@sven kvoli tebe nezacnem do fora pisat makcene a dlzne.. niekedy na to naladu mam inokedy nie..
ale prosim.. ked tam velkohubu vravis ze robim chyby.. zacni si opravovat tie svoje..
lebo tvoj nazor do uvahy zacnem brat v momente ak prestanes pisat gramatika s ypsilonom..
premysliet s jotou a dalsie ani nejdem hladat..
laskavo chod a precitaj si moje blogy a vytkni mi v nich vsetky chyby lebo tie pisem i s diakritikou..
ak v nich najdes tolko chyb, kolko ty bezne spravis v jednom fore /a to tam tych blogov co sa textu tyka mam niekolkostonasobne viac ako su tvoje prispevky/ tak mi mozes zacat vytykat gramatiku..
dovtedy radsej prosim stichni pozri sa na seba a zacni sa snazit spravat ze mas nieco i v hlave a nielen tam dole o com svedci tato diskusia..
@emulienkaa to vies.. to bude tym, ze ja robim miliony chyb, kym @sven len zopar a ja si napriek tomu dovolim otvorit hubu a povedat mu ze robi chybu..
len premysalm ako to ze mne to doteraz nikto nenapisal a jemu to urcite uz napisali viaceri..
do frasa ludia.. mne moze byt ukradnute ako pisete.. je to vasa vec.. vy budete neskor vyzerat ako blbí co nevedia ani poriadne pisat a to v dobe mailov a internetu ech..
keby sa aspon snazite.. ale ked dokazete po precitani odpovede napisat reakciu v ktorej pouzijete prave precitane slova s kopou odlisnych pismen a chybnych uz je to proste vela..
snazte sa a ucte sa.. niekedy je to fakt o rozum citat to..
pre mna za mna ma nenavidte.. ja to prezijem.. ale skuste si z toho nieco zobrat..
fakt nemam potrebu sa tu na niekom vrsit.. a snazim sa aby to tak nevyznelo.. ide tu len o to aby to pisanie malo aku taku uroven..
polka birdzu si robi prcu z pokecu, ale ti emaci nech pisu ako pisu.. robia menej gram chyb ako "my co sa tu bijeme do prs aki sme super"
@johnysheek y? ale ved vies ze dnes sa casto pouziva y aj v slovach kde sa vobec nehodii. napriklad "nevym"...a podobne. lebo dnes sa bezne na internete pouziva ...."internetovy slang". a tam o spisovnosti a gramatike nemoze bit ani reci. neviem aky mas ty nazor na ten "web slang"....
@johnysheek hm...no ja som y v tom slove uz na internete videl. dokonca aj v slovach kde sa vobec y nehodii. a tak isto pouzivanie inich pismen v slovach. napriklad x miesto ch, to si iste videl aj ty na internete pouzivat. tak neviem...
ps. no mudre urcite nieje sa venovat gramatike na forach, lebo gramatika komentarou k temam je viac menej irelevantna.....lenze tvoje pozadie je nacionalisticke,preto to neberiem ako fer a ciste z tvojej strany.
@swen popravde, videl som to az tu, v tomto fore, niekolkokrat..ale neprijde mi to ako smerodajne, ak to pouziva imho 1 clovek..ale mne je to jedno, pis si ako chces..len sa potom necuduj, ze si ludia myslia svoje, chapes
@johnysheek staci ze som cital tvoj blog, v ktorom obhajujes svoju kriziacku vypravu za gramatiku na tomto webe. a to mi dava dostatocni argument.
lenze toto je forum/web...kde ludia pridu poobede,vecer...zo skoly alebo prace...z tym ze vypustia z hlavy vsetko a podebatuju tu z ludmi. a ty..im tu do toho vsetkeho zacnes z gramatikou. uprimne...ja keby som prisiel z roboty....a po 12 hodinach v praci , mi este niekto zacne hucat z gramatikou, tak ho poslem niekam. chapes ako to myslim? jednoducho sa to sem nehodiii pisat , ze gramatika blablabla.
lenze na to je skola, a nie web typu birdz. birdz nieje na to, abi ludii vychovaval,ucil. birdz je na to, abi si ludia podebatovali z inimi ludmii k temam, aby spoznavaly novych ludiii a priatelou. abi prezentovaly svoju tvorbu.....a nie nato,aby im dakto zacal zneprijemnovat zivot vypisovanim a vycitkami ohladom gramatiki. (viem, mam tam kopec chyb, ale nejdem to opravovat,lebo to strati na autenticknosti,a priamosti)
Ten, co neovlada gramatiku je pre mna debil, rovnako ako ten, co pri citani urobi v kazdom tretom slove preklep. Samozrejme dysgrafici a dyslektici za to nemozu, no vsetko ostatne je len alibizmus..
