Mam problem. Ubližujem si lebo som dosť škareda! Nemam ani kamošky a snivam o laske lenze akosi na skaredých nechodí tak sa mi zda. V Boha som prestala verit uz v 10 rokoch takze take frazy ako Boh ti pomoze neprijmam. Chlapec co sa mi dost paci sa namna
Tak si najdi partu kamaratiek co si tez myslia ake su skarede a potom sa ti vytvori taka podobna partia,a tie zase poznaju ine a tak, aspon tak to bezi..
No ja som tiez skaredy. tiez tuzim po laske a nic . Idem pre to fnukat?? Mozno raz za cas. Prvom rade sa musis pozbierat a neutirat sa k msrti. Lebo prestanes mat chut zit a to bude najhorsie co moze byt. Nemas ziadne kamosky??? nie je to nahodou v niecom inom?? vsak kamaradstvo nie je o tom ako niekto vyzera ale o tom ako si ludia rozumeju. Mozno je chyba v tom, ze si stale oduta. nevies co kedy povedat a tak.. chapes????
No joj, tak si najdes nejakeho spatnaka, ktory si povie ze aj tak ho lepsia nebude chcet tak sa uz vysere na to jak kto vyzera.. Ale inak na tom vo vztahu mrte zalezi,a kto hovori ze ne tak klame..
Tak a kamaratov si najde pomaly kazdy, a ako som uz vravel najlepsie takych co si myslia to iste, alebo ved ked pocuvas Metal tak si hladaj ludi co pocuvaju Metal..
Ak nemas kamaratov ani kamaratky tak to bude bud kvoli tomu ze mas okolo seba samych povrchnych ludi alebo kvoli tomu aka si (hmm co je pravdepodonejsie ked budes sama sebou a vesela kamaratov mat budes...a lutovat sa kvoli tomu ako vyzeras je blbost(aj tak tym nic nezmenis)bud rada ze nemas vacsie problemy ako to ze nemas postavu 90-60-90 pripadne skulis atd... tak sa laskavo nelutuj a pozri sa co za skraty su povydavane...ak si fajn tak sa to teba skor ci neskor dakto zalubi a potom bude jedno jak vyzeras okrem toho ked sa o seba budes starat tak budes aspon sympaticka tak sa nelutuj a chod si zabehat pripadne ku kadernicke alebo kam
Prečo by si sa zabíjala, na svete je toľko pekných vecí, pre ktoré sa oplatí žiť. A napokon krása je relatívna. Problém je v tom, ako sa vnímaš ty, pokiaľ sa budeš k sebe stavať takto negativisticky tak ťa tak bude vnímať aj okolitý svet. Poznám mnoho ľudí, ktorí neovplývajú krásou a dotiahli to aj tak ďaleko. A po svete behá mnoho báb, ktoré sú tlsté (vlastným pričinením),všelijako dogabané... a myslia si, že sú pekné, a ešte sú k tomu namyslené a čo sa čudujem mnoho chlapov má o ne záujem. Raz som videl jeden príspevok v jednej vedeckej relácii, kde riešili práve tento problém. Bola tam jedna skutočne pekná a sexi ženská a mala problém si nájsť chlapa, dokonca aj kamarátov. A bola tam druhá presne taká ako som uviedlo vyššie a okolo tej sa točil húf až nadržaných kancov. V čom to bolo, v tom, že tá prvá si vôbec neverila a mala o sebe veľmi nízku mienku, nedokázal sa smiať a nič podobné. Chlapi, aj keď sa s ňou zoznámili sa k nej správali ako k nikomu. Tá druhá si ich doslova omotala okolo prsta, a vraj trik spočíval v tom, že sa neustále smiala, bola vtipná, veselá a hlavne neupozorňovala na svoje nedostatky, ale snažila sa pozornosť chlapov upriamiť na svoje prednosti...A tie má každý, len ich musí nájsť. A ešte jedno, nikto nie je dokonalý, a ten čo si to o sebe myslí, má k tomu najďalej. A baba, ktorá nie je od prírody nejak extra krásna sa aspoň viac o seba stará, snaží sa vyzerať pekne, zatiaľ čo tie od prírody krajšie na to kašlú a spoliehajú sa na to, že im to tak ostane naveky. Ale neostane a kým sa zbadajú je už neskoro.
