@3 nie len kokotske tituly ale si predstav dohodne sa 10ludi ( kamaratov ) ze ja zahlasujem tebe ty mne... kazdy dostane svoj titul a kazdy bude mat niaky jebnuty... proste :/ to sa neda ani opisat... ja mam chut niektorich ludi tu mazat.. a len z toho dovodu ze si neuvedomuju rozdiel medzi azetom booomom a niakymi chatmi.. proste mam v oblube chaty alebo blog ci fora kam chodi 20ludi a kazdy pozna kazdeho aspon tak letmo.. a tu? uz je tu viac 13r a viac emo co si vravia gothici ako v celej bratislave dokopy a snazia sa len pisat "zaujimave" ankety.. napr. "ako casto prdite?" "kolko krat denne si honite?" "stalo sa vam to....?"
tak ja teda nemam.. ale ak by sa urcoval na birdzi obavam sa ze niektori by ma zaradili do spolocnosti takych ktorych ani ja moc nemusim..
samozrejme s titulom s inicialami "NF"
ale inak.. dufam ze raz nejaky dostanem i ked to prezijem i bez neho.. jedine ze by.. 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale nebol by zly napad, kebyze si kazdy moze navrhnut svoj a ostatni by hlasovali
samozrejme s titulom s inicialami "NF"
ale inak.. dufam ze raz nejaky dostanem i ked to prezijem i bez neho.. jedine ze by.. 8)