Bývam s mamou a sestrou, ktorá by sa mimochodom už mohla odsťahovať, ale najradšej by som bývala už sama a v dome, nie v byte a v jednom meste vedľa.
A od banky brať úver je ako dať si na krk slučku...Radšej bývať u rodičov ešte nejaký čas alebo sa s niekým dohodnúť na spoločnom prenajatí bytu než si zobrať úver..
Byty sú lacné? kde...? Byty boli relat. lacné do r. 1990, kedy sa výstavba nových takmer zastavila. Podmienky úveru resp. hypotéky nie sú pre obyčajných ľudí - aspoň nie na Slovensku.
Z pohľadu financii to mám skoro rovnako, keď som bývala doma, u mamy, tak či tak som jej prispievala na najom. Teraz platím sice cudziemu, ale som so svojou láskou, čo by doma možné nebolo.
zatiaľ s rodičmi a vyhovuje mi to.. keď počujem slovo hypotéka hneď je mi zle a pokiaľ sa bude dať tak sa tomu chcem vyhnúť.. ale to je veľmi malá pravdepodobnosť..
s rodicmi. ked mi zacne skole, budem byvat na intraku a vracat sa domov cca raz mesacne. rada by som sa osamostatnila cim skor, tym lepsie. dufam, ze to pojde popri skole.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A od banky brať úver je ako dať si na krk slučku...Radšej bývať u rodičov ešte nejaký čas alebo sa s niekým dohodnúť na spoločnom prenajatí bytu než si zobrať úver..
možno budúci rok, keď sa mi konečne ustália príjmy, sa definitívne presťahujem do hlavného mesta
Zatiaľ sme v podnájme, pol/na pol.
Z pohľadu financii to mám skoro rovnako, keď som bývala doma, u mamy, tak či tak som jej prispievala na najom. Teraz platím sice cudziemu, ale som so svojou láskou, čo by doma možné nebolo.
Ale na prenájom by som nemala.
mám do budúcna veľké plány
No teším sa keď sa osamostatním,a strašne moc.Vlastne sa strašne teším na moju budúcnosť