Putzig to pekne vystihol..... Ma uplnu pravdu. Ja som zas citala knihu o ludoch s nizkym sebavedomim..... neviem ci poznas Paul McKenna... vydal vela knih o chudnuti, naberani sebavedomia a tak. Raz pomahal jednej zene s veeelmi nizkym sebavedomim. Okrem toho ze o sebe tvrdila, ze je skareda, tak si myslela ze je aj tucna. Najprv si dlhe roky nevedela najst priatela. Potom si konecne nejakeho nasla a bola s nim 7 rokov...
Hmmm no po par sedeniach si ju pozval do svojej talkshow. Bol uz pokrok, ze vlastne prisla...lebo sak tam bolo vela ludi a to ona nemala rada. Tak tam prisla aj s priatelom.
Ten Paul sa jej spytal, ze ci sa po siedmych rokoch nechce uz vydavat....odpovedala, ze nie lebo na svatbu pride vela ludi a ona si nepraje aby sa tolko ludi nepozeralo na to aka je tlsta a skareda.... Vtedy ju publikum vypiskalo lebo bola celkom atraktivna.
Dalsia jeho otazka bola, kedy naposledy pocula od priatela kompliment.... Okamzite odpovedala: "keby som nejaky tak pocula"... to jej priatela dost sklamalo a vyhlasil: "to nie je pravda, kazdy den ti skladam komplimenty"...skor ako mu stihla protirecit sa ozval Paul McKenna: "verim vasmu priatelovi"... a preco? Ona si tak velmi nahovarala, ze je skareda, ze si nevsimala komplimenty a poklony tykajuce sa jej vzhladu a osobnosti.... jednine co si zapamatala boli iba kriticke slova... A toto jej otvorilo oci... uvedomila, si ze naozaj je to pravda. Ze priatel ju ma rad taku aka je a ze nie je skareda...
Koniec bol najkrajsi... Paul jej dal znovu otazku, ci sa este stale nechce vydavat.... na to odpovedala: "to by ma najprv musel niekto poziadat o ruku".... a s usmevom pozrela na priatela... taaak pekna rozpravocka, ze???
A myslim, ze ty mas rovnaky problem. Len si nahovaras, ze si skareda. Urcite si pekne a sympaticke dievca.... iba si to nechces pripustit. A nezabijaj sa ani si neublizuj. Nema to zmysel. Skus si radsej stat pred zrkadlo a zhodnot sa. Prvy krat budes vidiet len nedostatky... potom si spomen na nejaky kompliment od osoby ktora ta lubi, alebo ocenuje. Uvidis, ze na taky 5 krat si povies...hmmmm vobec to nie je take zle ako som si myslela....
Vazne to zabera. Ja som mala komplex a myslela som si ze som tucna....lebo mamina mi stale hovorila ze som tucna (pretoze vo veku 15 rokov som mala pri vyske 168 cm 53 kg a vraj ona v mojom veku mala len nejakych 48 ale to ze je o hlavu nizsia nebrala do uvahy) a sestra ma volala obezita... a to len za to, ze som nebola podvizivena...ale mala som vahu ako normalne dospievajuce dievca. Tak ja som sa koli tomu trapila... tak som sa snazila nepriberat viac. Vdaka comu som nemala v 16-17 rokoch skoro ziadne prsia ani zadok...uplne by ste si ma s chlapcom pomylil... ale asi tak v 17 som si povedala dost.... precitala par knih a tak... a to mi otvorilo oci..i ked stale som mala pocit ze nesmiem viac pribrat...
Uplne som sa oslobodila az ked som odisla z domu... Ked som sa nastahovala k rodine pre ktoru som pracovala, domaca neverila vlastym ociam...stale hovorila, ze musim pribrat. A normalne ma nutila jest...to uz som mala 19 rokov a este stale 53-54 kg.... teraz po dvoch rokoch vazim 58kg... nadobudla som pekne zenske tvary.... Mam ovela vyssie sebavedomie. Dokonca si priznam, ze nie som skareda a mam cim muzov zaujat..... a pomaha to..... chlapom sa tak zdam byt atraktivnejsia... pretoze neriesim hluposti a neplacem, ze som tucna, hnusna, nepekna a tak....
