Ozaj, tak keď neviete kam, tak poďme do Starej pekárne (opravujem môj posledný comment, je to pekáreň), je tam Jazz zdarma, bude hrať Miloš Železňák Trio (SK), výborný gitarista.
len tak mimochodom (nechcem kaziť vaše nadšenie) nie je trocha odveci nasmerovať stretko (od ktorého sa predpokladám očakáva, že tam budú všetci kecať) niekam, kde sa hrá živá hudba a teda nastane jedna z dvoch možností
- všetci budú ticho a počúvať (alebo sa tváriť, že počúvajú)
@h8u z NM mi idu na hovno spoje do BRNA :/ ale uvvidim co sa da robit.. rada by som dosla na nejake birdz stertko a videla tychto ludi co sem pisu nazivo aj ked teba som uz videla na filde, ked sme cakali na esperanto, vtedy ako tam profak nedosiel
@mielikki nieee sprav ho, je to super! aj ja si ho dám do albumu potom.. lebo proste podla mňa v brne je milión birdzákov, ale väčšina si toto fórum vôbec nevšimla..
a inak aby sme sa našli všetci! keďže česká je celkom široký pojem, myslí sa to tam kde stoja dvanástky a trinástky, alebo päťky, šesťky a ostatné? chápete, v pondelok o ôsmej tam môže byť celkom slušný počet stojacich ľudí
@soraya a dokedy v nich si? bo v nedelu by som ta kratko po obede na nejaku chvilu mohol prist pozriet.. ibaze by si si sa chystala do brna kde aktualne fakt som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
jo konečne som ťa dokázal opraviť
(a... ja viem, aký je tajný účel tohoto, takže sa nebojte a prídite
ak mi ho poviete, prídem, bez ohľadu na to, aký bude.. fakt!
a opijeme sa?
inak ma nečakajte.
mersíbokú.
si nám skazila plány, teraz netušíme, kam ísť (a to miesto nebol môj nápad!)
hmmmmm...
Ale asi prídem. Ďakujem za pozvanie.
- všetci budú ticho a počúvať (alebo sa tváriť, že počúvajú)
- kecať a tým rušiť všetkých naokolo
?
a rovno keď ťa tu mám mi možeš napísať, čo sa minule robilo a či máme na zajtra tú tretiu tému maˇ%t alebo koľkú.. ďakujeeem :
lebo ako ja soms a do toho pustila sama, keď sme stále nemali hodinu, ale učila som sa uplne iné a zbytočné veci som zistila
Tak ja som okrem hentej hodiny ked tam profak nedosiel ani nebola tak neivem co mame robit :/
zabudla som si stredajsie hodiny odhlasit ... sak zajtra asi pridem a pozdravim ta teda
ALe aspon si sa ucila!! ja ani tu knihu nemam
Skicárové obrázky sú vychýrené.
ale tak teda skúsim, len to potom nekritizujte
(a osobne si myslím, že sa najviac vydarila Soraya
@mielikki super obrazok.. plagat, poster.. cokolvek
btw.. kolko vas tam bolo.. napisat report prosim
hojný počet = 4
a obávam sa, že žiaden report nebude
svojim sposobom inventar jedneho z intrakov
hm.. @soraya mala asi ine starosti a @mielikki sa spoliehala na moju vsimavost
a 4, to bol kto ten 4ty?
ale ako hovorí hejtjú, ja som nakoniec do Brna nedorazilo. Ale od piatka som vo Všechoviciach, necheš prísť na návštevu?
lebo mam pocit, ze dotycna osoba dnes posedavala na zabradli pri albertovi.. ale mozno sa tiez mylim..
no a kávičkujú momentálne asi thatzoja, astaroth a hejtjú