Je mi to absolútne jedno. Aj tak ten znak nezvyknem bežne používať, no všimol som si ho už medzi dámami birdzu, že použili tu nejaké z nich ten svoj "ženský" znak. Neviem, či dievčatá ho majú v možnostiach na emotikony alebo ho vytvorili iba kombináciou kláves, toto ja neviem..
@kerrang@9 neviem či si to náhodou u mňa nevidel (alebo kľudne aj u niekoho iného), ale ono to len birdz zle ukazuje rovnako ako aj v tomto fóre v nadpise. Použiť som chcela ten istý emotikon ako píše wistinger v @5 - :woman-shrugging: a :man-shrugging:
@kerrang@13 veď cez mobil klávesnica sama o sebe obsahuje množstvo unicode emoticonov, bol to taký viac-menej pokus či ich B zobrazí alebo nie. Evidentne nie a namiesto toho zobrazí znak pohlavia.
Skúsim tu nižšie zadať ďalšie, schválne či to budú len otázniky alebo niektoré aj reálne zobrazí, keď už to znak pohlavia ukazuje:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Skúsim tu nižšie zadať ďalšie, schválne či to budú len otázniky alebo niektoré aj reálne zobrazí, keď už to znak pohlavia ukazuje:
?????????
????????
?️???????????????