@strejdabob nie, v 19 by mal clovek dospiet do veku, kedy ma staleho partnera a masturbacia viac nie je potrebna. vzdy je lepsie si vypomoct vo dvojici nez sa s tym trapit sam
@atropabelladona v 19 by mal clovek dospiet do veku, kedy ma staleho partnera
tak ja mám 21, už dlhšie nemám stálu partnerku, masturbujem a necítim sa nejak nevyspelý kvôli tomuto a ani si nevieš predstaviť, koľko 19 a viac ročných nezadaných ľudí na svete žije
mňa len zaskočilo, že si to priraďuješ k veku alebo vyspelosti... keď budem mať aj 30 a budem sám, tak si asi sám aj pomôžem
@strejdabob kym je clovek sam, tak nech veselo masturbuje aj od rana do vecera
ja neviem, mozno som zastarala, ale podla mna je 19 uz idealny vek mat niekoho staleho. viem, ze v dnesnej dobe su zadani v mensine, lebo ludia preferuju volne vztahy a ziadne zavazky, ale mat partnera je po vsetkych strankach vyhodnejsie. ved uznaj sam, co je lepsie - prijemny sex vo dvojici alebo honenie si?
@atropabelladona a šak jasné, že sex so ženou (alebo s viacerými) je lepší ja len hovorím, že je blbosť, že človek od 19 už bude mať navždy partnera, ktorý bude uspokojovať jeho sexuálne potreby... a myslím, že je normálne, ak dospelý človek nemá partnera/ku z hocijakých dôvodov
a vlastne ja sa len učím na skúšku, tak som si potreboval zafilozofovať aj o niečom inom ako elektrotechnike, sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale niekedy aj ja pociťujem závislosť.
good job
mínus rok a pol.
sa odhlási a prídeme o podivné fóra o onanii.
jáj som zlý dnes, nepodporujte ma
mne bt nenapadlo si pozriet profil uzivatela a potom ho pozhladat na zaklade info..
tak ja mám 21, už dlhšie nemám stálu partnerku, masturbujem a necítim sa nejak nevyspelý kvôli tomuto a ani si nevieš predstaviť, koľko 19 a viac ročných nezadaných ľudí na svete žije
mňa len zaskočilo, že si to priraďuješ k veku alebo vyspelosti... keď budem mať aj 30 a budem sám, tak si asi sám aj pomôžem
ja neviem, mozno som zastarala, ale podla mna je 19 uz idealny vek mat niekoho staleho. viem, ze v dnesnej dobe su zadani v mensine, lebo ludia preferuju volne vztahy a ziadne zavazky, ale mat partnera je po vsetkych strankach vyhodnejsie. ved uznaj sam, co je lepsie - prijemny sex vo dvojici alebo honenie si?
a vlastne ja sa len učím na skúšku, tak som si potreboval zafilozofovať aj o niečom inom ako elektrotechnike, sorry