@alroune myslim, ze otazka je polozena velmi volne tak, aby mal kazdy moznost odpovedat tak, ako je pre neho sameho najvhodnejsie... ja neviem.. pozorujem na svojich rovestníkoch, na mladsích a zial niekedy aj na sebe, ze ked nam niekto nepovie toto takto a takto sprav, tak nevieme co mame robit, nezapajame kreativitu a sedime jak zmoknute kurence nad problemom, ktory je lahko zvladnutelny pod podmienkou, ze pouzijeme rozum... ale o neschopnosti dnesnej generacie sa este vyjadrim v dalsom fore o viac ako 4 hodiny
@interrupcio diskutabilne....vies mozno je to len to ze ked tu aj odpovies "normalne" a odpoved by mala byt "volna" reakcie su niekedy katastrofalne a potom mas taku neistotu v sebe ze uz sa ta krativita straca
@maco011 jaj tááák no ja osobne sa pohybujem v inych jednotkach ja tak poskromnješie
@otvoreneokno myslim, ze to neni az tak blba otazka.... mna to napadlo z toho dovodu, ze na priatelku nemam vela casu a ked sa stretneme, tak samozrejme ze nehrame šach, ale robime nieco ine... a nestihame potom ine veci... nie ze by to bolo o tom jednom, ale na ine veci neostane akosi cas a ja by som sa rad venoval s nou aj inym veciam... ale kto nezazije nepochopi...
@interrupcio yeah, ešte mi nezabudni napísať niečo v tom zmysle, že som mladá žaba, ktorá, predpokladom, ešte nepochopila, o čom je vzťah, čo je sex a samozrejme, isto iste je zadubená, pretože nevie správne používať jednotky času a vzdialenosti.
Dúfam, že ti v tvojom živote pomohli všetky korektné odpovede, ktoré sa tu pridali a nemal si potrebu ich opraviť.
@otvoreneokno ty si napisala, ze na blbu otazku blba odpoved... tak ma napadlo ci nemyslis blbu otakzku anketnu otazku... tak som ti vysvetlil, ze z mojho pohladu neni az tak blba a kedze ti ta otazka prisla ako blba, tak som predpokladal, ze nezazivas nieco take, ze si s partnerom len raz- dva krat do tyzdna, tak som preto napisal, ze kto nezazije nepochopi.. s tvojim vekom to nemalo nic spolocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale čo z toho potom
čím dlhšie tým lepšie
hodina by mohla byť ok
Nejaká rýchlovka 5 minút niekedy a inokedy sme v posteli dva dni v kuse, nechápem čo ako čakáš že tu budeš počuť.
nekedy lepsie bez predohry nekedy snou , nekedy tvrdo nekedy nežne
Inak yb to bola skur***á monotónnosť ...
Ách.
a kolko casu? zalezi od moznosti a toho ako velmi sa chce... cize vzdy kusok inak...
pc= parsec = cca 3.26 ly
@otvoreneokno myslim, ze to neni az tak blba otazka.... mna to napadlo z toho dovodu, ze na priatelku nemam vela casu a ked sa stretneme, tak samozrejme ze nehrame šach, ale robime nieco ine... a nestihame potom ine veci... nie ze by to bolo o tom jednom, ale na ine veci neostane akosi cas a ja by som sa rad venoval s nou aj inym veciam... ale kto nezazije nepochopi...
Dúfam, že ti v tvojom živote pomohli všetky korektné odpovede, ktoré sa tu pridali a nemal si potrebu ich opraviť.
Priznávam, fyzika mi nikdy nejako extra nešla a ani nejde, keď mi niekto vytkne, že niečo neviem, skôr sa cítim trápne.
Ten tvoj monológ o tvojom vzťahu so zakončením: "Ale kto nezažil, nepochopí."
TO sa ma dotklo, pretože o mne nič nevieš a automaticky si ma zaškatuľkoval do nejakej kategórie soplavého decka len pre vek za nickom.
Ja som na tvoju osobu nemala ani jedno slovo.