@swen Ale to čo ty robíš, je fakt prznenie slovenského jazyka. Je až na zaplakanie čo všetko dokážeš napísať. Tvoj argument, že ľudia prídu sem zo školy/ práce a vypustia z hlavy všetko je podľa mňa smiešny. Keď niekto spraví jednu-dve chyby v príspevku, čert to ber, stáva sa. Ale písať Aby s mäkkým I? Nevedieť správne používať S a Z ? Nevedieť písať v nominatíve sg. a naopak v nominatíve pl.?
Ok, píš si ako chceš, ale potom sa nečuduj že to bude veľa ľuďom prekážať. Birdz je myslím si komunita ľudí kúsok odlišná ako pokec. Tam je skôr výnimka keď nájdeš vetu bez chyby.
@helusiq pisat mozem aj po zahoracki a teba nic do toho nieje! tvoj komentar je absolutne smiesny a trapni. vlastne cela tvoja reakcia na moj koment je trapna. nielen ze sa staras do mojho rozhovoru z johnysheekom do ktoreho ta nic nieje, ale absolutne nepochopila si co som pisal. ja ako neviem ci si blba, ale sprosta urcite, lebo komentovat mas anketu, a nie to,co pisem z niekim inim. kludne si zaplac,aka si blba,ze nechapes elementarnim veciam. venuj sa tam svojim debilnim kamaratom, a nie mne a ako pisem!!!! a domace zo slovenskeho jazyka si rob inde, a nie tu!!! inac ked uz ten pokec tu vytahujes...si tu kratsie ako ja, tak ma laskavo nepoucuj o komunite na birdzi,a aka tu je alebo nieje komunita.
@helusiq a viac sa kumne LASKAVO nevyjadruj!!!! ja som z tebou husy nepasol, tak sa staraj tam o ludiii ktorich mas na webke v kamaratoch. najblizsie uz taky mierny nebudem!
@swen stiahni chvost medzi nohy a zamysli sa konecne nad tym co ides pisat predtym nez to napises a asledne ked to mas napisane predtym nez to odosles..
a halvne sa nesnaz nikoho urazat, lebo jedine co tym dokazujes je svoja obmedzenost a neschopnost sebareflexie.
takze LASKAVO sa ty nauc pisat a nikto. nikto ti potom nic nepovie.. ale kym si ty neschopny nieco take spravit.. nechci po inych aby robili cokolvek co ty chces..
ps: pre buducnost bud aspon slusny, lebo pravdu ma ona a nie ty.
@swen ked inak vo velkom utocis na mna a moj blog..chcem sa ta spytat a pochopil si ho vobec??
ci si len precital.. nejake zakladne info.. dotvoril si to sam a teraz tu chces vyrukovat s niecim co si ty myslis ale ma uplne daleko od zmyslu a hlavne obsahu toho blogu.
zneprijemnujem ti zivot tym ze tu pisem o gramatike.. holt sori ale mas smolu.. vadi mi ze nevies pisat po slovensky na slovenskom portali.. je mi jedno ci mas 13 alebo 23 svedci to jedine o tvojej ignoracii a nie o tom ci si alebo nie si unaveny..
vies kolkokrat som tu ja po 12 hodinovej smene? vies kolkokrat som tu ja po tom co somi 20 hodin ci viac nez 24 hodin nespal?
vies kolkokrat su tu ludia, ktori fakt robia a predstav si nikto z nich nepise tak ako ty..
ty ked prides domov tak vypnes mozog.. to potom nastavaju dve veci. bud zabudnes i ako sa rozprava a pise.. to znaci ze nechapem ako sem mozes prispievat..
alebo naopak mozog nevypnes a prispievas sem a len dokazujes ze nevies poriadne gramatiku.. lebo keby si ju vedel tak nepises takto..
alebo mi chces nahovorit ze si vynimocny clovek a dokazes raz pisat gramaticky spravne a potom sa prepnes a pises nespravne.. lebo ja sosobne som sa raz gramatku naucil a teraz ked pisem tak mi to ide prirodzene a ked napisem nejaku chybu tak si ju po vacsine vsimnem lebo mi taha oci ze to tak proste nie je..
a take abY ci bY ci dalsie slova by som s chybami napisal len tazko a je jedno ci rano ci cez den ci o polnoci..
