Jenom tak mně napadlo, jest-li umíte psát po česky, ono se to zdá být jednoduché, ale není :-d I ja podvádím tak že píšu přes mozzilu která upravuje všechno co napíšu.
Takže o čem bude vlastně tohle fórum? bude se diskutovat jednom po Česk
3, jo české ŕ (a sakra, nemam to tady v mobilu) vyslovit umim a vždy jsem umél(no ani tohle tady není) a o to vétší byla prdel, když jsem zistil, že naše slovenčínáŕka to vyslovit neumí - . . . spisovateľ ján žezáč - já jí na to - ale veď to bol ŕezáč - ona pak - no veď hovorím, žezáč - . . . To já se tlemil
1 máte rádi diskotéky?
2 jak se jmenoval jan ŕezáč?
3 jakou by jste tady chtéli otázku?
No ty vole, tady v praci to byl tenhle tyden docela vopruz ty vole. Byli tu na vypomoc dva prazaci, jako docela v pohode hosi jen mi prislo kapku smesne ze v kazdy vete bylo "tyvole". Ti povidam ty vole !
Ale jinak dobry no, uz se i docela tesim na vikend. Co planujete vy ? Slysel sem, ze se dnes v Bratislave chysta nejaka prima smazka, tak si to tam uzijte protoze ja musim makat az do pul paty ty vole !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
1. Jaký je váš oblíbený film?
2.Čtete rádi knihy?
3.Co by jste chtěli dělat po skončení školy?
A hele, líbi se vám tahle diskuse?
Mne tedy celkem jo, ačkoli je psaní dost težké
2> Jó rád čtu knihy hlavně když nejde net a já nemám co dělat !
1> Máte oblíbeného idola? Spěváka či herca nebo-li politika? A proč?
2> Jaková je vaší oblíbená poloha? (Je na vás při čem)
3> Víte vyslovit to české Ř? Mne to moc nejde vám jo?
1 máte rádi diskotéky?
2 jak se jmenoval jan ŕezáč?
3 jakou by jste tady chtéli otázku?
Ale jinak dobry no, uz se i docela tesim na vikend. Co planujete vy ? Slysel sem, ze se dnes v Bratislave chysta nejaka prima smazka, tak si to tam uzijte protoze ja musim makat az do pul paty ty vole !
ma otazka je zda-li ste se dnes dobre vyspali, kdyz tak prselo (ja jsem si toho vubec nevsimla?
a myslite, ze bude taky prset sobotu?
budou jiz cele prazky tak uprsani?