také stromčeky majú jedno perfektné využitie. keď máte v škole drevené uzatvorené skrinky na topánky a bundy, tak stále lepšie, keď na vás vyskočí tá stromčeková aróma ako tá topánková
nechápem ale v cudzom aute ked som ako spolujazdec , je mi nachuja s tých smradov, ale v mojom aute to tiež prehanám s vonným olejom, ale absolútne mi neprekáža ked šoférujem...
inak @stmortiis čo vravíš na ananásovú vôňu v aute???
mne nevadia len stromceky.. mne vadia vsetky tie vone.. to je uplny hnus.. grcat sa mi z toho chce stale.. moja mama to v aute nema ale otec hej a tam nevidrzim viaC ako 5 min... fuj..
poprosim vodica toho spominaneho auta aby zohladnil moju averziu k danej problematike a na urcitu casovu dobu znemoznil posobeniu vone vychadzajucej z objektu stromcekoviteho tvaru vo vozidle.
Keď si sadnem do otcovho auta, alebo keď už len otvorí dvere na svojom aute a ja tom cítim, idem sa dovracať! Je to proste tak zlé, a ešte k tomu keď sa tam pridá vôňa kožených poťahov.... Des!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
v mojom aute nikdy take nebude ..ani ziadne somarinky polepene ziadne nadstavce na mobily teplomery a podobne kokotiny...
a auto sa nema co vyvonavat naoko takymi picovinami..auto ma byt cistucke vzdy ...
som narocny viem ale na toto som strasne alergicky proste moje auto by muselo byt vzdy ako z vyroby
Keď raz budem velký a zrelý s velkým autom tak si kúpim tri take voňky.
Niektoré nemôžem ani cítiť, obzvlášť vanilka a NEW CAR (blee)
inak @stmortiis čo vravíš na ananásovú vôňu v aute???
Ale keď to je nejaký karamelový, alebo bársjaký sladký humus, tak ...
No teraz by som si čuchol k niečomu lesnému, aj keď syntetickému
a podakoval by som sa....