zrovna naňho by pdľa mňa nikto nebol hnusný, keby mu nepreplo a neblúznil by tu o koncentrákoch pre neočkovaných a neobvinil by polku birdzu z fašizmu tú lavínu shitstormu na seba strhol sám.
@2 Povie dievča, ktoré zablokoval kvôli pičovine a potom ho tu kolenačky niekoľkokrát prosilo, aby ju odblokoval a on to mal kráľovsky na kokote? Hej, chudáčik môj malinký
@nikto@8 to je síce otravné a zbytočné, ale aspoň neškodné. to, čo tu predvádzal posledných pár týždňov svojho pôsobenia, už bolo zrelé minimálne na konzultáciu s odborníkom.
@2 On k ludom snad nie? Ale myslim, ze keby sa neplanoval vratit k postingu, tak by si ma chvilu pred touto pauzickou nebloknul za nejaku cypovinu typu, ze som si dovolil robit si srandu z jeho politickych idolov alebo co.
Nemá sa prečo vrátiť, keď sem stále chodí, akurát už našťastie nič nepíše. Za to co sa mu stalo si môže sám, prejebalo mu v tej lacným pivom prepitej lebeni.
Ale po pravde, naozaj pevne verím v to, že tie jeho bludy o neočkovaných a koncentrakoch, sa raz stanú pravdou
Torpi, ak to teraz čítaš, veľmi ti držím palce, aby si mal vo všetkom pravdu!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale po pravde, naozaj pevne verím v to, že tie jeho bludy o neočkovaných a koncentrakoch, sa raz stanú pravdou
Torpi, ak to teraz čítaš, veľmi ti držím palce, aby si mal vo všetkom pravdu!!