Ribo. Ty by si veril takej babe keby ti povedala ze ti bude verna? to hadam nemyslis vazne. Ja by som takej urcite neveril. Mohla by mi slubovat aj hodinu ze ma nepodvedie ale aj tak by som jej neveril.
@otakar16045 A ty si kompletný? Označiť babu, ktorá mala viac chalanov než sa tebe páči za kurvu?? Podľa mňa kurva je dievča, ktoré berie peniaze za sex. Bodka. A aj tak... Niekomu možno nevyhovuje čakať, kým sa objaví ten pravý, ale chce skúšať. Sú aj také dievčatá a nechápem, čo je na tom. Ja som si myslela, že vzťah je o tom, že si dvaja rozumejú, veria si a podobne. A nie o tom, že skúmajú svoju minulosť a ak mala baba náhodou viac chlapcov, hneď je označená za kurvu. Plus, za to že nie si jej prvý, prečo by ti nemala byť verná preboha??? Prepáč, ale tvoje názory sú hodné 13 ročného pubertiaka a nie 25 ročného muža.
Peto11 Ak ma baba povedzme 18 rokov a uz mala 15 chalanov a pritom celosvetovy priemer sexualnych partnerov za cely zivot u zien je 10 tak podla teba takato baba nie je kurva? keby ze mala nejaka osemnastka 3-4 tak je to ok. ale 15 alebo aj nejakych 10 je podla mna primoc.
H8u. Mylis sa. kurva je aj taka baba ktora sa s hocikym vyspi. Babe ktora si to s hocikym rozda sa jednoducho neda verit ze nebude podvadzat. Myslim si ze maloktory chalan by takejto babe veril. A to hadam nemyslis vazne ze su moje nazory hodne 13 ročneho pubertiaka. to skôr ten 13 rocny pubertiak by mohol takejto babe verit lebo je este prilis mlady a sprosty aby vedel comu sa verit naozaj da a comu nie....
A vôbec skús rátať, v 15 začne so sexom do 18 sú to 3 roky. A pre teba by bolo uz aj 10 chalanov veľa. Tak to nema nárok na sex ani 3- 4krát do roka, aby náhodou nebola kurva?
Teda pokiaľ bude mať smolu na stály vztah.
Ako nečakaj, že dnes si takú nájdeš. Baby su niekedy viac nadrzane ako chalani a sex patri k životu.
Peto11. Keby si nejaka baba nasla nejakeho staleho partnera a robila by to iba s nim a s nikym inym tak je to v pohode. takato baba nie je kurva. Ale ak ma baba kazdy mesiac vyspi s inym tak uz kurva je.
chevro. Ja tu hovorim o babach kurvach a nie o honeni jasne!! teba nemusi zaujimat ci teraz nejaku mam alebo nie. hovorim tu o niecom inom tak laskavo neodbocuj od temy.
@otakar16045 ja neodbocujem, ja len tym hovorim, ze ked sa ti zda ze je vela ked baba spala s 10 chalanmi, tak to teda ti ich moc takych co spali s menej neostava
@Mezomus ak na niekoho zacnes nadavat len preto, lebo je jeho nazor odlisny od toho tvojho, ak mas vazne dovod byt na seba pysny...Odporucam ti odbornu pomoc, a daj si pozor aby ta tvoja nechodievala napokon trtkat za inym, lebo casom zisti ze to mas v hlave pomiesane..
Otakar Ale čo ked sa jednoducho nechce viazať? Čo ak bude mať smolu na chalanov a preto bude mať 3 sexuálnych partnerov ročne? Si myslíš, že každej vide hned prvy vážnejší vztah? 10 partnerov neni naozaj v 18 vela, nepoviem keby ich mala 50. Aj tak tu stale platí, že sa mohla zmeniť.
No napriek vsetkemu co som tu cital poviem, ze by to dievca verne nebolo. Laska a sex nie je to iste a vztah nemoze byt zalozeny na sexe (aspon nie dlhotrvajuci), ale na laske. Kazde spravne dievca, sa nevyspi v podstate s cudzim chlapom s ktorym prave zacalo chodit. A kym sa k tomu dostanu, bud je to uz vaznejsie, alebo uz spolu nechodia. Lenze dnes babe staci aby sa s niekym vyspala to, aby dotycneho poznala a bol jej aspon trochu sympaticky. Takze slovo "kurva" nie je na mieste, lebo tak by sa potom dnes oznacovala kazda druha.
berte ohľad aj na to že ako nás baví sex tak aj ženy baví sex a to že jeden to neviem a nebaví ju to sním tak ide za druhým to z nej nerobí kurvu .... kurva šlape za peniaze to nemá stým že má veľa chalanov nič spoločné ... môže byť promiskuitná , môže mať rada sex, môže byť nymfa .... moja spolužiačka je nymfa ... a raz odpanila svojho kamaráta aby si zašukala bo mala chuť na sex ... a preto má byť kurva ?? ... nieje kurva ... a nikdy jej tak ani nepoviem .