Hlavne si musis usporiadat vsetko v hlavicke. a verit sama v seba.a musis mat primerane sebavedomie co ti naozaj zvysia ti kamarati.takze neotalaj a chod hladat v kruhoch blizkych tvojim zalubam a s kamaratmi hned vsetko pojde lahsie...a ver tomu, ze skareda si len pre tych co su neskutocne povrchni a taky ti nestoja ani za oplutie...
aka skareda kazda holka je niecim pekna ale zrovna ty si to neni ale to neni dovod si to hodit mas v pici vyraz do mesta do ulic a vykalsi sa na ostanych ŽI ......
dann:to bolo taq perfektne a povzbudive a to sa mi atq lubilo že taqeto povzbudive slova som ešte nevidela super super super super keby som mala obodovať od jedna do desat dam 10+5 no proste super1*
Tak toto vyzerá na poriadnu depku! Ja som mala podobný problém,bolo to však už dávnejšie. Chcela som si podrezať žily kvôli chalanovi,ktorý sa mi páčil,ale nejavil o mňa záujem. Spamätala som sa v poslednej chvíli a povedala som si,že život ide ďalej a ja mám predsa pre koho žiť-pre mojich rodičov a moju sestru. Všetko bolo super,v rodine,v škole a potom prišiel ten osudný deň...náhle mi zomrel ocino,bolo to v maturitnom ročníku. Myslela som,že to nezvládnem,že si niečo urobím. No nevzdala som sa,posilnilo ma to a mám stále chuť do života. Mám vynikajúci vzťah s mojou maminou a mojou sestrou a som šťastne vydatá!!! Uvedom si,že krása a nešťastná láska nie je to najdôležitejšie! Musíš byť silná a musíš veriť sama sebe... hlavne mysli pozitívne a uvidíš,že ti bude lepšie. Ak to nedokážeš,radšej vyhľadaj odbornú pomoc. Verím,že to dokážeš.
Co vam to uz jebe? Zabit sa koli takej kktine? Sice ja neviem ake to je byt skaredy, ale zabit sa urcite nie. Hlavne aby si sa citila ty zo sebou dobre a na ostatnych sa vyser..
A napr ja som pekny a kamaratov nemam vela, takze nejde o krasu vobec. Mna moc ludia nemusia, lebo som vraj prehnane sebavedomy, ale tak co uz kazdy mame ine priority.
Katkarinka moje zlate, nechcem ta urazit, fakt nie ale pochybujem ze krem urobil niekedy z niekoho krasavicu/krasavca. To casom pochopis. Ale viem co si chcela povedat, ze clovek je krasny svojim vnutrom a nie zovnajskom. To je pekna myslienka. Ale dnes sa nou uz malokto riadi, zial.
noa? ja tiez nemam babu a stale cakam a cakam... ale dolezite je uzivat si zivota, nezostavat v dave, nebit jak sa povie ludovo "pici" z kazdej urazky co ti kto povie... musis sa ty citit dobre (ale musis to mysliet naozaj nie len predstierat...) a potom sa aj ludia okolo teba budu citit dobre chapes? no a velmi by som ta chcel videt urcite si neni taka skareda - vela ludi ma kriticke sebahodnotenie
PS. a este nieco- o krase to naozaj neni... to musim mat nieco clovek v sebe a ked to ma tak sa nanho/nu pritahuju baby/chalani ako osy na med, poznam X-bab ktore su skarede a mali uz 10-15 chalanov... v 15 rokoch!
aj ja som skareda...teda ludia ma presviedcaaju ze som krasna ale ja som si to vzdala do hlavy a aj ked ma na discoteke balia 3 chalani tak si myslim furt ze som skareda...
Tak tak, pridaj foto.. a neverim, ze si naozaj taka skareda...kazdy clovek je vynimocny, nie co na tebe predsa len musi byt pekne.. a nemysli nad vrazdou.. mozno by si tym len niekomu urobila radost a hlavu hore...
nebooooooj..to prezijes....pozri film moja velka tucna gracka svadba aj ta hlavna postava tula bola skrata a nakonie sa vyda...len musi prist ten spravny cas...
