ja som tam pozerávala takmer všetko... aj Farmu som chcela, ale mi to oznámilo, že nie som zo Slovenska... svinstvo akoby tu Čadca už nepatrila no a odkedy to úplne všetko spoplatnili, markíza u mňa silno klesá a pozerám už viacmenej len JOJ! takže... len tak ďalej... sledovanosť markízy určite napreduje
ja by som ich za to zabila... každý týždeň som pozerala len partičku a niekedy správy... teraz partičku musím čakať kým ju nejaký pirát hodí na net aby som mohla pirátiť tiež a správy pozerať tie z jojky...
to už si človek ani nemôže pozrieť to, čo išlo v telke kua
ne a ani nebudem, ale dost ma to nasralo ked som si chcel pozret starsie diely comebacku a tele tele a mi to tam vyjebe ze sa mam registrovat a zaplatit.
My máme starú telku permanentne pokazenú a nová sa ešte nekúpila (a ešte chvíľu nekúpi) takže sme na jej miesto postavili veľký Mac, filmy tam máme posťahované z netu zadarmo, jojka sa kuká, tam sa dá aj online... no a mamka ľúbi farmu, takže áno, máme predplatené voyo Ale kukáme to všetci traja na jednom účte, takže je to v podstate celkom v poriadku A nie je to chyba markízy, to by som len tak podotkla.
No, viem o tom až od teraz, a archív v markíze som moc nevyužíval, ani som moc neplánoval. A nedám im ani cent. Keby radšej spravili to čo JOJka (Piano, Reklamy), tak to je ešte v pohode, biznis je biznis. Ale toto je čisté svinstvo. Najradšej si aj tak stiahnem celú sériu dačoho cez torrent.
nie, a v markíze sú totálni hajzli, že to urobili.. keď najskôr chceli, aby som si zaplatila, aby som mohla pozerať live, tak som ešte bola pokojná.. ale keď už ani archív nemôžem pozerať, tak nech sa strčia do riti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Na Markíze som pozerával partičku....a teraz sa im na to môžem--..bez prepáčenia vyjebať
to už si človek ani nemôže pozrieť to, čo išlo v telke kua