V podstate nic proti teplym, ale najprv sa hrate na chudacikov ako vas kazdy selectuje, ako sa na vas ukazuje prstom, no hned na to sa selectujete sami a chvalite sa tym ako by to bolo nieco vynimocne..
tak bud sa drzte v uzadi a nakladajte sa "po tichu", alebo sa vytrcajte a sami na seba ukazujte, no potom sa necudujte ze ste odsudzovani..
A uz sa tesim ako mi nejaka parta teplych zacne nadavat do rasistov a podobnych "istov". Ja len, ze by ste mohli trosku porozmyslat o tom co som napisal vyssie.
ale kazdopadne, myslim si, ze homosexuali by hrdo mali ukazovat verejnosti a celemu svetu, ze su taki aki su a verejnost by nemala mat ani jedinu namietku!! tak by to malo byt, preco by sa mali drzat v uzadi???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
15 se sexualita uz vyvinutá! niekto tu hovorí že mu gayovia nevadia a pri tom nepovoľuje sobášenie ? pre opravu s tým to nemá nič spoločné jedná sa iba o registrované partnerstvo a v tom je pekný rozdiel, tommyhot ja neviem zbytočne sa nad tým vzrušuje je pravda že je kopa takých ktorí zo seba robia neviem aké trosky alebo čo ja viem čo ale väčšina by chcela žiť plnohodnotný život ako každý hetero a myslíš si že v takom ústraní sa to da?
a je mi až smiešno z týchto zastaralých názorov ľudia kde to žijete?
JUST uviedol si typicky idiotsky priklad co ma spolocne homsexualita a zoofilia? to je uz uchylka coš homosexualita je sexuálna orientácia je mi fuk aké majú ludia nazory ohladom tejto tematiky ja sa budem drzat toho svojho
Uviedol som to ako príklad aby ste pochopili ako to myslím tak láskavo nenazívaj moje názory idiotské.Ja by som za idiotský skôr považoval ten tvoj nick.
A ešte k tomu.
Ja som sa už na začiatku vyjadril že proti gayom nič nemám,ale nepovažujem za správne považovať to za tak ,,normálne´´aby sa to registrovalo.
A ja som uviedol ako príklad zoofiliu a nie pedofíliu.To sem zas pletieš ty.
Pedofília je trestná a nebudem tu rozpitvávať prečo.To vie každý.
dobre ked neriesis tak mozem mat posledne slovo cize
ked pokial nim nic nemas tak by ti mohlo byt uplne fuk ci sa niekto registruje alebo nie lebo teba sa to absolutne netýka a nejako to neubera na tvojom dusevnom zdraví
je to naprosto normalne a nech sa tu niekto ohana s tym ze je to proti prirode ked sama priroda to zariadilo tak aby sa rodili ludia s inou orientáciou !
Schizofrenik sama priroda zariadi aj to, ze sa rodia postihnuti ludia, ze vybuchuju sopky a ze sa ludia zabijaju a tiez to nie je normalne..
Pre mna za mna nech si spolu ziju, je mi to jedno, nech maju aj registrovane partnerstvo, ale v ziadnom pripade by nemali dostat do opateri dieta. Taketo dieta by tym bolo dost psychicky poznacene, hlavne koli okoliu..
neviem preco v kazdej jednej teme rozoberate to adoptovanie? je to až ješitne dobre možno to vyzera tak že si za tym stojim aj ja mam nejake tie pochybnosti ale načo to rozoberate? ked je jasne že to na SLOVENSKU neprejde?!
uzasne ako ked dakto vyhlasi ze mu nevadai gayovia ale je proti registrovanemu partnerstvu tak to ja us nechapem to ma teda pobavilo lol
ako manzelstvo je kazdeho osobna vec a premna neznamena skoro nic ako v zmysle pravnom a tak je to len dokaz lasky tak ked nemate nic proti gayom preco im nedovolit manzelstvo ???
