Sú červene vlasy na dievčatach pekne? ak su zafarbene, nevyzera to sice veľmi prirodzene,no mne sa to páči a aj som si dala červený šampon. je na 24 umytí ale mam taky pocit že ta farba nezide,odrastie to a bude to vyzerať hrozne. čo stym?
@1 nezíde to. tieto šampóny nikdy nezídu úplne. teda, niekomu možno, ale priveľa báb sa na toto sťažuje. treba to prekryť farbou, ktorá bude čo najpodobnejšia tvojej vlastnej, aby to mohlo vyrastať.
červené sú pekné.. a zíjde.. ale nie po 24 umytiach. môžeš si dať potom nejakú čo sa viac podobá na tvoju prirodzenú a nebude to tak vidieť.. ale červené sú pekné
predovšetkým si treba uvedomiť, že pod pojom "šampon" nehladaj niečo čo sa uplne vymyje... je to skoro to isté ako bežná farba...len možno vybledne skor...
pred zafarením vlasov (radikálnejšom zafarbení) si treba uvážiť, či sa ti to oplatí a nie potom plakať nad rozliatym mliekom
ono veľky farebny vyber spomedzi šamponov neni,je to take bordove skor..no mam dost bledu plet a modre oči,tak vlastne hrozne to neni,clekom fajn. No a sampon som si dala preto,lebo farba je trvacnejšia. inak potom ked si to budem farbit na moju prirodzenu farbu,tak použiť farbu či šampon?
podľa mňa červená je super..len musíš aj vedieť aký by sa tebe najviac hodil..napríklad krvavočervená by bolo pre teba ako stvorená ale napríklad s takou do ružova alebo do hrdzava by si si mohla iba ak skaziť vlasy..hlavné je ak si nájdeš odtieň čo sa ti bude páčiť a ktorý sa ti podľa teba bude aj hodiť..ako sa rozhodneš už bude na tebe
@krakatit666 to by som netvrdila, len na to treba mať podľa mňa dostatočne svetlú pleť, inak siahnuť len po nejakej tmavočervenej, alebo len tmavšej s červenými odleskami..
lebo raz je to príbuzné s ryšavou, a tú majú prirodzene len bledule
Mala som. Ryšavé, červené, raz mi to chytilo do ružova (a bolo to super! prvé štyri dni, kým sa to nevymylo).
Červená je fajn, ale dosť ma otravuje, že si na ňu farbí vlasy pomaly každá tretia holka.
A vymýva sa veľmi rýchlo, toho sa báť nemusíš, ale nikdy sa to nevymyje úplne. Ale potom to nie je problém prekryť farbou, ktorá sa najviac blíži ku tvojej prirodzenej.
Nezíde? Ja mám (teda ja viem , že to nie je úplne červené ale aj tak) farbu a už teraz sa mi to poriadne zmýva Tak byť s tebou si s tým starosti nerobím
@florence ..pls aku znacku si pouzila? a na akej farby vlasy si si to farbila? ...ja som si minule farbila cele na cerveno ( palette ) ..na blond vlasy....a po 3 dnoch ...mozem zhodnotit ze z cervenej ostala oranzova-cervena a vyzerala som ako mrkva takze cervenu uz do ruky nechytim asi nikdy
Ja som mala gastanovu farbu, ma dost silne odlesky do cervena a ked sa mi vymyvala bola z toho uplne cervena az nakoniec rysana..teraz som blondina a trvalo velmi dlho kym som sa zbavila toho hnustneho rysave odtienu..cize radim ti aby si si to dobre rozmyslela.. Ale v kazdom pripade cervenovlasky su pre muzov dost atraktivne
červená je celkom pekná, ale nie každému pasuje... ja milujem ryšavú, to je najdokonalejšia farba, raz som ju mala a zase nad tým rozmýšľam... mám aj polodlhé vlnité vlasy, čiže by to super vyzeralo
Keď ti budú odrastať, a chceš sa vrátiť na svoju pôvodnú farbu, zafarbi si vlasy na farbu čo najviac podobnú tvojej prirodzenej, aby to odrastanie nebolo až tak vidno
@junkychess pouzila som tu palette,ani neviem ci niaka ina značka vyraba sampony..mam odtien 318,"intenzivna cervena". no ty si to mala na blond vlasoch,ja som mala take tmavsie,skor hnede. a už to mam 3 tyzdne a farby neubuda ale inak mi to nevadi,pači s ami to,niesom taka fádna. len keby to neodrastalo,odrastene vyzera furt blbo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a lezie mi uz hore krkom ze si kazda farbi vlasy na ceerveno
pred zafarením vlasov (radikálnejšom zafarbení) si treba uvážiť, či sa ti to oplatí a nie potom plakať nad rozliatym mliekom
(a mne sa moja ryšavočervená hodí
red rulez!
@mielikki jedna z mála
lebo raz je to príbuzné s ryšavou, a tú majú prirodzene len bledule
Ale k téme - neviem, načo si jebeš farbu keď chceš, aby sa ti zmyla.. Tak buď si farbím alebo nefarbím, nie?
dokonca aj červená farba trvácna sa zmyje po mesiaci dvoch....
ale šampón..nevyzmýva sa ostane to divoké potom. poznám
Červená je fajn, ale dosť ma otravuje, že si na ňu farbí vlasy pomaly každá tretia holka.
A vymýva sa veľmi rýchlo, toho sa báť nemusíš, ale nikdy sa to nevymyje úplne. Ale potom to nie je problém prekryť farbou, ktorá sa najviac blíži ku tvojej prirodzenej.
jedine keby si ich hrdzou farbia hoci niet nad prirodzene..
Keď ti budú odrastať, a chceš sa vrátiť na svoju pôvodnú farbu, zafarbi si vlasy na farbu čo najviac podobnú tvojej prirodzenej, aby to odrastanie nebolo až tak vidno
druhý krát až tak nie ...
jako už to je asi 5 mesiacov od druhého ale malý odtieň červenej je tam trošku stále,a neni to ani vidieť takže pohode
tak samozrejme že prirodzené