Chalani - čo si myslíte o kozmetike a aké výrobky zvyknete používať?
Chlapci, muži, zaujímal by ma váš názor na kozmetiku ako takú. Čo najčastejšie z kozmetiky používate, či ste spokojní s výberom aké ponúkajú dnešné drogérie. A podobne. Chystám jeden článok na tému kozmetika - nevyhnutnosť nášho bytia. Nechcem sa zamerať
@etelnair - prepáč, pýtam sa seriózne pre vyššie spomínané účely, nepotrebujem sa tu na tom zabávať. Či na niekom odbavovať, ak nemáš čo povedať, nemusíš sa vyjadrovať...
ak ku kozmetike ratas aj sampony, mydla etc, tak mam rad head & shoulders, pretoze je to jediny sampon, po ktorom mam dobre rozcesatelne, vonave a hebke vlasy (snad to neznie prilis metrosexualne); sprchovy gel pouzivam vyhradne dove kvoli voniam a hydratovanej/vlacnej pokozke; a ak mam rano unavenu tvar, davam si nivea for men new energy s q10
@trdelniiiq ďakujem veľmi pekne a jasné, zubná pasta a mydlo ako také je samozrejmosť si myslím také som ani moc nemyslela, ale patrí to ku kozmetike... v každom prípade ďakujem za názor
@mardzerin - áno všetko čo sa týka kozmetiky, ale to je jasné myslím každému. Mne ide o to, čo najčajstejšie zvyknú chalani používať. Keď som googlila na nete, tak vyhrávala zubná pasta, mydlo a antiperspirant. Tak som bola zvedavá aj na iné veci. Dokonca som tam našla, že niekto používa aj rôzne pleťové masky... hmmm....
ale ok teda, kozmetiku ako taku beriem na vedomie, teritorialne akceptujem a mocensky uznavam, najcastejsie pouzivam mydlo a s vyberom kozmetiky som spokojny, myslim ze som odpovedal na vsetko, vela stastia pri vyskume
používam korektor na ksicht, veľmi mi to nezakrýva ale mám lepší pocit keď to na sebe mám
keď sa osprchujem používam deodorant..
na sprchovanie používam zásadne sprchový gél...naši sa umývajú z mydlom ktoré potom aj používajú na ruky a to je (blee) takže mám aj vlastné tekuté mydlo iba pre mňa
tak o kozmetike si myslim ze je dobra uzitocna vec, ale ja pouzivam len mydlo, sampon a parfem. Tieto 3 veci mne stacia, viac nepotrebujem a znacka, to je jedno.
@smartboy takze ty ked si cele umyjes telo tak si stale spinavy? to znamena ked sa nahodou dotknes pri utierani uterakom tychto partii tak okamzite ho musis davat do spinaveho a zobrat si novy uterak lebo uz je spinavy alebo ako to myslis?
@smartboy osobne aj ked sa radsej umyvam mydlom tak si namydlujem ruky poriadne a potom ked mam namydlovane ruky sa normalne umyvak ako tekutym mydlom ty ale neviem co ti na tom nepride hygiencke, vsak mydlo je na dezinfekciu takze mydlo nemoze byt takymt sposobom ani spinave
@etelnair to je akoze neskutocne nehygienicke... mas mydlo ktore sluzi na dezingekciu, tak co je na tom take nehygienicke? takze keby mas spinave ruky od blata alebo hovna a umyjes si s tym mydlom tak to mydlo okamzite zahadzujes alebo uz nepouzivas lebo si si s nim uz umyval nieco spinave? Ako ja som prehnane cistotny clovek, ale odtial potial, ani tomu detektivovy Monkokovi by nevadilo si umyvat takym mydlom ruky.... to len detom vadi, neboj aj ty dospejes.
Hmm pouzivam uz dlho ten isty sprchovy gel Palmolive - "With honey and moisturising milk" lebo milujem tu vonu... Sampon H&S, zubna pasta hadam vzdy ina, pena na holenie Gilette, hydratujuci krem Nivea, deodorant Nivea... Pouzival som este taky gel na cistenie pleti od Biodermy a krem, ale tie uz dosli a uz ani nie je treba (klop, klop, klop)...
A este teraz cez zimu obcas pouzivam balzam na pery Oriflame karamelovy, ked mam suche pery..
zubná pasta, sprcháč, šampón, pena na holenie, voda po holení a nejaká voňavka. Toť všio čo ja používam. Ale kedysi som mal spolubývajúcich, ktorí mali plnú poličku kozmetiky... pre istotu som potom spával na chrbte
@jessminka antiperspiranty,vonavky,...dove telove mlieko,sprchovy gel johnsons baby alebo playboy,sampon shauma,pealing,krem na tvar a ruky(ten na ruky musi byt stale)...a ja neviem,kadejake kremy proti jebakom,blbosti pred a po holení,pletova voda
@arysk , @trtken , @dali12 ďakujem veľmi pekne za názory. Väčšinou je to taká normálna bežná kozmetika čo všade čítam, ale napríklad taký pealing málokto z mužov používa... každopádne ďakujem vám všetkým za názory a moc moc ste mi pomohli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak bud sensodyne, elmex alebo colgate herbal
používam korektor na ksicht, veľmi mi to nezakrýva ale mám lepší pocit keď to na sebe mám
keď sa osprchujem používam deodorant..
na sprchovanie používam zásadne sprchový gél...naši sa umývajú z mydlom ktoré potom aj používajú na ruky a to je (blee) takže mám aj vlastné tekuté mydlo iba pre mňa
» www.svobodazvirat.cz/novinky/zvitezi...
@mefistofel umývajú si s tým zadok a pohl.orgány a potom si s tým umývajú ruky a oplachujú ráno tvár
@mefistofel - myslím, že také normálne na bežné používanie si povedal, aj to stačí, vďaka
do detailov to už radšej fakt nejdem vypisovať, je mi to až príliš trápne..
nepríde mi proste hygienické keď sú na tom mydle chlpy a kadeaké pozostatky zo sprchy...
A este teraz cez zimu obcas pouzivam balzam na pery Oriflame karamelovy, ked mam suche pery..