Ahojte, zaujíma ma akým spôsobom sa najľahšie vyrovnávate s pocitom, že ste uprednostnený pred niekým (zo subjektívnych dôvodov) alebo tiež ak je uprednostnený niekto namiesto vás (tiež zo subjektívnych dôvodov). Môžte sa vyjadriť tak k osobnému, ako aj k
Som uprednostňovaný na ceste, keď je tam značka. Pokiaľ majú prednosť iní, tak ich pustím, a keď je príležitosť sa hneď pripojím, lebo pustí ma len málokto.
nevadí mi byť uprednosťňovaná .... a ked je niekto iný uprednosťňovaný tak záleží od okolností, ale obvykle to dokážem prežiť ale nestáva sa mi to často....
teraz jak to po sebe čítam tak "nestáva sa mi to často" vyzerá že patrí len k druhej časti vety ale to som myslela že sa mi nestáva ani jedno z toho moc často
ale zas ked ten subjektivny dovod je realny a nie nejaky vymysleny, ze ten dotycny ma dojem ktory fakt je iba predsudok a nie je tym porusene ziadne pravidlo tak to mi nevadi. prave to beriem ako nejake vyjadrenie sympatii. a zas ked mi je ten clovek tiez sympaticky. ked mi neni sympaticky tak mi dost vadi, ze ma uprednostnuje aj ked mi to pomoze. a ked mi niekto chce dat nieco o co nestojim, cize mi tym vôbec nepomoze tak to mi dost vadi. proste okolnosti su dolezite.
stretávam sa len s uprednostňovaním niekoho predomnou...a je to síce nepríjemné emocionálne, ale akceptujem to pretože si to snažím vždy racionálne vysvetliť a chápem prečo to tak je, čiže viac menej to akceptujem
dostávam sa len do rozporu emocionálneho, kde rozum chápe prečo je tomu tak, no ego trpí alebo je poznačené z citovej ,,bolesti,, ... ale aj napriek tomu to zakceptujem, pretože koniec koncov chápem prečo to tak je (nieže by som tým potláčal emócie, naopak tie sa automaticky upravia keď pochopia princíp skutočnosti) a časom alebo s odstupom času sú už emócie bližšie k racionalite a zaniká rozpor ... a takto to u mňa funguje na každej báze aplikovatelnej k čomukolvek ...je to celkom praktické ... určite lepšie ako potlačená emócia ktorou sa robí len bordel v hlave a tele
to sa nad týmto fakt niekto pozastavuje?
pochopím keby šlo o uprednostnenie v poradí pre nejaký orgán od darcu ale to tu asi málokto má také problémy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@artusios ehm ...
pochopím keby šlo o uprednostnenie v poradí pre nejaký orgán od darcu ale to tu asi málokto má také problémy...