Pre všetkých tých, ktorí majú problém poradiť si s dievčaťom/ženou, je tu Škuľavý Boris a jeho poradňa! Klikni na jeho stránku www.akonazenu.webnode.sk a Boris ti dá odpovede na všetko!
admini prosim vytvorte stranku kde sa budu riesit podobne picoviny ako je tato (vztahy, laska). Tu na birdzi je 1000000000 inych kategorii a ja mam pocit ze sa tu riesi iba jedina: vztahy, laska, dievcata....
Borisko nelákaj mojích birdzákov k hriechu, láska je najväčší dar od Boha a ja sa veľmi modlím za všetkých tu, aby našli ento dar lásky,porozumenia a hlavne dar poznania milosrdenstva Ježiša Krista...
to čo im ponúkaš je dielom Zlého a ta cesta vedie do pekla ....
filip
píšem ti to preto, lebo sám som tou zlou, skazenou cestou išiel, ale našiel som Boha a ten ma zachránil...
neopodstatnený, nafúkaný a urážlivý výrok... myslel som že kresťania majú byť pokorní a slušní. na zlej ceste si, zajko, na veľmi zlej ceste, satan ťa má vo svojich spároch a ešte stále veríš že sú to božie ruky...
@zajkousko hej, plody tvojej duchovnej práce sú rozhodne viditeľné a rozhodne fungujú, rozhodne si ma nestratil, už ma máš skoro prekonvertovaného, veď aha čo práve počúvam a hrozne sa mi to páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nesklamal si, gratulujem!
ideme stopovať za koľko bude toto fórum zmazané?
Borisko nelákaj mojích birdzákov k hriechu, láska je najväčší dar od Boha a ja sa veľmi modlím za všetkých tu, aby našli ento dar lásky,porozumenia a hlavne dar poznania milosrdenstva Ježiša Krista...
to čo im ponúkaš je dielom Zlého a ta cesta vedie do pekla ....
filip
píšem ti to preto, lebo sám som tou zlou, skazenou cestou išiel, ale našiel som Boha a ten ma zachránil...
...TVOJICH birdzákov??
neopodstatnený, nafúkaný a urážlivý výrok... myslel som že kresťania majú byť pokorní a slušní. na zlej ceste si, zajko, na veľmi zlej ceste, satan ťa má vo svojich spároch a ešte stále veríš že sú to božie ruky...
nie, nie, vy ste rodina, keď ho poznáš ......filip
Aleluja, Aleluja, ani nevieš aký som rád, že plody mojej duchovnej práce sú znova a znova viditeľnejšie...
a o to som radšej, keď mi to píšeš práve ty, už som sa bál, že som ťa stratil ...
Boh s tebou...
filip
satan aj s tebou, zajko
"Pekné" , Lucifer je knieža rozkoší a slasti na zemi, máš "pekných" kamošov.......filip