ja som sice baba a cista heteracka (zatial ale viem si kludne predstavit ze kebyze ma nejaka baba vzrusuje tak by som snou nieco skusila
ps. podporujem gayou su sexi a zlaty a sexi sexi sexi
proste ja s nich nemozem ked ich vidim uplne su zlaty
az na par preafektovanych vinimiek navlecenych v hnusnych handach tak tych postrielat ale nadruhej strane poznam aj strasne vela preafektovanych bab a nikto preto neodsudzuje vsetky baby tak preco odsudzovat gayou
a s adopciou podla mna by boli uplne normalny rodicia a mozno aj omnoho lepsi ako hetero manzelstva niektore ale kedze je tento svet co sa ohana vsade slobodov prejau a demokraciou tak primitivny a vsetci sa chcu riadit nejakym idealom ktory povazuju za normalny a vsetko ostatne diskriminuju tak si myslim ze to dieta by to malo s pohladu okolia taske
a ps. vsetci heteraci si uvedomuju ze skoro kazdu babu vzrusuju gayovia ked su sexi tak preto vas nenavidia lebo prti tomu nevedia nic spravit
trocha odveci komentik ale jebat na to
pss viem ze a tomto fore nema baba co hladat ale sak sorry x)
Zdravím,prečítal som si všetky príspevky,,a skoro neviem,či má význam nejako reagovať...Skoro každý má istým názorom pravdu.Spomeniem azda to,čo mi utkvelo z istých príspevkov.Človek sa nemôže porovnávať zo zvieraťom. Je predsa rozdiel,,keď miluje,má rád muž muža,a keď je niekto na zvieratá..Zoofilita je úchylka.ďalej:Homosexual nepotrebuje šíriť že je na chlapov,On len chce,aby mal rovnaký priestor v živote ako heterák.Každý gay vie,ake je to nepríjemné,keď priatelia,alebo doma rodina,stále hovoria:prečo nemáš dievča,a už by si mal niečo nájsť,atď..Takže v tedy by bol najjednoduchší spôsob všetko vyklopiť,až sa dá povedať,že je to nutné.Nik za svoju orientáciu nemôže.A keby Vy všetci čo Ste proti homosexuálom,sa len trošku viac zamysleli,že Hom..je daná človeku pri narodení,a nemôže si vyberať,a vžili sa do toho,že hocikto z Nás sa taký mohol narodiť,brali by Ste to úplne,ale totálne ináč....Prečo ešte v tejto vyspelej dobe sa držíme porekadla: Sýty hladnému neverí...Veľa gayov tým strašne trpí,lebo nechcú byť gaymi,chcú rodinu,mať deti,ale ako môže chalan povedať dievčaťu uprimne:milujem Ťa,keď to vôbec necíti? a čo sa týka adopcie detí...áno je pravda,že v tomto čase,zbrojenia",podceňovania,a zatracovania hom..by to dieťa nemalo jadnoduché.ALE,to robíme Mi ľudia,,-keby Sme to brali ako normálne,nerobili tomu dieťaťu zle,tak môže v kľude vyrastať.Veď deti medzi sebou malé, to vôbec nechápu.To dospelý oplzlo rozprávajú o hom..a dieťa si z Nich berie príklad,a následne je jasné,že to dieťa by to zrejme neunieslo. Ok..buďme tolerantný,,a keď nepomáhame,buďme aspoň neutrálny..Každý to má v živote ťažké,jak het.-tak aj hom...ešťe dotaz:Na Vianoce,k narodeninám,prajeme známim šťastie,lásku.Zamýšľame sa skutočne nad tými slovami,a myslime ich doslone v prospech toho,komu tú sms posielame?...ten človek je možno práve gay,a pre Neho je láska muž,a keď Ho má,je aj následne šťastný.Takže,keď to neskôr zistíme,prejeme Mu aj potom tu lásku?... No bolo to dlhé však?...snáď bude somnou súhlasiť aspoň polovica ľudí...majte sa krásne...
ty nechapes existencie ako ja? to ja nechapem vas tak ako 99% ostatnych ludi... smrdlave ritky si davat ozaj mi je z vas zle... bleee.. rychlo z tejto diskusie prec...