Kazdý clovek je krásny. Mozes ty za to, ze ludia sú slepí a nevidia, aká si pekná? Ten, ktory sa ti tak velmi páci, si ťa nezaslúzi pre svoju sebeckosť.
MOJA THAK TAKTO NEHOVR AVZNE SMRT NIE JE RIESNIE A MYSLIM ZE KED CHCES CHALANAON SI TA ANJDE CASOM A BUDE TO CHALAN KTORY SA NEPOZERA NA VYZOR DIEVCATA ALE NA TO AKA JE VO VNUTRI...KED SA TAK ZAMYSLIS VED VACSINA CHALNOV SA POZERA LEN NA VYZOR ALE JE NA SVETE AJ CHALAN KTORY SI VYBERE TEBA..VAZN EVER TOMU A BUDE TI LEPSIE.A CO SA TYKA O TIE KAMRATKY THAK TO SI NAJDES NEBOJ SA VED KAMARATKY SU OD TOHO ZE TI MAJU POMAHAT A URCITE NAJDES TU SVIOJU PARTIU KTORA BUDE PRI TEBE..VED O KRASU TU VOBEC NEJDE...TOMU VER... VED V BOHA NEVERI DOST LUDI ANI JA NIE..NIKDY MI NEPOMOHOL A NEMAM DOVOD VERIT..AK CHCES MOZME POPISAT JA BUDEM LEN RADA VAZNE...
na svete nie su škaredi ľudia a keď trebars maju niejake to znamienko krasy ktore špati tak teraz nie je taky problem.maš fura možnosti.daj si poradiť u odbornika a hore hlavu.tak akym dojmom posobiš takym si v spoločnosti brana.vieš starí ľudia vravia.čo s krasnej misi keď je prazna.a smutny ti už povedal že ten chlapec nie je vhodny pre teba.možno je pekny ale aky ma charakter to...neviem lebo ho nepoznam ale ber to z toho uhla ak sa nechova k tebe normalne ako k ostatnym .
mozno este stale existuju ludia. ktori si povedia ze na krase nezalezi... a ked to povedia tak maju dobre srdce.. a takeho si urcite najdes... dobreho, mileho chalana, ktory ta bude mat rad taku aka si..treba na to len cas..
zapamtej si beauty´s on the inside....ten chalan sa na teba ani nepozrie? vyeb sa nanho, a rovnako aj na vsetkych ludi ktori sudia podla vyzoru...chalana si najdes,a bude mat rad taku aka si,keby si vedela ake komplexy som ja mala( este aj mam) ale jednoducho neries...a preco nemas kamaratky? nie si trosku uzavreta?hmm....
co sa tyka toho priatela abo chlapca toho si najdes ked budes starsia ked sa muzi vyblaznia a pochopia ze krasa nie je vsetko a co sa tyka tych kamaratov skus byt veselsia viac otvorena nebud uzavreta a ono to pride samo ver mi A co sa tyka tych lasok ani ja som doteraz ziadnu nestretol a okrem ma aj mnoho dalsich A to som starsi ako ty Mas cas neboj treb si verit
A ja som tiež škaredý a žijem. Ja zo sebou nemám problém tak prečo by ho mali mať ostatný ? A silno pochybujem že nemáš kamarátou lebo si škaredá. Blbosť.
Cts_w: Tie červené vlasy. Skôr by som povedal že tu chýba možnosť ryšavé a tak tam musíš tresnúť červené... A jedno dievča z vedlajšej triedy má červené vlasy a pritom je veeeľmi pekné a pristane jej to. Tam problém nevidím
ja si myslim ze ked sa chces zabit kvôli tomu ze si skareda tak si hlupa a riadne. ved skus sa niako zmenit ja neviem napriklad chod ku kadernicke a kozmeticke a vymen si satnik na to nepotrebujes ani vela penazi chod napriklad do sekaca aj tam sa daju najst pekne a lacne oblecenie.a hlavne nad sebou nefnukaj,zivot je kratky na to aby si ho cely prefnukala nad tym aka si skareda,je to dost blbe a co tym zmenis prosim ta? a ako ti tu napisali aj iny moznoze to nie je vyzorom ale tvojim spravanim nepoznam sa aak nemozem hodnotit ale podla mna si zatrpknuta a strasna vzornacka a utiahnuta a to ostatny neznasaju.
