budem stále opakovať, že ma to nebaví atď...
prežijem celkom v pohode a snáď sa mi podarí našetriť si na školu
Tak stále mám na papieri, že študent denného štúdia... Do 26 rokov vo všeobecnosti môžeš čerpať tie študentské "výhody", ale naozaj netuším, ako to je v pracovnom pomere po 26tke...
A načo ty vôbec riešiš brigády, keď môžeš robiť na tp?? Ak ti to tak moc chýba, choď na doktorandské teda kamoška takto teraz odišla z dosť dobrej roboty... trúba
To je tak typické. Vylezie to z masmedijálnej, má to nejaký titul, a myslí si, že je pupok sveta. Že mu teraz k nohám padne pohodlné miestečko a plat ministra. SA ZOBUĎ prosím ťa, tuto z teba jeden titul pre pracovný trh nerobí nič výnimočné, si len absolvent, ako tisícky ďalších.
Ak chceš začať fungovať, musíš sa v prvom rade dostať do toho "tp života" a nie čakať na "slušný" job, vieš ako. Ale ak ti viac vyhovuje nerobiť nič, ako robiť niečo menej "slušné", ale sa zase nejakým spôsobom učiť, posúvať a zvyšovať svoju hodnotu na trhu práce, ok... tvoje rozhodnutie ,)
@luc.ka lucia... tebe jebe? kde spominam, ze som pan sveta, ze chcem plat ministra abo ze chcem luxusny job? dpc keby mi to aspon hovoril niekto, kto skolu dokoncil a ne ze v 25 rokoch obmsrda v 1. rocniku na elek3ckovej skole. cize v tomto radej suchaj nohami. ja len chcem normalnu klasicku pracu, nic extra, sry ale za pas nepojdem, nie na to som bol 5 rokov v skole. ty ked chces taxi tam chod hned po promociach v 40ke, ale ja nie, dakujem
@luc.ka omg aspon sa nehraj ze to nebolo na mna mierene ked vsetky veci sa tykali priamo mna. ja som sa ta slusne nieco spytal a ty si chytila svoju preslavenu arogantnu naladu, ta sa necuduj teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Na striedačku to mám taktiež aj s jazerom, kam chodím predávať langoše, čapovať pivo a kofolu a tak...
Výplatu dostávam vždy na konci šichty a šetriť sa snažím ako sa dá, tak uvidíme. A či ma to baví? Aj hej. Som rada, že mám vôbec možnosť pracovať.
bavíma to tak striedavo, keď niekomu niečo 2 hodiny vtĺkam do hlavy a o týždeň zistím, že z toho nič nevie, tak sa cítim ako zbytočný a ako klamár, ale zasa keď sa dozviem, že učiteľka napísala môjmu zverencovi na písomku "Adam, len tak ďalej!" a jednotku, tak ma to napĺňa neskutočnou hrdosťou...
milionár zo mňa nebude, ale som sám sebe šéfom a nemusím ťahať 6-hodinové šichty a fyzicky sa nenamakám.... mám rád svoju brigádu
ked budem od septembra zas makat dalsi semester, tak ma dufam neslahne aj pri brigadovani,
tak ako tá práca je neskutočne nudná,ale platené to mám,takže to je prvoradejšie
Neviem,či dokážem našetriť(výplatu dostanem až o 3 týždne),ale budem musieť.
a ideálne nie je nič.
prežijem celkom v pohode a snáď sa mi podarí našetriť si na školu
@luc.ka tebe daju brigadu, ked uz mas 25 a musia za teba platit vsetky odvody?
Tak stále mám na papieri, že študent denného štúdia... Do 26 rokov vo všeobecnosti môžeš čerpať tie študentské "výhody", ale naozaj netuším, ako to je v pracovnom pomere po 26tke...
A načo ty vôbec riešiš brigády, keď môžeš robiť na tp?? Ak ti to tak moc chýba, choď na doktorandské teda kamoška takto teraz odišla z dosť dobrej roboty... trúba
To je tak typické. Vylezie to z masmedijálnej, má to nejaký titul, a myslí si, že je pupok sveta. Že mu teraz k nohám padne pohodlné miestečko a plat ministra. SA ZOBUĎ prosím ťa, tuto z teba jeden titul pre pracovný trh nerobí nič výnimočné, si len absolvent, ako tisícky ďalších.
Ak chceš začať fungovať, musíš sa v prvom rade dostať do toho "tp života" a nie čakať na "slušný" job, vieš ako. Ale ak ti viac vyhovuje nerobiť nič, ako robiť niečo menej "slušné", ale sa zase nejakým spôsobom učiť, posúvať a zvyšovať svoju hodnotu na trhu práce, ok... tvoje rozhodnutie ,)
...ale nevyzerá to zle, snáď to bude okej
je ti lepšie, že si ma spičoval za to, že som niečo napísala vo všeobecnosti, nie nutne na teba mierené?
ži jak chceš, a už na mňa nereaguj.