Ahoj mám taký problém. Som bisexuál ale to je teraz nepodstatné. Mám kamoša ktorý sa mi veľmi páči a mám pocit že aj on by mohol byť bisexuál a že aj ja sa páčim jemu. Minule sme boli u mňa a hrali sme nejakú hru. Z ničoho nič ma začal hladiť na chrbte a
ja som mala nebisexualnu kamaratku a zblizili sme sa. ale u inych kamosiek by som to neskusala. poznam ich na tolko ze viem aky maju na to nazor. ale beru to normalne.
@3 tak potom to nebola nebisexualna kamaratka nie? citas to co pises? lebo mi teda nie je jasne ako sa mozu dve zeny zblizit bez toho aby neboli minimalne bisexualky..
to ze si bisexual, neznamena ze musis chodit s chalanom, baba ma u teba zrejme rovnaku sancu ako chalan.. tak sa skus radsej orientovat na dievcata.. je to predsa len prirodzenejsie..
Si fakt ešte mladý, je normálne, že vela chalanov v tvojom veku experimentujú, sami nevedia čo chcú.. Možno sa mu to aj páčilo, no na druhej strane sa hanbí.. Neviem, nevidím do jeho hlavy. Bisexuál možno nie si, možno len teraz, možno o rok, dva, tri na chalanov ani nepomyslíš... Kamoša by som neriešila, mohol by ťa vysmiať alebo by to narušilo vaše kamarátstvo...
kurva ako moze byt 14 rocny bisexual? Zda sa to len mne alebo aj tebe? Niekedy mam pocit, ze ludom jebe! Je to v pici, niekedy sa pytam kam to cele speje. Povedz čo sa kurva deje? asi takto!
@goth111 On nepovedal nič o dementoch a idiotoch, ale minimálne inteligencia tohto človeka a jeho zdravý úsudok môžu byť ľahko spochybniteľné. Ale keď si k tým dementom a idiotom tak rýchlo prišiel sám, je dosť možné, že to tak pôsobí
povedz mu ze si gay uvidis ako zareaguje a potom sa ho spytaj ze ci by to nechcel skusit ... nwm co ti poradit asi je to najlepsie ... ked je to kamos tak to zoberie v pohode ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
to ze si bisexual, neznamena ze musis chodit s chalanom, baba ma u teba zrejme rovnaku sancu ako chalan.. tak sa skus radsej orientovat na dievcata.. je to predsa len prirodzenejsie..
aby bolo jasne, povazujem to za fake..
ale o to nejde
to čo urobil tvoj kamoš bolo trochu divné, a nevyspytateľné, a keď to začal robiť asi si sa ho mal hneď spýtať o čo mu ide alebo ísť rovno na vec
SI BISEXUAL?
ak ano tak sa ideme vyspat ak nie tak zabudni na to co som sa ta spytal.
Netreba dramatizovať, ja na všetky takéto úlety spomínam ako na neskutočnú vtákovinu, na ktorej sa dá zasmiať.
predstava ako sa dvaja 14roční chlapci o seba trú, hladia atd. je pre mňa vrcholne hnusná