nestresuj!!! nikdy nie je tak zle,aby nebolo este horsie...zmena je zivot. skus sa zobudit,pozviechat sa a hlavne sa nelutuj a nezabijaj! mozno sa mi to lahko povie,ale ved zivot mas len jeden....asi
RAZ som bol aj ja škaredým..stalo sa mi to..keď som šel ku kaderke..jak táá ma znetvorila..no konééc..z 20 cm-ých vlasov mi skrátila na 6 cm..a ofinu mi zriedila, tak že to vyzeralo, ako keby mám plešinu!! Ale tak nšťastie mi rýchlo rástu vlasy..Aké z toho plynie ponaučenie..?? Nosiť revolvér vždy pri sebe..
A tera trošku k veci.. ..šak rob šecko pre to, aby si tak zle nevyzerala..zmeny sú zváčšia pozitívné..Ale fakt..ak ceš konkrétne a k veci rady..hoď fotku..šak nemáš čo stratiť..
To nie je len o tom ci je niekto pekny(aj ked samozrejme to hra daku ulohu)....ja cakam tiez na velku lasku a nist ....drzim palce v hladani a hlavu hore neboj sa dakoho si urcite najdes
aj ja som mala tento problem, nedokazala som sa pozriet do zrkadla (vlasne niekedy aj teraz nedokazem) kamaratov som ale mala vzdy vela takze to bude suvisiet s niecim inym, inak vsetku cest skaredym ludom pretoze su ovela silnejsi(vnutorne) a pekny nemaju tusenie co si ty skaredy vytrpia!
clovek nemusi byt pekny navonok na to aby bol krasny vo svojom vnutri....sebevrazda je blbost...ja som tez skaredy priznam si to a nevadi mi to..aj keby nemam kamaratov skratka si najdi nejaku cinnost co ta bavi daj do toho vsetko a urcite sa niekto kto tvoju pracu oceni najdes si kamaratov mozno aj lasku
dnes je dolezite co mas v hlave podla mna a nie co mas na sebe (vyzor)...kvoli tomu by som sa urcite nezabila si pozri modelky alebo herecky bez make-upu a uz komplexy mat nebudes
no ako som cital nektore nazory....necital som vsetky cize sorry ak uz tu bude neaky rovnaky...no chcem len podotknut,ze nikto z nas na tomto svete nemoze povedat,ze je skaredy...kazdy sme stvoreny neako skor povem jedinecne..kazdy z nas je vynimocny a vonkajsia postata ne je dolezita...dolezite je podla mna nutro lebo kazdy z nas ma v sebe neake to vyzarovanie cim vie zaujat neaku skupinu ludi...aj ty mas...podla mna vnutorna krasa je najdolezitejsia...a tu si cen...pride aj laska aj kamosi len to mu ver a neublizuj si kvoli tomu...to nema zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Tak a kamaratov si najde pomaly kazdy, a ako som uz vravel najlepsie takych co si myslia to iste, alebo ved ked pocuvas Metal tak si hladaj ludi co pocuvaju Metal..
Hmmm no po par sedeniach si ju pozval do svojej talkshow. Bol uz pokrok, ze vlastne prisla...lebo sak tam bolo vela ludi a to ona nemala rada. Tak tam prisla aj s priatelom.
Ten Paul sa jej spytal, ze ci sa po siedmych rokoch nechce uz vydavat....odpovedala, ze nie lebo na svatbu pride vela ludi a ona si nepraje aby sa tolko ludi nepozeralo na to aka je tlsta a skareda.... Vtedy ju publikum vypiskalo lebo bola celkom atraktivna.
Dalsia jeho otazka bola, kedy naposledy pocula od priatela kompliment.... Okamzite odpovedala: "keby som nejaky tak pocula"... to jej priatela dost sklamalo a vyhlasil: "to nie je pravda, kazdy den ti skladam komplimenty"...skor ako mu stihla protirecit sa ozval Paul McKenna: "verim vasmu priatelovi"... a preco? Ona si tak velmi nahovarala, ze je skareda, ze si nevsimala komplimenty a poklony tykajuce sa jej vzhladu a osobnosti.... jednine co si zapamatala boli iba kriticke slova... A toto jej otvorilo oci... uvedomila, si ze naozaj je to pravda. Ze priatel ju ma rad taku aka je a ze nie je skareda...
