Pripomenulo mi to jeden zážitok z Rudavy, keď so mnou zrazu začal tancovať nejaký ožratý chalan a povedal mi "ja som bi .... dúfam, že nemáš predsudky" Ale bolo to náhodou super. Takže by som prijala. a aj vrabca.
No "bi" sú trocha zvláštny ľudia, lebo vždy im je s jednou stranou lepšie, a je zaujimavé, že keby im bolo lepšie so ženami, nezaoberali by sa chlapcami. Ale prečo potom sú na gay chatoch, a vravia, že im je lepšie s babami (načo tam potom sú), jediné, čo mi z toho vyplýva, že majú viacmenej komplex z toho, že sú normálne "nenormálny".
Ja mám rada gayov, niekedy mám pocit, že som nimi tak trochu posadnutá. Mám jedného gaya v rodine a jedného známeho gaya a sú super. Aj keď nemyslím, že až tak závisí na orientácií. I keď je sranda s chalanom hodnotiť chalanov
Mám, priznal sa k tomu sám a aj on je dôvod, prečo sa vyjadrujem k otázkam homosexuality, k ich právam a možnostiam, kladne. Vôbec mi nevadí, že je gay.. ja ho mám rada takého, aký je! A navyše aj keď má tie svoje nálady.. je s nim prča!
Viacmenej by mi to asi bolo jedno... nerobim rozdiely v orientacii...mozno by to bol uzasny chlapec a kamarat..sancu treba dat kazdemu..a tym ze sa prizna tak by u mna stupol o 150 schodikov vyssie
mám kamaráta gaya, ale toto jeho "tajomstvo" vieme iba dve baby... a aj keď sme mu hovorili, nech to netají, stále to skrýva... a dnes som si to schytala ja...povedal svojej mame, že som mnou chodí (čo je ale úplný blud), len preto, aby ho prestala upodozrievať... je to normálne?!
To už mám asi dva týždne za sebou, som im to pod nervami na nich povedal, a boli šťastný, že som im to povedal. Ale nikdy nevedia všetko, ani to že som niekedy mal chalana, alebo mám XY kamarátov gayov
Ja s tým mám skúseností dosť, ale nie zo SR. Oznamovanie tejto skutočnosti vo svete farizejov (neviem či je to po slovensky správne), je úplne iné, ako v Rakúsku či Nemecku, preto sa to pýtam
mal som na strednej ....ale odkedy isiel do blavy dajak mu stupla slava do hlavy ...uz sa nevie ani ozvat ....., proste dost sa zachoval ako kokot ...ale to neni tym ze je gay ....ale asi ma na picu charakter ...skoda ....pokial bol tu a boli sme spoluziaci bol v pohode ...jeden z naj kamosov ....
taktiez mam kamarata gaya a je to uplne normalny kamarat/ka ako ini... poradi inak ako baby a pritom dobre.. je to zabava stale.. ale tak ako ini kazda osobnost je individualna.. mozu to byt dobri kamosi a nemusia zalezi na jednotlivcovi
áno, chcela... o najlepšom kamarátovi si každý myslí že je gay, neviem či je to pravda, možno je len trochu ako žena ale je super, nikdy sa s ním nenudím, vždy mi pordí a je to lepšie ako mať 10 kamarátok
@nathalicatko@27 je! aj moj kamarat to robi. Ale to preto, lebo u náš by to ľudia nepochopili ako úplne normálnu vec! Tu sú ľudia blbí a plní predsudkov! A to by nebolo dobre ani pre neho, ani pre jeho rodinu, ani pre nikoho. Preto som aj ja už x.krát bola tá zlá, pričom som za nič nemohla.. Ale tak čo pre neho neurobím. Ja si to cením, že mi to povedal, že to môžem vedieť práve ja a tak to má asi byť
asi by som si cenila ,že mi natoľko dôveruje a povedal mi to o sebe. je pre mňa dôležitejšie aký si človek a priateľ , ako to či si gay. A môže to byť fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
No "bi" sú trocha zvláštny ľudia, lebo vždy im je s jednou stranou lepšie, a je zaujimavé, že keby im bolo lepšie so ženami, nezaoberali by sa chlapcami. Ale prečo potom sú na gay chatoch, a vravia, že im je lepšie s babami (načo tam potom sú), jediné, čo mi z toho vyplýva, že majú viacmenej komplex z toho, že sú normálne "nenormálny".
inak kludne, aspon by mal mojho syna kto zbaviť análneho panictva tak v 10-tich rokoch...
inak drvivá väčšina mojich známych sú gayovia alebo bi
dočkaj času ako husa klasu a celý svet sa pred tebou otvorí.........filip
nie nie ja som na bilingvalnom kde us ludia z celeho slovenska cize.. no ale zhodou náhod Trstená