**** Život by mal byť naopak. Malo by sa začínať umieraním a tým je trauma prekonaná. Potom sa prebudíš v domove dôchodcov a je ti každý deň lepšie a lepšie. Potom ťa vyhodia z domova dôchodcov, pretože si už v pohode a prvé čo robíš je, že berieš dôchodok. Potom ti prvý deň v práci dajú zlaté hodinky. Pracuješ 40 rokov, až si natoľko mladý, že si môžeš užívať koniec pracovného života. A tak ideš z párty na párty, piješ, súložíš, a potom začneš chodiť do školy, hráš sa s kamarátmi, bez akýchkoľvek povinností, až je z teba bábätko, a posledných 9 mesiacov si v pokoji preplávaš. A nakoniec opustíš tento svet v orgazme ***
Podla mna je to hlupost... Po celom zivote prace by si sa citil najlepsie? Nebolo by to lepsie, nieje to idealne, ale stale lepsie ako by bolo toto Keby si mala tolko skusenosti, sulozila by si, fajcila atd. ako teraz?? Myslim si, ze nie
niekto tu pozeral Benjamina Buttona? Ale bola by to blbosť... deti by boli múdrejšie (alebo vlastne ani nie, pretože by nepoznali život) ale ak by som starec čiže dieťa tak by som bol detský a hravý a mal by som svoj vlastný pohľad na svet, čiže výsledok toho všetkého by bolo žeby sme boli dementi ... a taktiež by sme nevedeli využívať napr. čitanie.
bola tu anketa o serialoch a tam bol Cerveny trpaslik no a v jednej casti bola tak planeta ze tam sa dialo vsetko naopak to bola sranda ale ci by bol aj taky zivot dobry co ja viem kazdopadne by to bolo este divnejsie ako tento zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
pozerala si Arabelu?
by som ta nasiel a odsekol ti ruku..
whos partying now, bitch ?
stačí zájsť na Pultanelu
každopádne som našla Arabelu online, len čo mi to načíta, zistím, ako je to s tými jablkami