Asi sa nemusím pýtať, či sa niekto nebojí zubára. Ja som tiež bojko, ale už mi zub trhali. Dokonca dva a bolo to celkom bez bolesti. Umŕtvené a tak. Len teraz je to trochu iné. Bude to 7 vzadu vlavo dole. Ako sa mám pripraviť na ten zákrok? Máte nejaký tr
no ja som prisla o 6 zub vlavo dole...stolicka.....a nasilim ale som bola taka rada ze som sa ho zbavila, lebo to priserne bolelo, fakticky..ale samotne vytrhnutie bolo uplne v poho, lebo mi to umrtvil dost velkou ihlou, ale to vydrzis, je to len pichnutie....nerada zaparam, ale mne stolicku trhali takymi divnymi kliestami, skor to vyzeralo ako nieco pre automechanika : ale da sa to vydrzat...
ano ja mam trik.Tiez som sa strasne bala zubarov ,ale cim viac som tam chodila za kazdym ten strach zomna opadaval a viem ,ze existuju aj ovela horsie veci ako je toto.Takze nicoho sa neboj mne trhali 6-tku vpravo dole a nebolelo to a hlavne ked mi ju trhal taky pekny mlady zubar a dokecal to tak ,ze som dostala zapal.Potom to bolelo ked mi to zaziva museli cistit Hlavu hore bude dobre nicoho sa neboj lebo len ten strach je najhorsi inac nic.
ani nebudes vediet ze ti ho vytrhla ..vazne..toto je este vpohode..mne minule vytahovala nerv zo zuba-prvykrat som plakala od bolesti u zubara.. to bolo..
Mne trhali horne 4 a necitit ale tam je hlbsi koren predsa. Hmm zaujimave ako sa ti v 20 podarilo dostat zub do takeho stadia aby bol vtrhnuty. Da sa vyvrtat nerv a obrusit vybielit zub, neviem ci to tak nie je lepsie
@bress : myslim, ze to nie je tak moja chyba. rastu mi dost krivo, tak, ze do seba tlacia a to nie je dobre lebo sa narusa sklovina, ktora mi uz aj odpadla a bojim sa, ze ma to zacne priserne boliet, tak musi von. inak si zubale pekne cistim a staram sa o ne.
Ja mám v dosť zlom stave zuby, ale hlavne preto, že ich mám odvápnené, nie žeby som sa o ne nestarala, čistím si ich pravidelne.
A zo zubárov mám panický strach, som dvakrát u nich dokonca odpadla, strašne sa ich bojím, takže v tom ti nepomôžem. Ale potrebovala by som tiež ísť, lebo ma bolia 2 zuby.
Asi skôr ako k zubárovi pôjdem k psychiatrovi, lenže aj ich sa bojím
Lebo najlepšie by bolo, keby ma uspali a tak mi vytrhli tie zuby, lenže nato potrebujem papier od psychiatra
ja mám taký trik-spievam si v duchu niekedy je bolesť tak príšerná, že zabudnem text, alebo rytmus, ale väčšinou mi to pomohlo mne zub ešte našťastie netrhali,ale mala som dva hlboké kazy, ktoré fest boleli
ale keď ti ide trhať sedmičku, tak ti to umŕtvi, to sa neboj. len by doktor/ka mala počkať, kým to začne účinkovať, lebo tá naša ťava ti dá injekciu a hneď na to ide trhať, čo znamená, že ti to tak či tak trhá zaživa a účinkovať to začne väčšinou až po zákroku
fuha ja sa zas v septembri chystam na chirurgiu a budu mi us po 2 x rezat dasno lebo zub mi nejak blbo ide, ale to je na dlho, skratke bla bla
tym chcem povedat ze ked som tam sla prvy x strasne som sa bala, napichali ma injekciami uplne umrtvyli, stali tam nado mnou 2 doktorky 2 sestricky a praktikanti lebo predtym som podpisala papier ze tam smu taka som bola pocipena , bolelo to, nebolo to lne obycajne tahanie zuba , ale chirurgicky zakrok, takze bud rad kym ti ZUBY LEN TAHAJU nie je to nic strasne , nemusis sa bat , daj si jednu čoky na ukludnenie, a ani nezbadas jak ti ho vytiahne a us bude von , doveruj doktorovi ved on vie co robi..
ja som prišla o horné štvorky kvôli strojčeku... ale je rozdiel či ti zub trhá obyčajný alebo zaplatený zubár...obyčajný my trhal zub pol hodinu a straštne to bolelo aj pri injekcii , u plateného dva zuby za 5 minút a ani som to necítila
Dnes som bol u zubara tahat stolicku cize 4 trvalu stolicku dal mi injekciu no sice injekcia nezabrala myslel som si ze do nebude boliet ale opak bolelo to hrozne neprajem to nikomu Ktomu sa mu este v kliestach rozlomil zub a nemohol mi ho vytiahnut us som bol s mojimi nervami uplne dole je to hrozné
neboj mne bolo len teraz nedavno 12 ale v 11 my trhali 6. a teraz mi raste 7 a uz je trosku vonku no ale podla mna to bude take iste ako ta 6. a ta nebolela aj ked som plakala ale nebolelo to :/ no a teraz mi budu trhat 4. lebo sa mi preraza 3. a ta sa tam nezmesti a zajtra my ho idu trhat a bojim sa tiez aj ked ma ta 6. nebolela ale no je to cudne
mam dost vazny problem.... ....zacalo to tym ze ma zacalo boliet ucho no aisla som k lekarovi a povedal ze to je od zuba a ten zub je dost v zlom stave... a musi ist von !.. a ja sa strasne bojím... lebo my este NIKDY netahali zub !! prosím vas pomozte my..lebo ja mam panicky strach zo zubarov !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ani nebudes vediet ze ti ho vytrhla ..vazne..toto je este vpohode..mne minule vytahovala nerv zo zuba-prvykrat som plakala od bolesti u zubara.. to bolo..
nenavidim zubarov!
a kazia sa mi kvoli tomu ze chudatka nemaju vapnik:/vsetko beru kosti...
A zo zubárov mám panický strach, som dvakrát u nich dokonca odpadla, strašne sa ich bojím, takže v tom ti nepomôžem. Ale potrebovala by som tiež ísť, lebo ma bolia 2 zuby.
Asi skôr ako k zubárovi pôjdem k psychiatrovi, lenže aj ich sa bojím
Lebo najlepšie by bolo, keby ma uspali a tak mi vytrhli tie zuby, lenže nato potrebujem papier od psychiatra
ale keď ti ide trhať sedmičku, tak ti to umŕtvi, to sa neboj. len by doktor/ka mala počkať, kým to začne účinkovať, lebo tá naša ťava ti dá injekciu a hneď na to ide trhať, čo znamená, že ti to tak či tak trhá zaživa a účinkovať to začne väčšinou až po zákroku
tym chcem povedat ze ked som tam sla prvy x strasne som sa bala, napichali ma injekciami uplne umrtvyli, stali tam nado mnou 2 doktorky 2 sestricky a praktikanti lebo predtym som podpisala papier ze tam smu taka som bola pocipena , bolelo to, nebolo to lne obycajne tahanie zuba , ale chirurgicky zakrok, takze bud rad kym ti ZUBY LEN TAHAJU nie je to nic strasne , nemusis sa bat , daj si jednu čoky na ukludnenie, a ani nezbadas jak ti ho vytiahne a us bude von , doveruj doktorovi ved on vie co robi..