hah jaa by som stel aby sneeh padal aspon tizden v kuse taka kalamita by bodla:dD hh moze to byt haluz:d kedze som z castti kde tak vela nesnezieva disappointed:krumplova jama)
Milujem keď sú na výber dve dve rovnaké odpovede ako nie a dve rovnaké odpovede ako áno. Ja som sa priklonil k milovaniu sneženia. Aj keď to bráni určitým veciam
Neznášam to biele pojebané svinstvo čo práve padá z neba.
Keď sú Vianoce, je zima, tak je to pekné a doplňa to peknú Vianočnú atmosféru.
Ale toto nie!
Nasneží, na druhý deň sa to roztopí, na tretí je blato, na štvrtý zas nasneží a tak to ide už asi mesiac a pol dokola, strašne ma to jebe.
To počasie je otrasné, fúka, sneží, prší a je teplo. To všetko naraz. Otrasné.
Najhoršie na tom je, že som si pred týždňom kúpil krásne nové tenisky, ktoré teraz nemôžem nosiť kôli tomu dojebanému počasiu!!! Zabíjal by som...
Keď bude toto počasie pokračovať ešte týždeň, tak si strelím guľku do hlavy, už teraz mám z toho depky jak hovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Keď sú Vianoce, je zima, tak je to pekné a doplňa to peknú Vianočnú atmosféru.
Ale toto nie!
Nasneží, na druhý deň sa to roztopí, na tretí je blato, na štvrtý zas nasneží a tak to ide už asi mesiac a pol dokola, strašne ma to jebe.
To počasie je otrasné, fúka, sneží, prší a je teplo. To všetko naraz. Otrasné.
Najhoršie na tom je, že som si pred týždňom kúpil krásne nové tenisky, ktoré teraz nemôžem nosiť kôli tomu dojebanému počasiu!!! Zabíjal by som...
Keď bude toto počasie pokračovať ešte týždeň, tak si strelím guľku do hlavy, už teraz mám z toho depky jak hovno