Škoda, že to bolo tak o 10 rokov skôr než som ju mohol registrovať.
Išiel by som na koncert keby tu bola niekde.
Na to že nie je nejaká svetoznáma, tak mala celkom dobrú kariéru. A najlepšia pesnička samozrejme tá prvá Akokoľvek sa snažila urobiť niečo nové, ľudia aj tak najviac chceli túto pesničku
Juuuuj....fo tejto som bol ako 7r. štupel platonicky zamilovaný . Spätne som ju objavil pred pár rokmi na gympli. Moja obľubená od nej je J'ai pas vingt ans.
To jej lolitovské obdobie sa mi páči, aj tie pesničky. Je tam cítiť veľký vplyv Mylène Farmer, ktorá má podobný štýl a sama niektoré piesne napísala. Teraz keď už je Alizee staršia, tak pre mňa stratila také to čaro čo mala. Novšie pesničky sa mi už nepáčia.
Mne osobne sa zapáčila až s druhým albumom a s tou piesňou J'en ai marre ? ale spätne som si obľúbil aj tú jej lolitku ? a koncert som najskôr počul ako audio, keď som si raz požičal to cd z požičovne, staré dobré časy
Jesus to tu nefungujú smajle, ktoré sú na mobile? Len tieto, čo sú tu na výber? @admin lepšie by to ukázalo, keby sa radšej neukazovali tie otázniky namiesto nefunkčných smajlov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Išiel by som na koncert keby tu bola niekde.
Na to že nie je nejaká svetoznáma, tak mala celkom dobrú kariéru. A najlepšia pesnička samozrejme tá prvá Akokoľvek sa snažila urobiť niečo nové, ľudia aj tak najviac chceli túto pesničku
To jej lolitovské obdobie sa mi páči, aj tie pesničky. Je tam cítiť veľký vplyv Mylène Farmer, ktorá má podobný štýl a sama niektoré piesne napísala. Teraz keď už je Alizee staršia, tak pre mňa stratila také to čaro čo mala. Novšie pesničky sa mi už nepáčia.