Koniec bol najkrajsi... Paul jej dal znovu otazku, ci sa este stale nechce vydavat.... na to odpovedala: "to by ma najprv musel niekto poziadat o ruku".... a s usmevom pozrela na priatela... taaak pekna rozpravocka, ze???
A myslim, ze ty mas rovnaky problem. Len si nahovaras, ze si skareda. Urcite si pekne a sympaticke dievca.... iba si to nechces pripustit. A nezabijaj sa ani si neublizuj. Nema to zmysel. Skus si radsej stat pred zrkadlo a zhodnot sa. Prvy krat budes vidiet len nedostatky... potom si spomen na nejaky kompliment od osoby ktora ta lubi, alebo ocenuje. Uvidis, ze na taky 5 krat si povies...hmmmm vobec to nie je take zle ako som si myslela....
Vazne to zabera. Ja som mala komplex a myslela som si ze som tucna....lebo mamina mi stale hovorila ze som tucna (pretoze vo veku 15 rokov som mala pri vyske 168 cm 53 kg a vraj ona v mojom veku mala len nejakych 48 ale to ze je o hlavu nizsia nebrala do uvahy) a sestra ma volala obezita... a to len za to, ze som nebola podvizivena...ale mala som vahu ako normalne dospievajuce dievca. Tak ja som sa koli tomu trapila... tak som sa snazila nepriberat viac. Vdaka comu som nemala v 16-17 rokoch skoro ziadne prsia ani zadok...uplne by ste si ma s chlapcom pomylil... ale asi tak v 17 som si povedala dost.... precitala par knih a tak... a to mi otvorilo oci..i ked stale som mala pocit ze nesmiem viac pribrat...
Uplne som sa oslobodila az ked som odisla z domu... Ked som sa nastahovala k rodine pre ktoru som pracovala, domaca neverila vlastym ociam...stale hovorila, ze musim pribrat. A normalne ma nutila jest...to uz som mala 19 rokov a este stale 53-54 kg.... teraz po dvoch rokoch vazim 58kg... nadobudla som pekne zenske tvary.... Mam ovela vyssie sebavedomie. Dokonca si priznam, ze nie som skareda a mam cim muzov zaujat..... a pomaha to..... chlapom sa tak zdam byt atraktivnejsia... pretoze neriesim hluposti a neplacem, ze som tucna, hnusna, nepekna a tak....
A napr ja som pekny a kamaratov nemam vela, takze nejde o krasu vobec. Mna moc ludia nemusia, lebo som vraj prehnane sebavedomy, ale tak co uz kazdy mame ine priority.
Katkarinka moje zlate, nechcem ta urazit, fakt nie ale pochybujem ze krem urobil niekedy z niekoho krasavicu/krasavca. To casom pochopis. Ale viem co si chcela povedat, ze clovek je krasny svojim vnutrom a nie zovnajskom. To je pekna myslienka. Ale dnes sa nou uz malokto riadi, zial.
PS. a este nieco- o krase to naozaj neni... to musim mat nieco clovek v sebe a ked to ma tak sa nanho/nu pritahuju baby/chalani ako osy na med, poznam X-bab ktore su skarede a mali uz 10-15 chalanov... v 15 rokoch!
..ak sa budes pacit sama sebe tak aj okolie ta tak bude primat,,fakt nepodcenuj sa!!!
co mi na to Murdzik, povies?
Cts_w: Tie červené vlasy. Skôr by som povedal že tu chýba možnosť ryšavé a tak tam musíš tresnúť červené... A jedno dievča z vedlajšej triedy má červené vlasy a pritom je veeeľmi pekné a pristane jej to. Tam problém nevidím
A tera trošku k veci.. ..šak rob šecko pre to, aby si tak zle nevyzerala..zmeny sú zváčšia pozitívné..Ale fakt..ak ceš konkrétne a k veci rady..hoď fotku..šak nemáš čo stratiť..