Chcem odísť lebo toto je skorumpovaný štát s kokotskými ľudmi , dúfam že keď sa mi raz podarí odísť tak sa sem vrátim už len v tanku v mene nejakej inej krajiny.
Na jednej strane ludia odchadzajuci tam-inam, na druhej strane ludia stadial-inokadial prichadzajuci. Len sa nespokojne presuvate a ked pridete na to, ze vsade je to ine a pritom rovnake, tak sa vratite domov. Niekto bohatsi materialne, niekto duchovne. Niekto s usmevom, niekto s placom.
ja som odisla.. ale jebnuti ludia su vsade, falosnych kamaratov mozes mat vsade a aj dalsich milionosemsto dovodov, pre ktore kazdy chce vypadnut existuju vsade, plus sa stretnes este s ostatnymi ako recove bariery, nedovera voci cudzincom, aj ked sme stale v europe neda sa utiect, treba byt proste spoko so zivotom a potom to ide kde kolvek. ja som rada, ze som odisla, tiez som bola presvedcena, ze to je len chyba slovenska.. a z velkej casti mozno aj je, ale clovek potrebuje otvorit oci a zistit, ze ked chce bude sa mat dobre doma, o 3 staty dalej alebo aj za oceanom, len treba trochu pozitivna do zivota
@obliviate v stave akom je Slovensko a moznostami odist neni na tom nic zvlastne. A kazdym rokom sa to len viac podporuje. Niekde som cital statistiku, ze okolo 75% mladych by aj chcelo odist zo Slovenska.
@matwejo ak narazas na ten moj posledny.... Tak nie nesuvisi....bola to len dnova chvilkova depresia vdaka mojej blaznivej laske so zlozitou povahou....nic zvlastne alebo prelomne....kazdy sa citime obcas v urcite okamihy ako v pasci - plny sklamania....smutny a bez chuti do zivota. Ale to je len ponaucujuci uder....nic strasne....rychlo to prejde
@matheusko Nesuhlasim s tvojim nazorom.... ja som pevne rozhodnuta, ze spat sa vratim uz len na dovolenku. Zit rozhodne na Slovensku nebudem. Je smutne ake komicke su tam platy, je smutne aki tam ziju ludia. Som omnoho spokojnejsia tu....hlavne po psychickej stranke. Je tu v setko take pokojnejsie, ludia ustretovejsi (samozrejme, najdu sa aj vynimky).... V Irsku ziju ludia z celeho sveta..... Je tu plno cernochov, plno ludi z arabskych krajin, Europy a podobne... Paci sa mi ta rozmanitost medzi nimi a rozdielnost..... Pre mna je to velka zmena, ze som sem odisla a velmi priaznivo to vplyva na moj osobnostny rast...samozrejme nie vsetko je ruzove ale vela mi to dava. A konecne som sa postavila na vlastne nohy. Ziadne prizivovanie sa na rodicoch.... uz som tu len sama za seba - ucim sa ako vydobit nieco sama z nicoho, pekne po malych krocikoch...z nicoho. a to ma tesi a naplna....
nehovorim, ze tu zostanem zit uz navzdy....vsetko zavisi od toho, ako sa to tu bude vyvijat.....ale netreba sa bat zmeny...verim v to, ze ked nie tu, tak niekde inde sa mi bude darit.....som tu stastna, no niekde inde mozno budem viac....to nepopieram... nehovorim, ze nezmenim znova krajinu, pretoze mozno ano, kto vie!? ale urcite sa zmene nebranim..... Len viem jedno, na Slovensku zit nebudem. To som si ista.
Kapitola s nazvom Na Slovensku uz pre mna skoncila. Zila som tam takmer 20 rokov....je potrebne zdvihnut kotvu a ist dalej, kedze tam som nic nenasla co by ma naplnalo....Ale vdacim Slovensku zato, ze som tam vyrastla, som zdrava....ze mi tam ziju nie dokonali (nikto nie je dokonaly), no skveli rodicia, surodenci a podobne... par dobrych kamaratov sa tiez mozno najde..... Ale ja som ohnive znamenie - baran. Zmeny su pre mna neodmyslitelnou castou zivota....bez nich nemozem spokojne fungovat....je to ako moja droga... A spoznavanie noveho.
@alpanu Ale no! Kam by si chodila.... Uz to odzi tu na Zemi, ked si dostala taku moznost... Vyskusaj.... nie vzdy vsetko je pestre, radostne no treba sa snazit prekonat tie zle chvile a pridu aj tie lepsie....mysli hlavne pozitivne a nakoniec si uvedomis, ze nic nie je take priserne ako to na prvy pohlad mozno vyzera...chce to len silne odhodlanie ist dalej.... a ved v zivote sa deju aj dobre, pekne veci...