Ja a fekalista? Ved ja sukavam zenske... Sem tam si liznem picku, ty ked si chces liznut tak mozes jedine prdel tak neviem kto ma k fekalistovi blizsie
on je ťažký prípad, neviem ako tu môžeš niekoho posudzovať keď máš v profile akurát veľké vieš čo, tebe sa tu môžme akurát tak virtuálne smiať do ksichtu blbče
on ho má malého!!! určite!!! alebo máš komplexy? keď sa ideš milovať zo ženskou musíš zhasnúť svetlo aby sa ťa nezľakla?
takéto bludy môže vymyslieť hoc kto ale je to trochu blbé pokiaľ toho človeka ani zďaleka nepoznáš tak sa už konečne uvedom
Smiat do xychtu sa tu mozem ja tebe ze si dopadol tak ze musis sukat chalanske prdelky. Bohuzial priroda je neuprosna, tej nerozkazes! je mi ta luto ozaj!!! Bohu dakujem ze som normalny heterac a nie nejaka bukva ako ty...
Ja neviem aky je rozdiel medzi malou cickou a velkou cickou, vies ja cicinky neriesim, to je tvoja parketa Mne ta moja staci a som spokojny Ja vidim rozdiel medzi malymi a velkymi prsiami, vies... Ja take veci riesim, tak ako kazdy zdravi clovek
Nygdy............a kto ti povedal ze ty si zdravy ? S tymito nazormi? Co spravis ked raz ti to nevyjde narodi sa ti dieta a bude gay ? Das ho utratit alebo ho ako 15 ked na to pride vyzenies z domu ? Pozri sa na svet inymi ocami, svet kde ta kazdy odmieta,kde musis klamat aby ta ludia aspon trochu brali, svet kde sa nemozes prihovorit tomu kto sa ti paci a povedat mu to, ist spolu von alebo len take obycajne drzanie za ruku alebo dat si bozk v parku. Skus to ked pojdes so svojou babou ....chodte ako by ste sa nepoznali, nedotykajte sa a sedte co najdalej od seba ake to bude -romanticke- hmmm
No o normalite nemože hovoriť nikto lebo norma sa nedá určiť!!!!Len priemer. A ten je taaaaak skreslený že ho vobec netreba brať v úvahu. Takže toto celé že ľudia odzsudzujú gayov a bisecuálov je debilina lebo ani oni nie sú normálny!!!!
no a co ? akoze tieto hovadiny si uz ani neberem k srdcu . Mam kamosov o ktorych viem ze su na baby a beru ma ako jedneho z nich . Je im jedno ze do koho sukam. ano maju niekedy blbe pripomienky ale to je vekom - ved vsetci tineedzeri sa podpichuju je jedno ci su hetero alebo gay . A som si fakt na 100% isty ze vedia ze im to nevadi v zmysle ze by mali nieco proti mojej orientacii . max proti povahe ale inac nic
priznať sa môžem k nejakému činu...., a keďže som nič neviviedol, tak sa nemám k čomu priznať. Nechválim sa tým každému koho stretnem lebo je to moja vec, tiež sa nestarám do iných. No pokial sa ma na to niekto spýta, poviem mu pravdu. Veď sa nemám za čo hanbiť. Nikto nemôže za to aký sa narodí.... skorej za to, aký ma charakter... No a ak má niekto ...fóbiu, tak nech sa ide liečiť on...
Hovoríš ako typický heterák- si hanbou svojej rasy a svojej rodiny!!! Mal by si sa uvedomiť, čo si z huby vypustil. Dobre sa ti kuká na to, ako sa dve baby robia čo, ako sa bozkávajú a ochmatkávajú!!! A pritom je to to isté ako ked to robia dvaja chalani.
