Prečo sú ľudia na Slovensku takí zakoplexovaní? Som teplý a aj keď to na mne nepoznať, celkom tým trpím, že ma skoro nikto nechápe a dusím v sebe pocit voľnosti. Čo je na tom zlé, že sa mi páčia chalani a nie baby?
A myslíš,že nepochopený a ukrivdený môže byť len homosexuál? To sa môže stať aj heterosexuálovi,bielemu,cigánovi,madarovi,japoncovi,hinduistovi,kresťanovi...taký je proste svet,stretneš aj dobrých,milých ludí,aj zákerné svine. Ale nevrav mi,že úplne nikto ťa netoleruje a robí ti problémy kvôli tvojej orientácii,máš tam určite aj fajn ludí.
Ja tu celkom súhlasím s diskutujúcimi, veľa z toho je v tvojej hlave...
Na druhej strane ťa chápem, strašne veľa ľudí na slovensku ma predsudky, ešte k tomu absolútne nelogické a stavajúce na papulizme ľudí, ktorý ich chrĺia len kvôli moci, ale takýmto spôsobom sa v tebe nič nezlepší a jediný kto v tebe drží pocit slobody si ty. Na vete je toľko krívd, že ten čo krivdi si je v konečnom dôsledku rovný s tým komu krivdí...
neviem či si aj sexuálne činný, ale ak hej, skonči s tým...
lenže na to treba obrovskú pevnú vôľu, ja som to dokázal skrze Krista a našiel som zmysel života...
@paulieevans yup...kedysi bolo estekto koho vypalcoval, vytrubil a podobne speciality ale v globale sa to toci okolo tychto. No a este moje oblubene - vsezravci vs. vegani a ateisti vs. krestania.
Mne na nich vadí, že sa často oháňajú slovom "homofób". Ak proste začneš za niečo kritizovať homosexuála, tak si k nim hneď netolerantný a homofób.
Potom mám problém s tým, že by sa im dalo právo vychovávať deti. Nie!
A ešte mi vadí, keď má homosexuál oplzlé reči voči hererosexuálovi.
na SR ide hlavne o tabu, nikto v mojom okolí nerieši nejakých teplošov, robíme si z takých posmech, no a? Však byť chlapom na ženy je prirodzené a snažíme sa udržiavať veci prirodzenou cestou, tak ako sa to nám páči. Prečo sa cítiš menej cenný? Neviem kto ti krivdí, ale v prvom rade by si nemal o svojich intímnostiach hovoriť pred každým, a aj keby si bol hetero, nemusia tvoji známi vedieť, že práve tá baba sa ti páči. To je len taký hlúpy zvyk, že my musíme nahlas vyjadrovať naše myšlienky, keď nás niečo uchváti.
V Slovenskej spoločnosti je hlboko zakorenený uniformizmus. Individualizmus, či iná orientácia sa netoleruje. Je to dôsledok viacerých faktorov, no najmä z minulosti - komunizmu a teraz kresťanstva. Obe ideológie majú "návod" pre človeka ako žiť. Obe sú dokonca napr. proti podnikaniu, čo je tiež spôsob individualizmu, aj preto je naša ekonomika tak málo diferencovaná a ľudia nenachádzajú naplnenie a odchádzajú na západ.
Nemám rád homosexualitu a osobne si myslím že je to tuposť ale okej keď sa niekto tak cíti - nech si robí čo chce. Hlavne nech mi to nehádže pred oči furt.
Rovnaký názor mám na ako vegetariánov alebo iPhone fanúšikov. Nech si robí každý čo chce, veď čo by to bolo keby som každému furt rozprával že som na ženy a som všežravec, tiež by to bolo na nervy.
Neviem, ja sa stretavam iba s ludmi ktori to respektuju,je jasne ze v praci sa s tym obcas stretnem ale inak mi to je jedno,a cim viac sa tym budes zaoberat tym to bude horsie
@nottu Prečo si taký plný predsudkov voči ľuďom na Slovensku? Chceš vedieť čo je to nenávisť voči pohlavnej orientácii či ako túto diagnózu voláte, tak si zájdi do nejakej Islámskej krajiny alebo na Jamajku a priznaj sa že si teplý. To budeš ešte Slovensku spoločnosť považovať za veeeeeľmi tolerantnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na druhej strane ťa chápem, strašne veľa ľudí na slovensku ma predsudky, ešte k tomu absolútne nelogické a stavajúce na papulizme ľudí, ktorý ich chrĺia len kvôli moci, ale takýmto spôsobom sa v tebe nič nezlepší a jediný kto v tebe drží pocit slobody si ty. Na vete je toľko krívd, že ten čo krivdi si je v konečnom dôsledku rovný s tým komu krivdí...
u riti
( ͡° ͜ʖ ͡°)
lenže na to treba obrovskú pevnú vôľu, ja som to dokázal skrze Krista a našiel som zmysel života...
šak ja aj som....
tu sa uz min. 3 roky riesi furt to iste, cize predpokladam, ze tomu vzdy tak bolo
Potom mám problém s tým, že by sa im dalo právo vychovávať deti. Nie!
A ešte mi vadí, keď má homosexuál oplzlé reči voči hererosexuálovi.
Rovnaký názor mám na ako vegetariánov alebo iPhone fanúšikov. Nech si robí každý čo chce, veď čo by to bolo keby som každému furt rozprával že som na ženy a som všežravec, tiež by to bolo na nervy.