@bress 75 percent mladych by chcelo odist no urobi tak len necela stvrtinka...pretoze vacsine mladych ludi musis vsetko naservirovat pekne na tanierik, ubezpecit ich, ze je to jedle a ze sa im nic nestane..... Kazdy ma silne reci ako hned po skole odide.... No absolutne neodvazni ludia povacsinou....a neboj sa. Im je dobre...naco by niekam chodili, ked aj na rodicoch sa da dobre prizivovat....radsej zvolia vysoku skolu s intracikom ci bez
a ospravedlnujem sa vsetkym muzom ci chlapcom co sem pridali ich reakcie.... Vam zatial pomoct neviem...ale ak o niecom v buducnosti budem vediet...urcite sa ozvem.... A Vam holky poniektorym napisem, u ktorych vidim predpoklad, ze by mozno do toho sli. Sem nenapisem o co ide presne, len Vas mozem ubezpecit...nejde o to, o co si budete hned mysliet....nejde o ziadne eroticke, sexualne sluzby...tancovanie v kluboch...alebo nieco podobne.... je to seriozny navrh a vstupenka do Irska ci uz prave mas peniaze, alebo nie
chcem zmenu, chcem sa osamostatniť troška, falošných kamarátov si nedržím takže od nich odísť nemusím, ale chcem zažiť niečo nové, preto si to vybavujem, i ked so SVK neodídem, len sa troška ďalej dúfam presťahujem
konecne vsetci co to tu nemate radi vypadnite a bude tu krajsie..mozno aj preto to tu tak vyzera,ziadny vztah ziadna ochota nieco vybudovat len sa odjebat dopice..chodte a co najrychlesie jednosmernym vlakom (trebars do Polska)
Ehm. Kamarátov máš, akých si urobíš. Ak máš tu falošných, prečo si myslíš, že vo Francúzsku/Japonsku/Grónsku/whatever budeš mať lepších? :o Očividne je chyba aj v tebe, prečo sa s takými ľuďmi vôbec bavíš? Ja sa s ľuďmi, ktorí mi nesadnú, bavím minimálne, lebo svet (aj Slovensko..) je plný super ľudí a je strata času baviť sa s tými, čo medzi nich nepatria
A inak áno, zmeny toho typu sú super, ale opäť, ako si to zariadiš, tak to máš. Keď som tak bola v Anglicku, nemala som z toho nič okrem pochytenia prízvuku, lebo som robila určité základné chyby, ktoré som robila aj na Slovensku. Teraz som vo Francúzsku, základné chyby nerobím a surprise, narážam na samých výberových ľudí . Rôznych národností, čiže od toho by som to neodvíjala. Ide len o prístupe...
@estinellka ludi vymenim ako ponozky, nezalezi na tom, kde som. Avsak bariera v irsku ci gb vznika pomerne velka a nie vsetci ju dokazu prekonat. Aj po 6-8 rokoch ludom chyba domov a mnohi sa vracaju
Samozrejme, padam hned po mature ! prvé cz a ptm UK, ked sa podarí samozrejme Výšku momentálne neplánujem.. chcem odísť z toho skurveného Slovenska, je tu na plač .. a bude aj horšie.. možno nielen na Slovensku.. ale nebolo tu dobre, od kedy tu žijem
@mm47 opäť sa mi potvrdilo, že máš fakt malý penis, lebo ešte nikdy som nevidel, aby niekto napísal takúto kopu sračiek. Vlastizrada Ti nič nehovorí? Za vojny by si už bol súdený.
A len sa neposerte z toho Vášho Anglicka, Írska, Somálska, Ugandy a Arktídy. Kreténi sú všade, možno zvýšite ten priemer. Fakt pekné, zanevrieť na vlastnú krajinu, v ktorej ste sa narodili, v ktorej ste nadobudli vzdelanie a tak ďalej....
@sturmer Ty kus kokota , vyjadril som svoj názor proste , nechoď na mňa s takými sračkami ako vlastizrada , čo som prezident alebo čo , ja môžem nadávať na štát koľko chcem a aj odísť.
Za to že ty sa hráš na nejakého Williama Wallaceho tak sa nemusím aj ja.
@mm47 choď za svojou škaredou ženskou prosím ťa. A vieš čo? Žebrák, ktorý vyzerá, ako keby prišiel z Uzbekistanu, či kerej márie a v detstve ho šikanovali, ma nedokáže nasrať. Ešte stále si "nazi-hunter"?
@mm47 dávnejšie si mi sľúbil, že dostanem na piču. A stále sa nič nestalo, medzičasom som ťa videl párkrát v 83, aj v 95 tuším, a raz v 92 myslím. Čo si neprišiel za mnou ty Zakaukazan?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
Na pár mesiacov by som išiel niekedy v lete. A podľa toho kde pracovať a tak
jasne, cem vypadnut, ale este presne neviem kam
neviem na co sa kazdy stazuje
Najskôr vycestujem niekam na rok a podľa toho sa aj rozhodnem.
Btw zatial som v Prahe
A inak áno, zmeny toho typu sú super, ale opäť, ako si to zariadiš, tak to máš. Keď som tak bola v Anglicku, nemala som z toho nič okrem pochytenia prízvuku, lebo som robila určité základné chyby, ktoré som robila aj na Slovensku. Teraz som vo Francúzsku, základné chyby nerobím a surprise, narážam na samých výberových ľudí . Rôznych národností, čiže od toho by som to neodvíjala. Ide len o prístupe...
Toľko k tým falošným kamarátom, no.
A len sa neposerte z toho Vášho Anglicka, Írska, Somálska, Ugandy a Arktídy. Kreténi sú všade, možno zvýšite ten priemer. Fakt pekné, zanevrieť na vlastnú krajinu, v ktorej ste sa narodili, v ktorej ste nadobudli vzdelanie a tak ďalej....
Za to že ty sa hráš na nejakého Williama Wallaceho tak sa nemusím aj ja.
Nemam to tu rad kvoli takym cocksuckerom ako ty
vy ste tí, ktorí nastúpite na miesta svojích otcov, od vás bude závisieť osud nás všetkých...........filip
Pozdravuj a netaguj ma už ty zmrd.