Mám pre teba len jednú vetu, kt. môj brat veľmi rád používa: POchop sa už konečne!!!
Ako som už písal do inej podonej ankety, či ako to nazvať: Myslím, si, že narodiť sa a žiť ako gay je kliatbou- aspon pre mna.
Toto je môj názor a nikto mi ho nevyvráti, lebo zlosť a nenávisť, ľudí v mojom okolí mi to len dokazuje. Ak sa človek narodí do ortodoxnej katolíckej rodiny- tak má po chlebe s takou orientáciou ako mám ja!! Nenávidím svoj život, lebo nájsť si normálneho partnera v tejto komunite je dosť ale dosť ťažké!!
Neznášam, ak sa gay správa ako totálne vytočená buzna- toto nemusím- prečo sa nespráva normálne ako väčšina ľudí- nevadí mi, ak sa dvaja chalani bozkávajú na verejnosti ale vadí mi to, že hovoria s takým rihoretím hlasom, e dovi dopo- každý vie o čom hovorím, ak to už zažil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
tak bud sa drzte v uzadi a nakladajte sa "po tichu", alebo sa vytrcajte a sami na seba ukazujte, no potom sa necudujte ze ste odsudzovani..
Mne je úplne ukradnuté či ten chalan alebo aj iný či su GAYovia.
A ja niesom.A priznávam sa že niesom gay?Nie lebo je to moja vec tak isto ako je gayov vec že sú.
A ja vás gayov vôbec nechápem.Čo sa ako priznávete.
A ešte niečo.
Ja síce žiedného ,,teplého´´ nepoznám, ale som si istý že by mi to nevadilo.Nechápem prečo to niekomu môže vadiť.Veď je to vec toho daného človeka.
Ikeď by som živote nedovolil sobáše ani adopcie a podobné kraviny.
Ale to už je iná téma.
V prvom rade si nevymýšlam,nanajvíš len nepokladáš môj názor za správny.
Jasné že tam je rozdiel,len som napísal že to je každého osobná vec.
a je mi až smiešno z týchto zastaralých názorov ľudia kde to žijete?
Žijeme na Zemi ak by si nevedel.
A ak by si nevedel žije tu veeeeľa ľudí s odlišnými názormy a s odlišnou sexuálnou orientáciou.
Za chvýlu tu príde nejaký zoofil a bude hovoriť že je diskriminovaný lebo mu nepovolia registrovať sa s jeho psom.
Ustúpi sa jednej strane a ďaľšie budú diskriminované.
Iba pre jednu má zmysel registrovať.
a tem 15cty nazor sa mi celkom paci
A ešte k tomu.
Ja som sa už na začiatku vyjadril že proti gayom nič nemám,ale nepovažujem za správne považovať to za tak ,,normálne´´aby sa to registrovalo.
A ja som uviedol ako príklad zoofiliu a nie pedofíliu.To sem zas pletieš ty.
Pedofília je trestná a nebudem tu rozpitvávať prečo.To vie každý.
Ďalej neriešim...
ked pokial nim nic nemas tak by ti mohlo byt uplne fuk ci sa niekto registruje alebo nie lebo teba sa to absolutne netýka a nejako to neubera na tvojom dusevnom zdraví
je to naprosto normalne a nech sa tu niekto ohana s tym ze je to proti prirode ked sama priroda to zariadilo tak aby sa rodili ludia s inou orientáciou !
