Viete žijete si v luxuse, bavíte sa, v rámci sesterstiev/bratstiev súťažite s ostatnými bratstvami a sesterstvami usporiadaváte párty a tak... ako viem, že to nie je moc reálne, ale ja som už o tom fakt snívala... Mimochodom takéto bratstvá a sesterstvá naozaj existujú. (v USA... len nwm či je skutočne na nich taký život ako v Amerických filmoch )
ved ten pojem, ze "uzavreta spolocnost" je priserny. a ze "bratstvo", no boze moj dobry... na mna to posobi tak nesmierne elitarsky a povysenecky, ze by ma do takeho dacoho proste nikdy nik nedostal
Verím že birdz je ten "solo guy" style takze spolocnost nám skôr uberá na inteligencii než pridáva A hlavne pri predstave že by niekto riadil co budem kedy robit mi je zle
Ten názov "bratstvo" pôsobí odstrašujúco Ale bol by som rád, za nejakú mastermind skupinu, akurát vôbec neviem, kde takú nájsť alebo s kým ju vytvoriť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(Proste fakt, tie zeny su tam povrchne pice vzdy, zatialco chlapi hraju beerpong a maju brutalne zury a svietici punc a frajerske bundy!)
ved ten pojem, ze "uzavreta spolocnost" je priserny. a ze "bratstvo", no boze moj dobry... na mna to posobi tak nesmierne elitarsky a povysenecky, ze by ma do takeho dacoho proste nikdy nik nedostal
v amerike maju crips bloods a potom rozne bratstva co sa pristahovali zo salvadora alebo jamaiky napriklad 18th gang
dalej maju slobodomurarov, illuminatov alebo skull & bones