to su proste veci ako mi zvykla vraviet moja ucitelka na zs "to musis vediet ked ta o polnoci zobudia"
ale prosim.. ked tam velkohubu vravis ze robim chyby.. zacni si opravovat tie svoje.. : ved ty si začal stym že robim chyby tak sam si sa zamotal do toho čo si povedal ale to sa dalo pri tebe čakat. A este nieco chvalit sa tym ze nemas 17 ale 19 chyb je dost ubohe
@corvuscorax toho sa ani ja neobavam ze by medzi nami nieco mohlo byt
@johnysheek chvost medzi nohy stiahny ty, hras sa tu na neviem co,ale pritom si len NULA. cela ta tvoja CENZUROVANE co si zalozil, ma jedini zmysel-navazat sa do ludii. jeden z jej clenou pred casom v jednej diskusii priznal, ze sem chodi hlavne CENZUROVANE do ludii. tak mi laskavo nevrav nic! podalsie....celi ten tvoj blog, bol len nacionalisticki zvast a odpad, od cloveka ktorii v realnom svete je flustrovanii zo zivota, a zdvyha si tu takimto sposobom ego. inac je NULA! podalsie...je absolutne MOJA VEC,AKO PISEM!!!! NIESME V SKOLE!!! UZ TO POCHOP!!!!!!
@johnysheek inac pan dokonaly,pravopis nieje vsetko. len ty nemas co pisat, tak tu z pravopisom, len aby sa nepovedalo. doteraz si nikdy k ziadnej teme, nenapisal nic...skratka tvoje vedomosti, tvoja uroven....je na urovni ziaka zakladnej skoly! lebo ten vie len o gramatike, a par komentarou z nulovou hodnotou....to si prave ty. ale tak blava, majstry sveta,ze?! sa cudujem ze este niesi prezident, ked si taky mudri. ale blavak....ty si naj ludia pod slnkom,ze?!
@johnysheek svoju obmedzenost dokazujes tym ze sa vkuse staras do toho kto ako pise....komplexi? nizske ego?? jasne ze ano. a este tvoje vyjadrenie v jednej dnesnej diskusii....ale obmedzenost ti nedovoly akceptovat, ze mam vo vsetkom co som tu napisal pravdu. nastastie...teraz uz viem..ze ty mi nesiahas ani po clenky.
@swen je mi luto ze si ta vsimam kedze citam i diskusie kde prispievas a nehorazne mi to taha oci a co mi viac vadi je tvoje neustale obhajovanie si vlastnych chyb /a to nemyslim len gramatickych/
nikdy som sa ta nesnazil urazit.. az tak velka nula som, vzdy to co som napisal bolo myslene dobre v smere, aby si sa poucil..
neviem co za blbosti sem celkovo pises a hlavne kam na ne chodis. fakt si stojis za tvrdenim ze
1. som nula?
2. nemam co povedat a preto sa do teba navazam?
3. nikdy k ziadnej teme som nic nenapisal?
4. moje vedomosti a moja uroven je zakladoskolska?
5. ze som blavak?
prosim.. napis mi to sem a verejne skadial mas tieto informacie a podla coho tak uvazujes.. lebo myslim ba viem, ze na birdzi si toto o mne mysli resp vie malokto ak vobec niekto..
ty mas v tomto pravdu?
prepac, ale ty si nenapisal nic okrem toho ze si ma tu pourazal a to systemom, na ktorom mi neda nic ine len sa smiat.. lebo ak toto myslis vazne.. tak mi ta je zo srdca luto..
4. to bolo obrazne povedane. uznavam ,nebolo to ok,sorry.
5. to nema z tym nic spolocne. ale vies, vetsinou ludia z bratislavi(sorry za "blavak" , to bolo skratene bratislavcan) tu a aj inde pise stylom ze su naj ludia na slovensku.
ty si zacal tu vytahovat mojho brata ktorii z touto diskusiou nema nic spolocne. tak ta pekne poprosim, nechaj ho tak. dakujem.
prehanam s gramatikou.. a ty s chybami a najma ich obhajovanim..