Pre mna za mna nech si spolu ziju, je mi to jedno, nech maju aj registrovane partnerstvo, ale v ziadnom pripade by nemali dostat do opateri dieta. Taketo dieta by tym bolo dost psychicky poznacene, hlavne koli okoliu..
ako manzelstvo je kazdeho osobna vec a premna neznamena skoro nic ako v zmysle pravnom a tak je to len dokaz lasky tak ked nemate nic proti gayom preco im nedovolit manzelstvo ???
ja som sice baba a cista heteracka (zatial ale viem si kludne predstavit ze kebyze ma nejaka baba vzrusuje tak by som snou nieco skusila
ps. podporujem gayou su sexi a zlaty a sexi sexi sexi
proste ja s nich nemozem ked ich vidim uplne su zlaty
az na par preafektovanych vinimiek navlecenych v hnusnych handach tak tych postrielat ale nadruhej strane poznam aj strasne vela preafektovanych bab a nikto preto neodsudzuje vsetky baby tak preco odsudzovat gayou
a s adopciou podla mna by boli uplne normalny rodicia a mozno aj omnoho lepsi ako hetero manzelstva niektore ale kedze je tento svet co sa ohana vsade slobodov prejau a demokraciou tak primitivny a vsetci sa chcu riadit nejakym idealom ktory povazuju za normalny a vsetko ostatne diskriminuju tak si myslim ze to dieta by to malo s pohladu okolia taske
a ps. vsetci heteraci si uvedomuju ze skoro kazdu babu vzrusuju gayovia ked su sexi tak preto vas nenavidia lebo prti tomu nevedia nic spravit
trocha odveci komentik ale jebat na to
pss viem ze a tomto fore nema baba co hladat ale sak sorry x)
máš perfektný názor....potešilo ma, že má konečne niekto úúúplne dokonale presný názor, s ktorým ja - ako gay - totálne súhlasíííííím
Ani jedez z geniou nebol normalny podla rebricka...
aj budha mal milenca
Da vinci
a mnoho iných homosexualita či bisexualita alebo aj analny sex tu boli stále a ty si len obyčajný homofóbny magor a hovor si čo chceš
alebo rad lizes penis odkorena az po spicku?
on ho má malého!!! určite!!! alebo máš komplexy? keď sa ideš milovať zo ženskou musíš zhasnúť svetlo aby sa ťa nezľakla?
takéto bludy môže vymyslieť hoc kto ale je to trochu blbé pokiaľ toho človeka ani zďaleka nepoznáš tak sa už konečne uvedom
Ja neviem aky je rozdiel medzi malou cickou a velkou cickou, vies ja cicinky neriesim, to je tvoja parketa Mne ta moja staci a som spokojny Ja vidim rozdiel medzi malymi a velkymi prsiami, vies... Ja take veci riesim, tak ako kazdy zdravi clovek
Hovoríš ako typický heterák- si hanbou svojej rasy a svojej rodiny!!! Mal by si sa uvedomiť, čo si z huby vypustil. Dobre sa ti kuká na to, ako sa dve baby robia čo, ako sa bozkávajú a ochmatkávajú!!! A pritom je to to isté ako ked to robia dvaja chalani.
Mám pre teba len jednú vetu, kt. môj brat veľmi rád používa: POchop sa už konečne!!!
Ako som už písal do inej podonej ankety, či ako to nazvať: Myslím, si, že narodiť sa a žiť ako gay je kliatbou- aspon pre mna.
Toto je môj názor a nikto mi ho nevyvráti, lebo zlosť a nenávisť, ľudí v mojom okolí mi to len dokazuje. Ak sa človek narodí do ortodoxnej katolíckej rodiny- tak má po chlebe s takou orientáciou ako mám ja!! Nenávidím svoj život, lebo nájsť si normálneho partnera v tejto komunite je dosť ale dosť ťažké!!
Neznášam, ak sa gay správa ako totálne vytočená buzna- toto nemusím- prečo sa nespráva normálne ako väčšina ľudí- nevadí mi, ak sa dvaja chalani bozkávajú na verejnosti ale vadí mi to, že hovoria s takým rihoretím hlasom, e dovi dopo- každý vie o čom hovorím, ak to už zažil