Chalani/muzi.. Dnes mi jedenkamarat napisal - myslis ze by som chodil s tebou von keby si sa mi nepacila? Naozaj ste tak povrchni? dufam ze nie ...! Druhou vecou ktora by ma zaujimala. Zblizila som sa s tymto chlapcom, je to medzi nami vo faze ´viac ak
DINOSAURY! jéj... ok, mal by som niečo robiť... 15 minút učenia/práce... VIDEO HRY! jéj... ok, späť k užitočnej činnosti... TO DIEVČA/ŽENA ČO MÁM RÁD jéj... ok, a dokola...
alebo sa nájde niečo čo človeka fakt napĺňa a potom príde na plnohodnotné venovanie sa činnosti/človeku
pointa: za pár dní sa nedá spraviť dostatočne dobrý názor na človeka, či už muža/ženu a nebudeš sa pýtať takéto kraviny na nete
@martina123 ja osobne mam len pekne kamaratky. Ano som povrchny, zatial ma ziadna skareda baba nepresvedcila, ze nema v hlave naprdene, ze si rozumieme a vieme sa rozpravat na urovni.
tak v tom prípade som povrchný aj ja... Muž sa totižto nedokáže "len priateliť" so ženou. Keby mal možnosť sa s ňou vyspať, pokiaľ mu je sympatická, tak to urobí. Takéto kamarátenie sa so ženami, kde vlastne chlap plní funkciu kamarátky, muž považuje za úplnú stratu času. Holt, fyziku nepoprieš, čo je raz prírodou dané, tak to aj zostane...
@martina123 Tak že za Tým že povedal že ,,myslíš že by som chodil s tebou von keby si sa mi nepáčila" Nemusel povedať nič povrchné
1) Myslel to ako vtip a ty nemáš zmysel pre humor a nechápeš iróniu.
2) Keď poviem že sa my nejaká baba páči nemusí sa jednať len o výzor ale o celkový pocit z osobnosti, charakter atď. Nie len o vzhľad.
3) Dúfam že si si vedomá takýto vsťah ako tu popisuješ nemôže vydržať dlho. Pretože viac ako kamaráti ale nič viac je na dlhodobý vsťah málo. On o tom možno nevie že ty to takto berieš ale žiadny chlap po takomto dlhodobom vsťahu moc netúži.
Ja si nemyslím že to myslel tak povrchne ako to berieš ty, ale to by si ako 21 ročná baba už mala vedieť. Nič v zlom je to len môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Či teraz sa to už ináč robí?
A k veci, chémia musí byť aspoň trochu. Príroda nepustí...
DINOSAURY! jéj... ok, mal by som niečo robiť... 15 minút učenia/práce... VIDEO HRY! jéj... ok, späť k užitočnej činnosti... TO DIEVČA/ŽENA ČO MÁM RÁD jéj... ok, a dokola...
alebo sa nájde niečo čo človeka fakt napĺňa a potom príde na plnohodnotné venovanie sa činnosti/človeku
pointa: za pár dní sa nedá spraviť dostatočne dobrý názor na človeka, či už muža/ženu a nebudeš sa pýtať takéto kraviny na nete
No, možno ti to pripadá srandovne, ale o svadbe si už počul?
Asi už je neskoro a ešte nemám kamaráta.
2. Tomu zvyšku, priznávam sa, nerozumiem...
a ten zvyšok som pochopila tak, že proste nechceš s chalanom spať.. NIKDY.. to si myslím, že pre väčšinu chlapov až tak tolerovateľné neni..
A oficiálny vzťah? Čo znamená oficiálny?
A vlastne serem na to, aj tak nechápem o čom točíš
1) Myslel to ako vtip a ty nemáš zmysel pre humor a nechápeš iróniu.
2) Keď poviem že sa my nejaká baba páči nemusí sa jednať len o výzor ale o celkový pocit z osobnosti, charakter atď. Nie len o vzhľad.
3) Dúfam že si si vedomá takýto vsťah ako tu popisuješ nemôže vydržať dlho. Pretože viac ako kamaráti ale nič viac je na dlhodobý vsťah málo. On o tom možno nevie že ty to takto berieš ale žiadny chlap po takomto dlhodobom vsťahu moc netúži.
Ja si nemyslím že to myslel tak povrchne ako to berieš ty, ale to by si ako 21 ročná baba už mala vedieť. Nič v zlom je to len môj názor.
jemu ZATIAĽ stačí, že mu dá v piatok dojesť jej obed v jedálni....