2. som to niekolkokrat vysvetloval.. ale zjavne nevies takze este raz..
birdz je portal pre mladych /predpokladam najma Slovakov, inymi slovami pise sa tu hlavne po slovensky/
no je tu kopec ludi, ktori fakt pisu s velkym mnozstvom chyb. ano napriklad ty a ked spominas, tak i tvoj brat /co mam silne podozrenie, ze si to tiez ty, ale to len pisem svoj nepodlozeny nazor/
a preto som za to, aby sa ludia snazili pisat spravne.. mne je jedno ci pises s diakritikou ci nie, sme na internete.. to ze sa ciarky pisu hocijako sa da tiez este prezit.. ale ked niekto pise I a Y kde by ich nikto nikdy nedal /minimalne nemal dat/ je to zle a na zamyslenie, lebo to citaju mnohi dalsi ludia a je velmi pravdepodobne, ze si to zapamataju a potom budu robit chyby..
preto chcem, aby sa ludia aspon snazili.. i ja sam robim preklepy a chyby .. a kopec chyb. pisem dlhe prispevky a nekontrolujem si ich a casto premyslam dopredu a pisem pozadu alebo len pisem a chyba pride.. avsak snazim sa to eliminovat na co najmenej..
no potom su tu ludia, ktori pisu hrozne a este si to obhajuju a tym nielen ze zmensuju relevantnost svojich prispevkov a popravde dost tie chyby i biju do oci.. ale taktiez svojim sposobom negativne ovplyvnuju ostatnych..
podvedomie je svina a potom sa ta chyba moze od takeho cloveka preniest i k takemu co by ju nikdy nespravil..
snad pochopis.. proste sa snaz.. nie je to nic tak tazke.. ak si presiel zakladnou skolou tak mas dostatocne gramaticke zaklady, aby si nenapisal BY s I alebo byt /existovat s I/ a dalsie..
3. nepisem malo.. spytaj sa tych co ich mam v priateloch.. ci sa moje komenty vyznacuju strucnostou alebo nie.. ak ti 10 povie ze su skor strucne.. tak sa stiahnem.. ale dalsich par desiatok birdzakov ti povie ze nie su..
ale je pravda.. neprispievam do kazdej diskusie.. najma ked sa 100krat za den opakuju..
4. hm.. obrazne ako vsetky ostatne body ktore som spomenul.. inak si si to vymyslel.. dakujem..
5. vies.. az prilis si domyslas.. o mne napises konecne mudra diskusia.. ale ty bez toho aby si o mne vedel co len nieco si dovolis ad1 nazvat ma blavakom ad2 snazit sa ma tym urazit..
ad1 nepodarilo sa ti to, lebo s ba nemam takmer nic spolocne
ad2 urazil si blavakov lebo si ich generalizoval..
ad3 mozno par bratislavcanov tak pise.. ale to mas takisto i pri niektorych kosicanoch, zilincanoch a dalsich.. takze tento argument neobstoji.. je to o ludoch a nie obyvateloch miest..
ps. fakt pisem ze som naj?? alebo to len ty tak vnimas, lebo potrebujes pouzit argument proti mne?
nebol si to ty, kto mna nazval clovekom ktory //precitaj si tie body ohladom zs a prispevkov a inteligencie// takze kto z nas sa vyvysoval??
a ja som ho len spomenul.. lebo jeho gramatika tiez za vela nestala..
asi som jediny co to fakt riesi takto.. vo velkom.. ale proste ked vidim u niekoho chybu.. fajn.. prezijem.. mozno ked je zavaznejsia spomeniem..
ale ked niekto robi chyb kvanta.. je to na zamyslenie..
a ked to chce este i obhajit.. tak to potichu nenecham.. a to je asi ta jedina vec co mi mozes vytknut.. ze proste neprestanem.. holt som tvrdohlavy..
@johnysheek ok. len jedno, co tu uz viac krat bolo spomenute,ale stale to niektori nechapu....blavak je skratene bratislavcan...lebo ked clovek pise rychlo, tak sa snazii vsetko skracovat. a to je presne to ze napisem blavak, miesto bratislavcan, tak isto napisem spisiak....namiesto spissko novo mestan....alebo bystrican ...miesto bansko bystrican...dokonca trnavcan sa skracuje na trnavak...to len pre vysvetlenie skracovania slov.
inac dobre si to napisal,a rozpisal....ja ties uznavam, ze nie vzdy mam pravdu,a ze aj ja sa mylim. preto bi nezaskodilo z tvojej strany trocha viac tolerancie, nemyslis?
tvrdohlavy sme obaja len vies...niekedy bi trebalo uznat si navzajom ze sa mozu stat chyby. preto mier,aj ked v niektorich veciach z tebou nesuhlasim,alebo suhlasim len ciastocne.
netusim preco tocis okolo toho blavaka. pochopil si zmysel toho co som napisal..
blavak ci bratislavcan - nie som ani jedno a je mi jedno ako to nazyvas.. proste nebyvam v hlavnom meste sr.. kapisto??
vdaka.. ale fakt nepotrebujem tvoju pochvalu ci uznanie.. radsej keby sa naucis ze BY je s YPSILONOM ako tom napisal i v mojom prispevku a ako si to zas napisal s JOTOU (= i) v tvojom..
snazim sa byt tolerantnym.. ale snaz sa i ty a daj si do frasa zalezat trochu na tom aby si pisal to i/y a s/z spravne..
