chcela by som nejako poradiť... snáď budete vedieť... ide o to... že mám dosť spomienok na ktoré by som chcela zabudnúť... ale viete ako je to so spomienkami tie ktoré nechcete... tam máte.... alebo tie silné.... ktoré váš život poznačili... len ide o
..no takú podobnú pacientku tiež poznám keď sa raz vylieči dám ti vedieť ako sa to podarilo...
ale teda k veci, musíš robiť všetko možné len aby si na to nemyslela, keď si spomenieš, nedýchni sa a mysli na niečo iné, dôležité je nad tým nepremýšlať, utláčať tie "zlé" myšlienky niekde na spodok, a oni tam postupne zamrznú
časom budú snáď slabnúť...alebo to skús vyriešiť... možno je to tak preto lebo si tie veci nedoriešila alebo si sa s nimi nezmierila skús sa s tým konečne zmieriť...
ono ja si už na to takto bežne nespomeniem... len keď sa s niekým rozprávam o niečom takom... čo mi to pripomenie... áá čas? fuuu niektoré veci majú aj 8 rokov... a stále nič.... stále ma to rovnako dojíma :/
Tie predsudky su vazne famozne. Seriozne neviem , ci sa jedna o blbosti, alebo o nieco vazne. Ale oboje je mozne. Aj dieta moze mat spomienky, ake si vy neviete ani vo sne predstavit.
kokotnost niektorych jedincov nema hranic na tomto portali.
skus sa zamerat na veci, ktore sa s tym nespajaju a ak pride debata na nieco, co ti to pripomina odved ju inym smerom, alebo skus sa premoct a nemysliet na to tak, aby ta to rozplakalo.
neviem, vacsina pise, ze casom budu slabnut, u mna to napriklad vobec nezabera... tiez uz neviem, co robit..
ale ako tiez spominali, skusit sa na nieco zamerat, stale nieco robit, aby si nemala cas mysliet na to.. ja ked mam rusny den tak si potom na to ani nespomeniem, akurat az ked uz zaspavam vecer v posteli
ja aj keď na to nemyslím, nerozprávam sa o tom... stačí mi byť sama... a počúvať nejakú pesničku.... ja neviem napríklad minule o úsmeve... a drrrb slzy v očiach.... teraz ich mám tiež... ale neplačem... teraz to nie je také... neviem.... som už zúfalá... :/ za tie roky je toasi aj pochopitelné :/
v prvom rade sa vsetci co tu mrncite prestante lutovat. v druhom, vztyk a odchod od compu smerom na cerstvy vzduch.
celkom pomaha, rychlejsie vam ubehne cas a bude po puberte a bude pokoj.. teda.. pokoj ako pokoj, potom pridu realne problemy a budete si zelat aby ste mohli znovu dumat akurat tak nad tym kto vam co pripomina
@idiotproof rada by som bola keby ma tie tínedžerské problémy neobišli... ešte som ani v puberte nebola... a musela som sa s viacerími vecami vyrovnať... nesúď podľa veku... a celkovo človeka... nevieš kto si čo prežil... nevieš čo kto zažil.... čo má doma... a pod.
@matuska123 hej hej, trocha blba reakcia, prepac.. kazdopadne najlepsie je vypadnut von vencit seba a skryt to za vencenie psa citat knihy ktore ta tak vtiahnu do deja ze nebudes veidet co sa okolo teba deje, na takomto istom principe funguju aj pc hry, sport dajaky, upratuj, staraj sa o zahradku, cokolvek len nemozes zastat a mysliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Lebo ked hej tak si to viem predstavit , tie spomienky , urcite si uz bola v crevach mimozemskeho svaba a tak ....ako agen K z MIB
ale teda k veci, musíš robiť všetko možné len aby si na to nemyslela, keď si spomenieš, nedýchni sa a mysli na niečo iné, dôležité je nad tým nepremýšlať, utláčať tie "zlé" myšlienky niekde na spodok, a oni tam postupne zamrznú
Proste na to prestan mysliet
skus sa zamerat na veci, ktore sa s tym nespajaju a ak pride debata na nieco, co ti to pripomina odved ju inym smerom, alebo skus sa premoct a nemysliet na to tak, aby ta to rozplakalo.
casom spomienky by mali blednut/.
ale ako tiez spominali, skusit sa na nieco zamerat, stale nieco robit, aby si nemala cas mysliet na to.. ja ked mam rusny den tak si potom na to ani nespomeniem, akurat az ked uz zaspavam vecer v posteli
celkom pomaha, rychlejsie vam ubehne cas a bude po puberte a bude pokoj.. teda.. pokoj ako pokoj, potom pridu realne problemy a budete si zelat aby ste mohli znovu dumat akurat tak nad tym kto vam co pripomina