Môžem jebať nejaké predvolené károviny, hlavne keď tu ani kkt nejde, dpč vyhľadáť si môžem zlomok z toho čo kedysi, editovať tiež kurva, fuj smrdí to tu, keby je to moje dieťa tak ho potajme v noci utopím v rieke a tvárim sa, že som nikdy žiadne dieťa nemal.
hlavne URCITE uz nevratit CSS, to bola najdebilnejsia funkcia, prakticky vsetci uzivatelia, co si webku upravili, si ju upravili uplne HNUSNE nechutne srackovo grcne
a pritom, aky je tomas kokotik neschopny ani nedufajte, ze pribudne akakolvek funkcia. zacinam si byt isty, ze on sa snazi praveze tento portal znicit, aby sa on nemusel starat
@antifunebracka css bolo fajn ale potom odkedy spekulanti dosli na to co vsetko sa da pomocou toho menit tak to uz prekracovalo hranice a niektore webky boli fakt hnusne :ehm:
@kosmiklove ja si nepamatam na 1 peknu... hlavne necitatelne pismo v 85% pripadoch aby vynikol nejaky pseudoultracool podklad. a ked si im to vycital tak ti povedali ze je to ich webka, ze si mozu robit co chcu
tak urcite aj som to navrhoval ked sa akoze tomas pytal alebo kto uz nevim ze co by sme si priali na novom birdzi vylepsit ale tak tu sa clovek nedocka spravodlivosti !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Tak ale je mi to dost jedno.
a schovať tie novinky lebo niektorí sa vyžívajú v ich stalkovaní a nie je mi to zrovna príjemné
I tak by som to zrejme nevyužil...
Ak to však ostatným urobí radosť...
a uvítal by som aj starý birdz so všetkými bugmi, lebo tento mi nejak nesadol
a pritom, aky je tomas kokotik neschopny ani nedufajte, ze pribudne akakolvek funkcia. zacinam si byt isty, ze on sa snazi praveze tento portal znicit, aby sa on nemusel starat
a foxhound mal úplne najkrajšiu na celom b.!