@johnysheek lebo som to pouzil vcera viac krat,a vo viacerich diskusiach,preto.
chapem,ok.
s a z mi obcas ujde, a to asi tasko zmenim, kedze tu nejde dodatocne opravovat pravopisne chyby. i a y....no vies...na vychode sa pouziva vetsinou i, len ja sa snazim toho zlozvyku zbavit,tak sa snazim pisat y a i spravne. no nie vzdy sa to podary: disappointed:
@swen ja len prosim snaz sa.. radsej si to parkrat po sebe precitaj. skus si eliminovat chyb najviac ako to ide..
vsimaj si ked citas ostatnych a skus to porovnat so sebou.. ci to slovo tak napises a hlavne.. ak na niekoho reagujes daj si zalezat aby si nenapisal chybu tam kde ju on nema
nemusis sa ospravedlnovat ani nic.. len sa proste pouc.. to to vsetko vynahradi
@johnysheek ok, len nie vzdi sa ...pre kratkost casu...sa da kontrolovat skor nez odoslem komentar. a vies ze ked pises vela, tak to okno do ktoreho sa pise,je dost male, takze potom nevydim kde co mam napisane a stracam prehladnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
@1 (tumbs)
4ím dalej tým tu bývajú lepšie ankety a dyskusie.
@popolcek az taky novy zase nie
@wewo no preco asi, zaujimaju ma predsa zeny
@iwanushqa aj nabuduce
@cinko vdaka
@popolcek preco si nehlasovala ?
@johnysheek dobre zlepším si gramatyku
@johnysheek očom rozprávas ??
minimalne 2 na zaciatku v komente 16 dalsia.. mne ked si pisal dalsia..
proste hladaj a uc sa..
ale prosim.. ked tam velkohubu vravis ze robim chyby.. zacni si opravovat tie svoje..
lebo tvoj nazor do uvahy zacnem brat v momente ak prestanes pisat gramatika s ypsilonom..
premysliet s jotou a dalsie ani nejdem hladat..
laskavo chod a precitaj si moje blogy a vytkni mi v nich vsetky chyby lebo tie pisem i s diakritikou..
ak v nich najdes tolko chyb, kolko ty bezne spravis v jednom fore /a to tam tych blogov co sa textu tyka mam niekolkostonasobne viac ako su tvoje prispevky/ tak mi mozes zacat vytykat gramatiku..
dovtedy radsej prosim stichni pozri sa na seba a zacni sa snazit spravat ze mas nieco i v hlave a nielen tam dole o com svedci tato diskusia..
len premysalm ako to ze mne to doteraz nikto nenapisal a jemu to urcite uz napisali viaceri..
ved ja robim fakt stonasobne viac chyb nez on
---
do frasa ludia.. mne moze byt ukradnute ako pisete.. je to vasa vec.. vy budete neskor vyzerat ako blbí co nevedia ani poriadne pisat a to v dobe mailov a internetu ech..
keby sa aspon snazite.. ale ked dokazete po precitani odpovede napisat reakciu v ktorej pouzijete prave precitane slova s kopou odlisnych pismen a chybnych uz je to proste vela..
snazte sa a ucte sa.. niekedy je to fakt o rozum citat to..
pre mna za mna ma nenavidte.. ja to prezijem.. ale skuste si z toho nieco zobrat..
fakt nemam potrebu sa tu na niekom vrsit.. a snazim sa aby to tak nevyznelo.. ide tu len o to aby to pisanie malo aku taku uroven..
polka birdzu si robi prcu z pokecu, ale ti emaci nech pisu ako pisu.. robia menej gram chyb ako "my co sa tu bijeme do prs aki sme super"
a web slang je nieco co neporusuje gramatiku ako taku, ze meni i za y a naopak..
mozno skracuje a prisposobuje si.. ale bez urazky.. kto z vas pise webslangom?
je rozdiel pouzivat slang a je rozdiel pisat gramaticky nespravne..
