caute chodim na hotelovku prvy rok a chcem tam hrozne zapadnut ale nwm ako.. pripadam si tam medzi nimi taka ticha co nic nepovie.. :/ co mam pre to urobit neviem ani co im mam hovorit.. a ked uz mi niekto nieco povie tak zacnem stresovat a neviem sa vyko
@gertri tak to už ty vieš, do akého kolektívu chceš zapadnúť. čerta ty si z Čadce ... možno( a dúfam) je to u vás dobré. snáď sa ti to nejako podarí, ale ja ti s tým, žiaľ, nepomôžem.
@patofbc lebo niektoré z Košíc poznám a nechcela by som byť ako ony. nehovorím, že sú všetky rovnaké. ja tam mám aj kamarátky, ale čo vidím tak nie vďaka.
ja som na tom rovnako az nato ze niesom stale ticho ale djako sa tam este nekamosiime ....dva tizdne som tam a nic ...a navyse niesom na tej strednej dobrovolne to bolo tak ze som nevedela co budem tak som sa zapisala lebo niekto mi poradil ale nemam k tomu ziadny vstah ....moc skoro sa nas to piitali kks
U mna to je tak že ja v pohode hovorím ale niekedy je taký človek alebo partia a nedokážem povedať ani slovo a to ma štve a pripadám si blbo Ale niektorý mi sadnu tak že sa s nimi rozprávam v pohode akoby som ich poznala už dosť dlho...
čo s čadce? šak ja teraz prvy ročnik chodim do CA a pači sa mi tam , sice je nas tam 24 a s toho iba 4 chalani ale nevadi , aj tak tam mame jedneho spolužiaka na ktorom sa smejeme stale keby tam nebol on tak potom nvm , ja budem potom riešit to učenie skor
@bibla , ale ja narazam na tvoj este prvy prispevok ... tam si nic o kosiciach nepisala , napisala si tono vsetkych hotelkach preto pisem nehadz vsetkych do jedneho vreca
Ťažko povedať, keď neviem, ako si obratná v inej spoločnosti, ale ak je to tak, ako si ťa predstavujem - všade a vždy tichá, odveci, len by si chcela zapadnúť ako aj hen, tak potom je podľa mňa jasné, že nezapadneš ani keby čo bolo. Skrátka to nie je tvoja povaha. Teda by som ti skôr odporúčil nájsť si svoju uber cestu, vyprofilovať sa ako osobnosť a nikam nezapadať - však husi (v tomto prípade azda y) letia spolu, labuť pláve sama... Ja som si (až na pár veľmi blízkych spolužiakov) celú strednú myslel, že si všetci myslia, že som kkt a nebavia sa so mnou ani nebudú a až vo 4. na konci mi povedali pri obede (kde som vždy s nimi síce sedel, ale bol mimo mysľou aj v rámci debát) že ma obdivujú a netrúfnu si baviť sa so mnou, lebo nevedia o čom a prídu si popri mne blbí. A to som debil a ešte sa tak aj snažím tváriť. Neviem... mainstream sú vody, kde osobnosti nezapadnú, tie sa zväča realizujú vo dvojici alebo skrz umenie.
Hlavne bud sama sebou..a pokus sa viac zpajat do rozhovorov..zacni najprv s tymi ludmi,co su tie sympaticki a s ktorymi mas nieco spolocne:zaujmy alebo pocuvate rovnaku hudbu,alebo ti proste su sympaticki..zapoj sa nikedy do debaty..a ptom to uz pojde samo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
neexistuje sposob ako to prekonat.. asi.
uplne ti rozumiem.
"ja by som medzi väčšinu holiek z hotelovky zapadnúť nechcela"
prečo ?
buď sama sebou a nemeň sa kvoli tomu aby si bola oblubena, to je najvačšia sprostosť
mňau