@Cocca-colla presne! vybrala si mi to z ust! ak je chalan kurva je to super. je skuseny a bla bla bla ale ak to robi baba je kurva... podla mna nieje kurva ta co mala vela chlapcov ale ta co sa nadrbe a nevie s kym ide...
Tato tema je velmi hakliva a prakticky tu ide o to, ze sa neviete dohodnut na definicii co je kurva. Tak tu sa priklanam opat k mensine a to k otakarovi aj ked nie uplne, ciastocne vsak urcite. Nie nadarmo sa hovori, ze baba sa kurví ked jebe s dalsimi a chodi pritom s niekym. Ja sam som toto zazil. Mal som taku babu a viem o com hovorim. Vydrzal nam vztah 4 roky, ale ked ma predtym vela sexualnych partnerov tak to o niecom svedci nie?Ze neostane len pri tom jednom a dostane chut na dalsieho, s ktorym ta podvedie. Toto riziko je u takych bab urcite vyssie ako u tej co striedanie v posteli nema zafixovane v hlave ani vo vagine To je tak jak suknickara by baba nechcela na vazny vztah, lebo vie co od neho moze cakat po case alebo aj hned na zaciatku, ze je len jedna z mnohich!Tak tu netrepte ako je to zase normalne a nic to nema spolocne, ze si baba hlada vztah a nemusi jej vyjst hned prvy ako vazny. Ved 15 krat a ani jeden nevyjde vazny je len obycajne kurvenie sa, pardon zla definicia uzivanie si ako pisete. A velmi zaujimave, ze ako kazdemu, teda takmer kazdemu vadi, ked ho druhy partner alebo partnerka podvadza. Pokrytecka spolocnost az mi je na grc cest vynimkam!
A kurva moze byt aj taka co nebere peniaze!Preco nie?!Robi to iste len nebere za to peniaze, cize nie pre peniaze ale pre potesenie, stale je to vsak to iste len by tomu trebalo najst lepsi nazov. Uvediem este jeden priklad, niekto je maliar, ale rad robi so smetami, zobere svoje auto a ludom odnasa smetie, takze smetiar Aj ked nie oficialny ale len ako hobby,alebo uychlka alebo ja neviem co pre to, ze ho to bavi a paci sa mu to tak to robi. Neni smetiar?
@Bunniska suhlas, chalan co robi to co kurva je kurevnik alebo kurvak Vsak nazivime to nejak, to by sa mala zalozit anketa kludne. Ja som za. Je to to iste samozrejme a ani to nie je dobre, ale opakujem kazdeho osobna vec, nebudem tu nikomu za to nadavat do kktov ako uz niekto spravil hned, len taky co toto robia nech to nerobia tym ludom co to myslia vazne a nie su podobne skazeny, lebo potom polamu srdcia, este aj tym par vynimkam a uz vsetci si budeme chciet len uzivat a pojem vazny vztah strati vyznam a vypari sa ako kvapka vody z rozpaleneho kamena.
@harleystorm väčšia šanca? Rovnako sa dá povedat, že baba, ktorej si bol prvy, si zrazu začne chcieť užívať a skúšať. A práve tá údajná "kurva" sa uz mohla vybúriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale inak zaujimava filozoficka otazka
A vobec neviem odkedy láska a sex spolu súvisia. Zatože nemala stáleho priateľa a občas niekomu dala, preto je hned kurva?
Ty kokso neskutočne si ma nasral.
A
hh sranda keby ste potom povedali že baba je ťažká = nedá každému
@Endofinfinity
Nie, kurva je u mna ta, čo ide za peniaze.
A vôbec skús rátať, v 15 začne so sexom do 18 sú to 3 roky. A pre teba by bolo uz aj 10 chalanov veľa. Tak to nema nárok na sex ani 3- 4krát do roka, aby náhodou nebola kurva?
Teda pokiaľ bude mať smolu na stály vztah.
Ako nečakaj, že dnes si takú nájdeš. Baby su niekedy viac nadrzane ako chalani a sex patri k životu.
@otakar16045 no tak ber to takto kludne ked chces, kludne ostan sam a hon si do konca zivota, mne to vadit nebude
ty si fakt jednoduchší človek...
ľahká 1. nízka váha 2. prostitútka = bere peniaze za sex...
takže ty sa bavíš o tom, či by chodil človek s prostitútkou??
hmm, bolo by to zaujímavé, také surrealistické
Ako fakt názory 13ročného.
A ja som si myslela, že kurva je len tá, čo ide za peniaze...
apropo 2 citacie jedneho komika :
clovek1: Robim to rada a este za to beriem peniaze !!!
clovek2: Takze si kurva..
clovek1: NIE, nie som ! A keby za to peniaze neberiem, tak by som bola kurva ?!
clovek2: Tak by si bola sprosta kurva ! D
fakt ale myslim, ze najlepsie to tu spisala uzivatelka @H8u netreba dodavat nic ine ani moc..