taktiez VIDIET sa nepise s Y a to fakt nie su slangove slova... takze tak..
ps: nesnaz sa mi obhajovat co si videl na internete.. net nie je nic smerodatne uz vobec nie mudre.. co sa tohto tyka..
snaz sa pisat spravne.. a bude
..........................
ps. no mudre urcite nieje sa venovat gramatike na forach, lebo gramatika komentarou k temam je viac menej irelevantna.....lenze tvoje pozadie je nacionalisticke,preto to neberiem ako fer a ciste z tvojej strany.
nepouzivaj ale.. radsej si zahryzni do jazyka a skus pisat spravne..
pochop.. je hlupe riesit gramatiku na forach, ale o co je hlupejsie tvrdit ze je uplne jedno ako tu ludia pisu? ja si myslim ze ovela...
lebo tak ako budes pisat tu budes pisat i inde a nikdy sa to nenaucis a ked ludia travia hodiny na nete.. tak nech sa to tam i naucia..
lenze toto je forum/web...kde ludia pridu poobede,vecer...zo skoly alebo prace...z tym ze vypustia z hlavy vsetko a podebatuju tu z ludmi. a ty..im tu do toho vsetkeho zacnes z gramatikou. uprimne...ja keby som prisiel z roboty....a po 12 hodinach v praci , mi este niekto zacne hucat z gramatikou, tak ho poslem niekam. chapes ako to myslim? jednoducho sa to sem nehodiii pisat , ze gramatika blablabla.
lenze na to je skola, a nie web typu birdz. birdz nieje na to, abi ludii vychovaval,ucil. birdz je na to, abi si ludia podebatovali z inimi ludmii k temam, aby spoznavaly novych ludiii a priatelou. abi prezentovaly svoju tvorbu.....a nie nato,aby im dakto zacal zneprijemnovat zivot vypisovanim a vycitkami ohladom gramatiki. (viem, mam tam kopec chyb, ale nejdem to opravovat,lebo to strati na autenticknosti,a priamosti)
Ok, píš si ako chceš, ale potom sa nečuduj že to bude veľa ľuďom prekážať. Birdz je myslím si komunita ľudí kúsok odlišná ako pokec. Tam je skôr výnimka keď nájdeš vetu bez chyby.
a halvne sa nesnaz nikoho urazat, lebo jedine co tym dokazujes je svoja obmedzenost a neschopnost sebareflexie.
takze LASKAVO sa ty nauc pisat a nikto. nikto ti potom nic nepovie.. ale kym si ty neschopny nieco take spravit.. nechci po inych aby robili cokolvek co ty chces..
ps: pre buducnost bud aspon slusny, lebo pravdu ma ona a nie ty.
ci si len precital.. nejake zakladne info.. dotvoril si to sam a teraz tu chces vyrukovat s niecim co si ty myslis ale ma uplne daleko od zmyslu a hlavne obsahu toho blogu.
zneprijemnujem ti zivot tym ze tu pisem o gramatike.. holt sori ale mas smolu.. vadi mi ze nevies pisat po slovensky na slovenskom portali.. je mi jedno ci mas 13 alebo 23 svedci to jedine o tvojej ignoracii a nie o tom ci si alebo nie si unaveny..
vies kolkokrat som tu ja po 12 hodinovej smene? vies kolkokrat som tu ja po tom co somi 20 hodin ci viac nez 24 hodin nespal?
vies kolkokrat su tu ludia, ktori fakt robia a predstav si nikto z nich nepise tak ako ty..
ty ked prides domov tak vypnes mozog.. to potom nastavaju dve veci. bud zabudnes i ako sa rozprava a pise.. to znaci ze nechapem ako sem mozes prispievat..
alebo naopak mozog nevypnes a prispievas sem a len dokazujes ze nevies poriadne gramatiku.. lebo keby si ju vedel tak nepises takto..
alebo mi chces nahovorit ze si vynimocny clovek a dokazes raz pisat gramaticky spravne a potom sa prepnes a pises nespravne.. lebo ja sosobne som sa raz gramatku naucil a teraz ked pisem tak mi to ide prirodzene a ked napisem nejaku chybu tak si ju po vacsine vsimnem lebo mi taha oci ze to tak proste nie je..
a take abY ci bY ci dalsie slova by som s chybami napisal len tazko a je jedno ci rano ci cez den ci o polnoci..
to su proste veci ako mi zvykla vraviet moja ucitelka na zs "to musis vediet ked ta o polnoci zobudia"
to my musia druhy písať, že tu na mňa kydaš!?
