Europska Unia chce zakázať pestovať zemiaky a papriky na uzemi Starého kontinentu (Europskej Unie).
Vraj su nepôvodné.
Co si o tom myslíte? Myslíte si že EU je skvelé! alebo že je to fasistický/komunistický/neviem aký hnus?
Lebo sa diskutuje v Bruseli aj
a k splachovaniu sa neviem vyjadriť.
ja budem mať i tak v budúcnosti kadibudku a pri kakaní budem mať krásny výhľad na prírodu! :happy:
(takže mi počet povolených splachovaní bude ukradnutý.)
ale babka v zahrade a ty si mozes urcite pestovat co len chces nikto nepride a nezavre ta joj...isto ide iba i daky zakon co ponici mensich poctivych podnikatelov aby mal clovek na stole len humus ....nechce sa mi to citat tak ak som mimo sorry
Cital si ten clanok? Nehovorim, ze v tomto rozsahu to je najzmysluplnejsia legislativa na svete, ale pri niektorych druhoch rastlin a zivocichov ma opodstatnenie.
"Kľúčovou otázkou bude časová os. Pokiaľ sa posunie pred Kolumbove cesty, dopadne tvrdo na pestovateľov zemiakov a paradajok (...) ...vysmieva sa nápadu EÚ europoslanec Cabrnoch. “Ide samozrejme o žart a nadsádzku,” dodal "
Co sa tyka tej myslienky setrenia na ziarovkach a splachovani, s tym tiez osobne suhlasim - nemusime si zbytocne dojebavat prostredie plytvanim. Len som zvedavy, ako to splachovanie chcu obmedzovat - to by bolo neuveritelne nakladne, aspon na zaciatku.
@matwejo Tak urcite, je to represia, ale co sa tyka ochrany zivotneho prostredia to este beriem Ako inak sa to aj da spravit. Ludia su nenazrane plytvajuce svine, zvlast v EU.
Ale hlavne sa nikto nechysta zakazat pestovat ani papriky, ani zemiaky!!! xD Ten navrh suvisi s globalizaciou, cestovanim a zanasanim cudzich prirodnych entit do nasho prostredia. To, ze to cesky poslanec dotiahol ad absurdum, neznamena, ze je ten navrh blbost - asi nechceme, aby nam tu zacali lietat komare s malariou
@rayennn Praveze ten zart bol, ze sa zakazu vsetky druhy dovlecene po roku 1500 Co je evidentne blbost a celkom dobry vtip, ale ta myslienka je, ze sa bude kontrolovat, ake druhy parazitov/rastlin/zvierat sa sem zavlecu a rozmnozia. Ak tomu dobre rozumiem, tak nie od Kolumba, ale od-teee-raz.
nič si s kokakolou nepokašľala. pretože to nie je nič (spolu s ďalšími podobnými podivnosťami), čo by bolo pôvodne zo zemegule, teda to nemá celkovo na tejto planéte čo robiť.
taketo nieco keby si dovolili tak bude 3. sv. vojna hned den po tom uzakoneni ale tak nieco take sa aj chysta no ktovie ci to tak nebude .... inak to splachovanie tak funguje aj teraz ne ? sak musim nechat po splachnuti aspon minutu nechat nacerpat vodu az potom znovu splachnut ci to my mame zastaraly zachod ?
Toto s tymi zachodmi by som uvital, lebo to sam niekedy robim aby so usietril za vodu. A to pestovanie mozno uz nie je miesto na poliach na europske rastliny tak preto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a papriku nejako oželiem.
i keď... s ňou je môj svet istotne krajší.
to si dufam len srandu robia a neprejde daco take
omg
ja budem mať i tak v budúcnosti kadibudku a pri kakaní budem mať krásny výhľad na prírodu! :happy:
(takže mi počet povolených splachovaní bude ukradnutý.)
"Kľúčovou otázkou bude časová os. Pokiaľ sa posunie pred Kolumbove cesty, dopadne tvrdo na pestovateľov zemiakov a paradajok (...) ...vysmieva sa nápadu EÚ europoslanec Cabrnoch. “Ide samozrejme o žart a nadsádzku,” dodal "
Co sa tyka tej myslienky setrenia na ziarovkach a splachovani, s tym tiez osobne suhlasim - nemusime si zbytocne dojebavat prostredie plytvanim. Len som zvedavy, ako to splachovanie chcu obmedzovat - to by bolo neuveritelne nakladne, aspon na zaciatku.
a hej chapem, ale regulovat takto? je to take kadejake divne, volnu ruku dat ludom nic?
Ale hlavne sa nikto nechysta zakazat pestovat ani papriky, ani zemiaky!!! xD Ten navrh suvisi s globalizaciou, cestovanim a zanasanim cudzich prirodnych entit do nasho prostredia. To, ze to cesky poslanec dotiahol ad absurdum, neznamena, ze je ten navrh blbost - asi nechceme, aby nam tu zacali lietat komare s malariou
ak hej, taksom sa dojebala, ale pointu chapeme)
ale vyraďovať zeleninu? o__O ako seriozne? a fakt si myslia že to budu ludia dodržovať?
ak to spravia tak just si zoženiem črepník ana intrráku na okne i budem pestovať jeden zemiak a papriku!
budem.
vám jebe už kompletne? Prečítal si niekto aspoň nádpis toho článku?