2. a k tej buducnosti....svoje buducnost vidim jasne...aj ked niekedy mam pocit ze snivam s otvorenymi ocami...
a ludstvo? mam pocit ze speje do zahuby....sme hrozne netolerantni k prirode a ona nam to rad spocita....mam pocit ze coskoro pride koniec....nemyslite?
Všeobecne to neplatí, ale veľmi často vysokoškolsky vzdelaný človek robí niečo, na čo školu nepotrebuje a napriek tomu má vďaka tej škole veľké výhody ...
2.) kam ľudstvo speje??, no do dobrých sračiek, ak to tak môžem povedať, akože keď tu malé 13-ročné decká riešia lízanie báb, a ešte neviem jaké pi*oviny, tak je to dosť na pi*u, a keď si pomyslím, čo bude o pár rokov...fuuuu....nemal by som myslieť.....proste ZÁHUBA!!!...tak veľa šťastia
@18 takže pokiaľ viem, vyrábajú sa momentálne zbrane, ktoré zabijú stále viac a viac ľudí, a keďže človek je sviňa, vydobýja si tu miesto rôznymi spôsobmi...je už jedno či zabije alebo čo.....proste časom sa stane to, že sa tu postupne všetci vyzabíjame a možno predbehneme apokalypsu .....proste stačí nejaká jadrová bomba, alebo nejaká taká podobná (ja som v týchto veciach laik).....dobre umiestnená a môže sa stať že je nejaká časť Európy v prdeli
No nemyslím si, že by predstavitelia národov a medzinárodných organizácii nevedeli predísť tomu, aby sa všetci vyzabíjali ...
Samozrejme, stačí jedna poriadna bomba (mimochodom, toto je mimoriadne utopický scenár, myslím, že aj krajiny, ktoré niečo nenávidia a pod. nemajú záujem, aby svet a ich vlastná krajina skončila veľmo zle, ale ako špekuláciu to predpokladať môžme ), ktorá nie je očakávaná a časť je v ehm, lenže bezprostredne na to budú vykonané promptné opatrenia, ktoré zabránia opätovnému vystreleniu nejakej srandičky od daného pôvodcu
čože? no tak bez nejakého nepríjemného komentu na tieto dve otázky prejdem rovno k odpovedi: je tu všelijaká zmiešanina, prevládajú samozrejme vieme aké "typy" ľudí, ale nájdu sa tu skvelí ľudia, inteligentní, a samozrejme známosti, ktoré ti pomôžu v oblastiach, do ktorých ty nemôžeš nahliadnuť vďaka času, čiže vyplatí sa tu ostať, už len pre jedného človeka sa vyplatí...a kam speje ľudstvo vieš, tak načo to budem písať, všetci uvedomelí to vieme, bohužiaľ...vieme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
neviem a neviem
2. racej na to ani nemyslim...
2.netuším fakt ma nic nenapadá ...
ludstvo speje do sraciek
ja len, že či je to tu o nadávkach stále či ako
a tým budúcnosť, to je aj napr. vysoká škola či výber strednej pre niektorých. alebo daktorí chcú cestovať po svete a daktorí mať vlastnú rodinku
2. to je ece daleko ale plaany maaam
2. a k tej buducnosti....svoje buducnost vidim jasne...aj ked niekedy mam pocit ze snivam s otvorenymi ocami...
a ludstvo? mam pocit ze speje do zahuby....sme hrozne netolerantni k prirode a ona nam to rad spocita....mam pocit ze coskoro pride koniec....nemyslite?
2. do záhuby.
Hej, Zeus do nás šmarí veľký blesk a všetci sa upečieme
Všeobecne to neplatí, ale veľmi často vysokoškolsky vzdelaný človek robí niečo, na čo školu nepotrebuje a napriek tomu má vďaka tej škole veľké výhody ...
2.) kam ľudstvo speje??, no do dobrých sračiek, ak to tak môžem povedať, akože keď tu malé 13-ročné decká riešia lízanie báb, a ešte neviem jaké pi*oviny, tak je to dosť na pi*u, a keď si pomyslím, čo bude o pár rokov...fuuuu....nemal by som myslieť.....proste ZÁHUBA!!!...tak veľa šťastia
(A len mimochodom, takéto frázičky sa často prezentujú ako realita )
No nemyslím si, že by predstavitelia národov a medzinárodných organizácii nevedeli predísť tomu, aby sa všetci vyzabíjali ...
Samozrejme, stačí jedna poriadna bomba (mimochodom, toto je mimoriadne utopický scenár, myslím, že aj krajiny, ktoré niečo nenávidia a pod. nemajú záujem, aby svet a ich vlastná krajina skončila veľmo zle, ale ako špekuláciu to predpokladať môžme ), ktorá nie je očakávaná a časť je v ehm, lenže bezprostredne na to budú vykonané promptné opatrenia, ktoré zabránia opätovnému vystreleniu nejakej srandičky od daného pôvodcu
Hej, veď hádam poznáme film Armageddon ;-D
2. a ludstvo smeruje do .... (nesmiem uz nadavat zacinam odvikaciu kuru)
a
ked vyrastiem chcem byt letuska, nemat rodinu a mat kazdy piatok mejdany a mat weela dobrych kamaratov a byt bohata a mat milenca
Ako speváčka, herečka modelka, všeličo sa dá vidieť ...
Ale ... Letuška?
2. a myslím,že do zahuby :p
taku podobnu otazku som mal aj na pisomnej mature zo SJ/uvaha samozrejme/
a ľudia sú svine prefíkané, oni aj z tej záhuby nejako vykľučkujú
2. ani nevite ako mi to je jedno.. kym som ja v suchu nech aj amerika vymre
2.do hoven .. este tie antistatusy neplatia tak si zanadavat mozem