1. Ty si tu 77 dní ak dobre čítam, ja 609
2. Nie, chvalabohu som S Tebou husI nepásla.
3. Smutné, že
* ani nevieš, že Slovensko je demokratický štát, takže písať môžem čo a koľko chcem a je mi úplne jedno či sa Ti to páči alebo nie.
*nevieš, že blbá a sprostá sú synonymá
4. Do mojich kamarátov sa nenavážaj, ak nemáš iný rozumný argument, radšej buď ticho.
ale prosim.. ked tam velkohubu vravis ze robim chyby.. zacni si opravovat tie svoje.. : ved ty si začal stym že robim chyby tak sam si sa zamotal do toho čo si povedal ale to sa dalo pri tebe čakat. A este nieco chvalit sa tym ze nemas 17 ale 19 chyb je dost ubohe
@corvuscorax toho sa ani ja neobavam ze by medzi nami nieco mohlo byt
TYMTO TA VYZYVAM, PRESTAN SI MNA VSIMAT!!!
staraj sa o seba!!!
@helusinq
1. zle citas.
2.chvala bohu
3. mas reagovat na temu, nie na uzivatelou!
4.no ja aspon nemam v priateloch ludii,ako ty. teda...jedna sa o jednu uzivatelku.
nikdy som sa ta nesnazil urazit.. az tak velka nula som, vzdy to co som napisal bolo myslene dobre v smere, aby si sa poucil..
neviem co za blbosti sem celkovo pises a hlavne kam na ne chodis. fakt si stojis za tvrdenim ze
1. som nula?
2. nemam co povedat a preto sa do teba navazam?
3. nikdy k ziadnej teme som nic nenapisal?
4. moje vedomosti a moja uroven je zakladoskolska?
5. ze som blavak?
prosim.. napis mi to sem a verejne skadial mas tieto informacie a podla coho tak uvazujes.. lebo myslim ba viem, ze na birdzi si toto o mne mysli resp vie malokto ak vobec niekto..
ty mas v tomto pravdu?
prepac, ale ty si nenapisal nic okrem toho ze si ma tu pourazal a to systemom, na ktorom mi neda nic ine len sa smiat.. lebo ak toto myslis vazne.. tak mi ta je zo srdca luto..
1. nie, ale z tou gramatikou to uz prehanas.
2. tak co mas stale z tou gramatikou?
3. ano napisal si ale...malo pises.
4. to bolo obrazne povedane. uznavam ,nebolo to ok,sorry.
5. to nema z tym nic spolocne. ale vies, vetsinou ludia z bratislavi(sorry za "blavak" , to bolo skratene bratislavcan) tu a aj inde pise stylom ze su naj ludia na slovensku.
ty si zacal tu vytahovat mojho brata ktorii z touto diskusiou nema nic spolocne. tak ta pekne poprosim, nechaj ho tak. dakujem.
to si si fakt mal odpustit
1. ked si to nemyslis preco to pises??
prehanam s gramatikou.. a ty s chybami a najma ich obhajovanim..
2. som to niekolkokrat vysvetloval.. ale zjavne nevies takze este raz..
birdz je portal pre mladych /predpokladam najma Slovakov, inymi slovami pise sa tu hlavne po slovensky/
no je tu kopec ludi, ktori fakt pisu s velkym mnozstvom chyb. ano napriklad ty a ked spominas, tak i tvoj brat /co mam silne podozrenie, ze si to tiez ty, ale to len pisem svoj nepodlozeny nazor/
a preto som za to, aby sa ludia snazili pisat spravne.. mne je jedno ci pises s diakritikou ci nie, sme na internete.. to ze sa ciarky pisu hocijako sa da tiez este prezit.. ale ked niekto pise I a Y kde by ich nikto nikdy nedal /minimalne nemal dat/ je to zle a na zamyslenie, lebo to citaju mnohi dalsi ludia a je velmi pravdepodobne, ze si to zapamataju a potom budu robit chyby..
preto chcem, aby sa ludia aspon snazili.. i ja sam robim preklepy a chyby .. a kopec chyb. pisem dlhe prispevky a nekontrolujem si ich a casto premyslam dopredu a pisem pozadu alebo len pisem a chyba pride.. avsak snazim sa to eliminovat na co najmenej..
no potom su tu ludia, ktori pisu hrozne a este si to obhajuju a tym nielen ze zmensuju relevantnost svojich prispevkov a popravde dost tie chyby i biju do oci.. ale taktiez svojim sposobom negativne ovplyvnuju ostatnych..
podvedomie je svina a potom sa ta chyba moze od takeho cloveka preniest i k takemu co by ju nikdy nespravil..
snad pochopis.. proste sa snaz.. nie je to nic tak tazke.. ak si presiel zakladnou skolou tak mas dostatocne gramaticke zaklady, aby si nenapisal BY s I alebo byt /existovat s I/ a dalsie..
