Zdravim, kedze tu su experti na vsetko, rad by som sa vas spytal aku presnu lokalitu odporucate pre kupu bytu v Trnave, pripadne v BA a okoli. Myslim ze ktore sidliska/ulice su fajn, pripadne ktorym sa treba vyhnut, kde je to kvalita/cena naj. Dakujem
V Trnave je nové sídlisko Arboria, staré, ale obľúbené sídlisko je Prednádražie. Centrum je samozrejme najdrahšie ako obnovené historické budovy, tak i novostavby, v centre je "sídlisko" na Vajanského ulici. Najhoršie je asi sídlisko Linčianska, ulica Coburgova a okolie, bývanie na okraji a blízko priemyselných fabrík, potom Hospodárska a Trstínska sú strašne frekventované ulice. V pohode by mohlo byť aj sídlisko Ľudmily Podjavorinskej... ?
Podľa mojich sympatií vyhráva Družba a Vozovka, lebo moje detstvo, Prednádražie mi nie je veľmi pochuti, ale myslím, že celkom fajn, čo sa dostupnosti týka, Linčianska je neslávne známa, ale keď si niekde na kraji, tak pohoda, Kopánka je pre mňa odveci, ale Arboria sa mi veľmi páči. Aj keď je odveci. Inak sa stavajú také nové domčekové „štvrte“, a to Kamenáč a Tehelné pole (? neviem, ako sa to volá, ale ešte za Kopánkou). Viac mi veľmi nenapadá. Ak by si mal nejaké otázky, pokojne sa pýtaj.
Čo ja vím. V Trnave na Družbe ne, tam to smrdzí. Na Linčánskej též ne, tam je samí cigán. Na prednádraží neni normálny obchod, skapal tam pes, všadze samí Srb, feťák a chuligán, v centre je to drahé, indze je to též predražené, v lete je tu horko jak v rici, neni sa kam schovat, ani normálne kúpalisko tu neni. Nechodz sem ani račej.
@willbebetter V bratislave hlavne cenovo dostupne do tych 120 tisic je moja naivna predstava, 2 izbak pripadne vacsi jednoizbak, dostupnost idealne 10 min MHDckou a autom, zaroven bezpecna lokalita s peknym prostredim. Moc, ci?
@mj789 Hospodárska je fajn, ak ti nevadí, že by si permanentne počul premávku, lebo je to asi najpreťaženejšia ulica, ale inak je super. Kúsok do mesta, na stanicu...
Trnava ak chceš kupovať byt tak Arboria isto! Celkovo Kopánka, Zátvor to je podľa mňa úplne super. Ak chceš mať blízko centrum mesta tak Hospodárska, ale to sú také staré činžiaky celkom už. Arboria je novostavba.
Ak chceš dom tak pozeraj Kopánku, Modranku alebo Kamenný mlyn.
A v Bratislave buď začiatok Petržálky pri Auparku, alebo Ružinov, alebo Karlovka tam blízko Lafranconi, čo už je blízko do centra... Ak ti nevadí, že by to bolo ďalej od centra tak kľud je v Lamači aj v Rači podľa mňa najlepší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak chceš dom tak pozeraj Kopánku, Modranku alebo Kamenný mlyn.
A v Bratislave buď začiatok Petržálky pri Auparku, alebo Ružinov, alebo Karlovka tam blízko Lafranconi, čo už je blízko do centra... Ak ti nevadí, že by to bolo ďalej od centra tak kľud je v Lamači aj v Rači podľa mňa najlepší.