Tak ma napadlo, keď som minule sedel na záchode (tým nechcem nejako uraziť moju diskusiu), občas ma napadajú na divných miestach všelijaké zmysluplné témy, že prečo ľudia nadávajú ľuďom do buzerantov, gayov a iných označení ?! ... Priznám sa o mňe si veľa
ja mam napriklad vela kamaratov homosexualov su to taky isty ludia ako my len maju radi ine pohlavie.. noo a co,? co keby ste sa vy rano zobudili a boli by ste gay alebo lesba... noo co spravite jednoducho budete taky aky ste nie?? niektory tyto ludia su aj lepsie chapajuce osoby ako ,,normalny"
na slovensku su zabrzdenci(sorry ale ked to berete globalne tak ano) vzdy su nejake krive pohlady, nadavky, hnusne oznacena. ja osobne proti nim nic nemam.ved su to ludia ako ktorykolvek ini. ale zas musim povedat, ze pohlad na dvoch olizujucich chlapov, sa mi moc nepaci..ale tak ich vec, im sa nemusi pacit pohlad na bozkavajuci sa hetero par.
tak..mam kamosa inak orientovaneho..a je v pohode...teda ...mam ho rada..ale ked mi zacal sahat na chlapa to sa mi uz nelubilo..ale apson som zistila, ze ten moj je na baby
@Tomas to odvodnil fakt nejak divne po česky by to bolo "buzna" buzňátko buzňatka to je celkom milé aj aj česká gay komunita si to osvojila, ale to slovenské buzerant? nič nemám proti : prestaň ma buzerovať!!! to sa ešte dá pochopiť neotravuj ma nehovor mi do toho a podobne... ale buzerant? keby som mal možnosť tak každého kto používa to slovo priklincujem na stenu
a preco ludia ludom, ktori su chudobni, nadavaju ze socka?
Slovo socka znamena u gayou pojem skaredy gay, ktory sa o seba nestara a rad sa vychrape s kazdym. Pekny gay je oznacovany slovom buzna - cize chalan, ktory sa o seba stara, je 100x krajsi, upravenejsie, vonavejsi ako normalny chalan. Cize z toho vyplyva, ze socky si malo kto vsimne, cize maju bezproblemovy zivot, zatial co buzny si odseru vse..... Ale vyhoda buzien je, ze si mozu vyberat!!!! chi Takze starajte sa o seba.... chi
ano ano presne tak naprosto suhlasim ludia su rozni kombinacia ich vlastnosti je vzdy originalna a neskopirovatelna tak preco sa tvoria skupiny ? medzi gaymi su rozni ludia rovnako ako medzi heterakmi nehovorim ze si s kazdym sadnem su lidia ktorych mam rad ludia ktorych mam menej rad je kooopec ludi ktorych nenavidim ale odsudzovat celu skupinu pre jednu vlastnost je chore okrem toho gayi su citlivejsi chapavejsi po tej ludskej stranke takze kazdy clovek ktori ich odsudzuje z principu sam sebe skodi tym ze straca moznost najst si trebars aj medzi nimi priatela ktorych ako vseci vieme je v zivote trapne malo
to plati aj pre rasizmus a pre kopec dalsich veci pride clovek spoznas cloveka nevies o nom nic len par zakladnych informacii cili bud sa obidete a nebudete nic riesit alebo sa spriatelite alebo znepriatelite takze vsetko pekne po jednom skatulkovat nema ziadny zmysel
To bolo pekné aj to, aké témy ťa napadajú na záchode Proste roztomilé
...to je všetko na nič, ja im hovorím miláčikovia, pretože to sú miláčikovia, hlavne ten jeden ktorého poznám, to je miláčik ako nikto nikdy nebude kašlem na ľudí s predsudkami. to čo im vadí na sebe, prehadzujú zvyčajne na druhých. Predsudky niečia ľudstvo!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
homosexuali ked vyzeraju navonok ako normal chalani mi nevadia , co robia doma v sukromi je mi to fuk...
ten druhy typ homosexualov mi vadi dost ..dalej nekomentujem
názory ľudí ma už netrápia, musel som si zvyknúť že sme terčom posmeškov a vždy ma poteší ktokoľvek, kto si nemyslí o nás nič zlé
slovo buzerant z duše nenávidím
aj ja a stale si to myslim, oni si tym nieco kompenzuju (nechcenu sexualnu orientaciu, maly penis, zle detstvo a podobne)
a preco ludia ludom, co maju socialne citenie nadavaju ze komunista?
a preco ludia ludom, ktori su starsi nadavaju ze mrtvola?
no tak asi preto ludia ludom, ktorych vzrusuje rovnake pohlavie, nadavaju ze buzerant
Myslím, že tým sa vyjasnilo mnoho odpovedí na mnoho otázok tohto sveta.
Slovo socka znamena u gayou pojem skaredy gay, ktory sa o seba nestara a rad sa vychrape s kazdym. Pekny gay je oznacovany slovom buzna - cize chalan, ktory sa o seba stara, je 100x krajsi, upravenejsie, vonavejsi ako normalny chalan. Cize z toho vyplyva, ze socky si malo kto vsimne, cize maju bezproblemovy zivot, zatial co buzny si odseru vse..... Ale vyhoda buzien je, ze si mozu vyberat!!!! chi Takze starajte sa o seba.... chi
To bolo pekné aj to, aké témy ťa napadajú na záchode Proste roztomilé
...to je všetko na nič, ja im hovorím miláčikovia, pretože to sú miláčikovia, hlavne ten jeden ktorého poznám, to je miláčik ako nikto nikdy nebude kašlem na ľudí s predsudkami. to čo im vadí na sebe, prehadzujú zvyčajne na druhých. Predsudky niečia ľudstvo!!!!