ja si myslim ze vecsina z vas klame. nie je mozne aby sa to nestalo ani raz viac ako sesdesiatim percentam. keby sa to nestalo dvadsiatim percentam tak to by som este uveril. samozrejme zalezi to aj od poctu bab s ktorymi to chcel chcel chalan robit. je rozdiel ak to chcel chalan iba od dvoch bab a obe mu dali a ked to chcel od desiatich bab. myslim si ze neexistuje chalan ktoremu by dalo vsetkych 10 bab od ktorych by to chcel. jedine ak by natriafal na same kurvy. ale kurva nie je kazda druha baba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@9 @Cestovatel333 A furt neúspešne? Ani raz nesúhlasila?
Neeee, ja som najvacsi borec a vsetky mi skacu do postele a musim sa JA branit!
zeny su viac zavisle na sexe ako chlapi, tak preto som tak hlasoval... ale kurvincom by som to az nenazval Wewo
Ale inac ja som zena a mozem povedat se sex uz som odmietla mnohokrat, aj ked na to nevyzeram
V ten deň kedy chcem niekoho pretiahnem tak s tým tu na mňa nechoď omg
lay-o-orgazmicky-gel.html" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.kondomshop.sk">» www.kondomshop.sk/114-dure lay-...