3. nepisem malo.. spytaj sa tych co ich mam v priateloch.. ci sa moje komenty vyznacuju strucnostou alebo nie.. ak ti 10 povie ze su skor strucne.. tak sa stiahnem.. ale dalsich par desiatok birdzakov ti povie ze nie su..
ale je pravda.. neprispievam do kazdej diskusie.. najma ked sa 100krat za den opakuju..
4. hm.. obrazne ako vsetky ostatne body ktore som spomenul.. inak si si to vymyslel.. dakujem..
5. vies.. az prilis si domyslas.. o mne napises konecne mudra diskusia.. ale ty bez toho aby si o mne vedel co len nieco si dovolis ad1 nazvat ma blavakom ad2 snazit sa ma tym urazit..
ad1 nepodarilo sa ti to, lebo s ba nemam takmer nic spolocne
ad2 urazil si blavakov lebo si ich generalizoval..
ad3 mozno par bratislavcanov tak pise.. ale to mas takisto i pri niektorych kosicanoch, zilincanoch a dalsich.. takze tento argument neobstoji.. je to o ludoch a nie obyvateloch miest..
ps. fakt pisem ze som naj?? alebo to len ty tak vnimas, lebo potrebujes pouzit argument proti mne?
nebol si to ty, kto mna nazval clovekom ktory //precitaj si tie body ohladom zs a prispevkov a inteligencie// takze kto z nas sa vyvysoval??
a ja som ho len spomenul.. lebo jeho gramatika tiez za vela nestala..
asi som jediny co to fakt riesi takto.. vo velkom.. ale proste ked vidim u niekoho chybu.. fajn.. prezijem.. mozno ked je zavaznejsia spomeniem..
ale ked niekto robi chyb kvanta.. je to na zamyslenie..
a ked to chce este i obhajit.. tak to potichu nenecham.. a to je asi ta jedina vec co mi mozes vytknut.. ze proste neprestanem.. holt som tvrdohlavy..
inac dobre si to napisal,a rozpisal....ja ties uznavam, ze nie vzdy mam pravdu,a ze aj ja sa mylim. preto bi nezaskodilo z tvojej strany trocha viac tolerancie, nemyslis?
tvrdohlavy sme obaja len vies...niekedy bi trebalo uznat si navzajom ze sa mozu stat chyby. preto mier,aj ked v niektorich veciach z tebou nesuhlasim,alebo suhlasim len ciastocne.
blavak ci bratislavcan - nie som ani jedno a je mi jedno ako to nazyvas.. proste nebyvam v hlavnom meste sr.. kapisto??
vdaka.. ale fakt nepotrebujem tvoju pochvalu ci uznanie.. radsej keby sa naucis ze BY je s YPSILONOM ako tom napisal i v mojom prispevku a ako si to zas napisal s JOTOU (= i) v tvojom..
snazim sa byt tolerantnym.. ale snaz sa i ty a daj si do frasa zalezat trochu na tom aby si pisal to i/y a s/z spravne..
chapem,ok.
s a z mi obcas ujde, a to asi tasko zmenim, kedze tu nejde dodatocne opravovat pravopisne chyby. i a y....no vies...na vychode sa pouziva vetsinou i, len ja sa snazim toho zlozvyku zbavit,tak sa snazim pisat y a i spravne. no nie vzdy sa to podary: disappointed:
ja ti nechcem prstom ukazat na taku @emulienkaa a dalsich z vychodu, co krasne pisu i a y tak ako treba..
mimoto.. ak by to bolo ako pises "obcas"
take podarI, take taZko, a .. vetsinou > väčšinou popripade vacsinou
ech.. prosim.. aspon trochu snahy.. : disappointed:
ok,sorry: disappointed:
vsimaj si ked citas ostatnych a skus to porovnat so sebou.. ci to slovo tak napises a hlavne.. ak na niekoho reagujes daj si zalezat aby si nenapisal chybu tam kde ju on nema
nemusis sa ospravedlnovat ani nic.. len sa proste pouc.. to to vsetko vynahradi