@3 ježiši to si pamätám
ešte nedávno som si pohmkaval tú melódiu a vedel som, že to bolo niečo s dinosaurami ale ani za boha som si nevedel spomenúť na názov...hh...
@hellium heh...hej presne...
ja som si žiaľ z tej slovenskej verzie zapamätal len "nezvyčajné dinosaury..." čiže keď som si to pospevoval, znelo to ako "hm-nana-na-na-naa...nezvyčajné dinosaury...bla bla na-na-na-na..." rofl
Ale díky, že si mi to pripomenula...teraz už...som sa rozpamätal
@hellium Ja si nepamatam skoro nic, ani mena, asi si vacsia fanynka, zasluzila by si si tricko a skolsku tasku s ich potlacou. Ale pamatam ze v jednej casti sa jeden z nich pokusal prejst cez stenu a to mi utkvelo v pamati dodnes.
@goodk to by som hneď brala! ale na tú časť so stenou si nepamätám, tak aspoň vrecko na prezúvky by som mohla dostať, alebo tie detské papuče s potlačou dinosaurov!
@hellium Tak to si zmeskala to najlepsie, pretoze z nejakeho dovodu to bola taka silna chvila ze prekonala 20 rokov casu a uchranila si to vzacne miesto ktoreho je v mozgu tak malo. Presne, papuce dostanes, papuce su dzive, ale potom ta budem kontrolovat ze ci sa prezuvas!
@hellium Hehe normálne si kronika rozprávok Ešte si zabudla na "Vrav nám vrav (mňau) milí priateľ kocúr.... príbehy ktoré nepoznám" a škriatok Dávid a Nielsa Holgersona ojojoj tých rozprávok bolo požehnane na VTV Spiralni zóna a Rambo a k tomu ešte v nemeckom znení ako Batman, Loony toons, Megaman, Inspector gadget, ... už si ani nespomínam na všetky názvy
@hellium to preto že si príliš mladučká :-S inak poznám ďalšie kvantum kreslených rozprávok ktoré vtedy chodili len už nepamätám názvy aj zahraničné napr. Na poľskom kanály chodili transformers na nemeckom krotitelia duchov, monster high, bananaman, highlander... atď atď už si nespomeniem na všetky ale bolo ich požehnane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ešte nedávno som si pohmkaval tú melódiu a vedel som, že to bolo niečo s dinosaurami ale ani za boha som si nevedel spomenúť na názov...hh...
ja si pamätám aj tú slovenskú zvučku
Tak poď, tak poď, tak poď nemaj strach
už Nezvyčajné dinosaury kráčajú po uliciach
A vždy som chcela byť Spike
ja som si žiaľ z tej slovenskej verzie zapamätal len "nezvyčajné dinosaury..." čiže keď som si to pospevoval, znelo to ako "hm-nana-na-na-naa...nezvyčajné dinosaury...bla bla na-na-na-na..." rofl
Ale díky, že si mi to pripomenula...teraz už...som sa rozpamätal
S bratom sme na to taktiež nedávno nostalgicky spomínali
škoda, že si zo zvučky pamätám len to:
Tak poď, tak poď, tak poď nemaj strach
Čím starší som tým sa mi vše zbieha do :
na na na na batman!
Alebo -
v káčerove úžasnom
až
zem
pra-
ská.
(a totally spies ftw )
už Nezvyčajné dinosaury chystajú sa na útok
a Zázračný školský autobus! A bol raz jeden život. Raz som raz na nejakej súťaži spievala intro z Veveričiaka Riška
Nejaky maly vyjebany jaster