@chiflada zeny nie... chlapov kolko sa ti raci ...zenu ti dovolim len tu experimentalnu (lebo to bolo este pred dohodou) ale zeny su mrchy nechcem mat opletacky s nimi ...
@capricorn a tú experimentálnu mi musíš schváliť alebo je to voľne podľa môjho výberu? a dúfam že sa M. neráta, ja totiž nemôžem za jej znásilňovanie mojej osoby.
Ak si s chlapcom a máš ho ozaj rada a si si istá svojou orientáciou, pretože už by nato bol aj príslušný vek. Tak ktorá by ho podviedla s dievčaťom ? Nekrižuje sa to s etikou a morálkou ?
@vevik17 - dobre ako experiment, no dajme tomu. Ale isto nie počas vzťahu. A je hlúpe sa to pýtať tu, trebalo by sa to spýtať priamo partnera, pretože každý ma na veci iný pohľad a inak k nim pristupuje.
mňa by fyzická nevera nedokázala nijako zraniť či už keby to moja potenciálna spravila s chlapom alebo s babou... ale ak by to bola duševná nevera... to by som už horšie znášal...
Ak by ma baba podviedla s babou tak to beriem este horsie ako s muzom,lebo okrem toho,ze je neverna, tak je este aj jebnuta a proti prirode co nestrpim nikdy. Jebat homo a lesby!!!
-Ak by ma holka podviedla s chalanom ( čo sa aj stalo tak by som to samozrejme považovala za neveru a zraňovalo by ma to asi viac ako keby ma podviedla s holkou )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
a experimentalnu si mozes vybrat dle vlastne chuti ... nech mi radsej nelezie na oci :/
Potom sú vlastne všetky (praktizujúce) lesbičky nevernicami
Si si istá že to chces ?
-