prepac,ale hrozne moznosti
ved v bylinkovom a ovocnom ani nie su cajove listky (ak to nie je zrovna mix)
kde su bezne moznosti ako zeleny,cierny,biely,etc,co su naozaj,ze caje?
ja teda rozviniem svoje "ine", ked uz tak naliehas:
- dost rad pijem zeleny, dost casto rooibos a niekedy cierny (s mliekom slight_smile:
Vsetko nesladene. Bylinkove moc nemam rad, ale dakedy si dam, takisto ovocne nemam prilis rad.
Do pici, to je fakt dost nahovno, ked v ankete o caji v moznostiach nie je ziaden caj
Toto je uplne ze. Keby som sa zamerne snazila nieco dojebat, tak to takto nedojebem. Toto je umenie :S
Heh, ďakujem za osvietenie. Nebyť tohoto fóra, tak zelený, biely, čierny, modrý, ružový čaj by som mal zaradený v kategórii bylinkového. Je pravda, ja vypijem viac vína, než čaju.
@19 cierny prakticky akykolvek , vratane ochutenych, naj co som mala je asi » www.theteacentre.se/p/soederblandni... doniesla som ho zo stockholmu na jar asi uhhhh pol kila??? A strasne rychlo sa mina a masala chai je mnamka hlavne v zime v cajovni.
Zeleny tiez prakticky akykolvek, ak je dobry, cierne vypijem asi whatever aj prach z podlahy z tovarne, zelene uplne lacne nezvladam .
Inak z tvojich moznosti bylinkovy - od babicky z lipovych listov
Bylinkové, najviac mätový
Ale rada aj také bylinkové o ktorých si prečítam že mi niečo zázračne vyliečila a hneď čakám na ten zázrak už po jednej šálke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ved v bylinkovom a ovocnom ani nie su cajove listky (ak to nie je zrovna mix)
kde su bezne moznosti ako zeleny,cierny,biely,etc,co su naozaj,ze caje?
- dost rad pijem zeleny, dost casto rooibos a niekedy cierny (s mliekom slight_smile:
Vsetko nesladene. Bylinkove moc nemam rad, ale dakedy si dam, takisto ovocne nemam prilis rad.
biely a zelený. je super, že v ankete o čaji je čaj zahrnutý v kategórii 'iné'
lebo mne pride ze ovocne caje su sice vonave, ale chutia nanic
k teme, bylinkovy, zeleny, cierny
Toto je uplne ze. Keby som sa zamerne snazila nieco dojebat, tak to takto nedojebem. Toto je umenie :S
Radšej mi povedz, aký máš rada
Zeleny tiez prakticky akykolvek, ak je dobry, cierne vypijem asi whatever aj prach z podlahy z tovarne, zelene uplne lacne nezvladam .
Inak z tvojich moznosti bylinkovy - od babicky z lipovych listov
Inak aj ja ľúbim čierne aj zelené čaje..vôbec neviem, prečo som to sem nedala
A najviac ľúbim žihlavu a harmanček!
A čierny.
A s rumom.
A s medom.
A iné.
Veľmi ovocné čaje nepijem, ale tento je fakt výborný
Ale rada aj také bylinkové o ktorých si prečítam že mi niečo zázračne vyliečila a hneď čakám na ten zázrak už po jednej šálke