@Orfea2 tvoje som minule videl ale nie to som chcel, ze proste ani ten status mi nejde tvoj odpisat a skoro som si ho ani nevsimol dpc sak toto neni normalne, asi ti fakt dam skype a budeme uz iba tam komunikovat. nenormalne tu mam nervy z tohto vsetkeho, ale fest uz dlho som taky rozzureny nebol
@antifunebracka čo si videl??? nič si nevidel
jj i ja mám nervy, ale som trochu pila víno tak mi je to celkom jedno zatiaľ, ale ten skype bude najschodnejšie riešenie asi
@antifunebracka take nervy kvoli internetovemu portalu? I have a bad news for you,
ani ja niesom uplne spokojny, ale beriem to flegmaticky, bud si zvyknem, alebo prestanem pouzivat, neplatim za to, takze chapem, ked sa portal nemusi prisposobovat mne, ale ja jemu ... davam ja napr. iba navrhy co by som ako ja ...
@Orfea2 aj ty mas nervy? od teba by som to necakal,
@matwejo musis sa furt napchat do kazdej diskusie a proklamovat aky si pokojny? super, si ubercool ked idem na portal kde nic nefunguje, tak mam nervy, predstav si @orfea2 nebudem to tu viac rozoberat @piter09 cely B. ma na kolenach prosil, aby som ostal
@matwejo čo ja viem, žily si nedorežem, ale je to pomerne neprehľadné a nejdú tu správy, čo bol jediný dôvod prečo som sem chodila a hlavne kvôli karolovi, ktorý má tiež napiču dojmy čo ti poviem, život je krutý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
jj i ja mám nervy, ale som trochu pila víno tak mi je to celkom jedno zatiaľ, ale ten skype bude najschodnejšie riešenie asi
Potrebovalo si nejaké ploché dievča pomasturbovať ego...?
ani ja niesom uplne spokojny, ale beriem to flegmaticky, bud si zvyknem, alebo prestanem pouzivat, neplatim za to, takze chapem, ked sa portal nemusi prisposobovat mne, ale ja jemu ... davam ja napr. iba navrhy co by som ako ja ...
@Orfea2 aj ty mas nervy? od teba by som to necakal,
@orfea2 nebudem to tu viac rozoberat
@piter09 cely B. ma na kolenach prosil, aby som ostal
malé prsia najlepšieeeeeee! >
chcem mať malinôčke :letim:
nemám! mám malé ale chcem malinôčke. hihi :letim:
mne sa lúbia prostredné
@luxie jasné, že môžu ja som chcela vedieť ale z týchto dvoch alternatív