Neviem... je nejaký zásadný rozdiel medzi tým keď je vyučujúci známy a keď nie?
Minulý rok ma učil človek v určitých kruhoch pomerne známy, ale bolo to skôr na škodu, pretože práve tá činnosť čo ho "preslávila", mu bránila venovať sa nám poriadne - na emaily vraj odpovedal tak raz za sto rokov (osobne som neskúšala), opravené písomky doniesol pomaly mesiac neskôr než sľúbil, nehovoriac o tom že niekedy na hodiny nechodil vôbec... (Na druhej strane to bol dosť odveci povinný predmet - vzhľadom na študijný odbor a oceňovala som že chápal že nás to vrcholne nebaví a že sa nám to zdá zbytočné učiť...)
Btw, náš profák dejín umenia kedysi hral v bigbeatovej kapele The Hooks tuším, ale žiaľ to nepoznám a bol pamiatkár Bratislavy sa mi zdá a na fotke nás má Brogyányi.
mňa osobne nikto známy neučil ale tu v Košiciach poznám mnohých umelcov, ktorí učia na školách...napr. členovia Good Fancy, Martin Skuban, Štefan Hundža (ex-Sexit) a tak podobne... a môže to byť celkom zaujímavé
netusim kto je Maros ani co je Konflikt..ale v pohode DDDD a som spokojna s tym co mam..jedine ak nejaku MOJHo znameho nech mi prilepsi ale nebazim po spolocnosti marosa z konfliktu ani nikoho podobneho
to vazne to je tvoj púrofesor,akurat sme s ao tom s brachom nedavno bavili ked sme kukali ich koncert na dvd a vzdy si spomeniem este na tu pesenicku marosko,heeh viete o com je ne,no to by bola sranda ,neviem si rpedstavit ze on je profesor a uci vas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Minulý rok ma učil človek v určitých kruhoch pomerne známy, ale bolo to skôr na škodu, pretože práve tá činnosť čo ho "preslávila", mu bránila venovať sa nám poriadne - na emaily vraj odpovedal tak raz za sto rokov (osobne som neskúšala), opravené písomky doniesol pomaly mesiac neskôr než sľúbil, nehovoriac o tom že niekedy na hodiny nechodil vôbec... (Na druhej strane to bol dosť odveci povinný predmet - vzhľadom na študijný odbor a oceňovala som že chápal že nás to vrcholne nebaví a že sa nám to zdá zbytočné učiť...)
ale pochybujem, ze by ho niekto medzi laikmi a ludmi nezaoberajucimi sa astronomiou a kvantovou fyzikou poznal