Ja by som bol za to, aby si ludia mohli pozriet kto si pozrel ich Webku. A este aj aby to bolo tajne. Nech si kazdy pozrie len to, ze kto videl jeho vlastnu webku a nie aby sme videli, kto videl webku niekoho ineho.
Zebraci na AZete za to pytaju love, magori, a tu to ponukas zadarmo pekne od Teba
som za tuto vec "Alebo to je tajne a bude to vidiet iba dotycny, komu ta Webka patri, a nebude moct pozerat inym, ze kto si ich pozera?" myslim si že to by bolo moc každy by bol všade =D
Ja radikalne namietam z blizssie nespecifikovany uchylnych dovodov Sak ked niekto chce, aby som vedel, ze bol na mojej webke, nech mi posle spravu.
Mozno to dat ako dobrovolnu funkciu. Ked si ja zapnem zobrazovanie navstev, tak aj ostatni budu vidiet, ze som na ich webke bol. Ked to ja budem mat vypnute, tak ostatni nebudu vidiet, ze som na ich webke bol. S tym, ze tam bude nejaka zotrvacnost, napr. tyzden, pri zmene nastavenia, aby to kazdy nemohol prepinat ako sa mu prave hodi.
To je velmi zlozite. Najjednoduchsie by bolo mat pod linkami Moja Webka pridnu dalsiu linku Kto videl moju webku, priklad:
Moja webka:
· Pozeraj »
· Upravuj »
· Kto videl moju webku »
A kto nebude chciet vidiet, kto videl jeho webku, tak proste nebude klikat na Kto videl moju webku. A ziadne nastavovanie vypnutia/zapnutia nebude treba.
neviem ci si ho pochopil... ale on nevravi o tom ze si to nechce prezerat... mozno aj nechce, ale o tom vobec nevypraval... pisal o tom, ze nechce aby ostatni videli ze bol na ich webke. a priklanam sa k jeho nazoru. co je koho do toho ze som si pozerala jeho webku
Ja som za ukazovanie najlepšie posledných desiatich alebo za posledný deň... a aby som si to mohla pozrieť len ja kto si pozrel moju webku nemusia to vedieť všetci...
myslim si skor, ze by bolo fajn, keby sa zostalo v anonimite, ale ako pozeram, som tu v mensine tak ale ked uz, som za tajny variant a len par poslednych...maximalne 2, 3...
Ja by som bral aby som si mohol pozriet, tko sa na mna pozeral Ale zaroven aby som to videl iba ja nech si to mozem z Ondym1985 vyjasnit medzi 4mi ocami A s tym blogom by to tiez nemusel byt zly napad, vidiet kto videl moj blog....
je mi to fuk, ale ak by si rozhodoval podla vacsiny, priklanam sa k anonymite. a agbi sa ti bolo tazko rozhodovat (20ty aug si uz ani nepämetam), nehadz mincu pls.
skus pouvazovat` nad prijatim kompromisu, nakolko kazdy z prispevkov vystihuje samotneho písača. do uvahy treba brat` vsetkych, tanec medzi dvoma rozkmotrenymi tabormi nezavidim. ide o to, kt smerom sa bude uberat nasa hornonitrianska metropolitna stranka srandujem, aa k blogom zaujmem radsej neutralne stanovisko
2all, resp. pre priaynivcov šmírovania šmírovania:
prve by bolo kto ma navstivil (len posledny jedinec)
a pod tym by bolo este jedno ze: gdo na mna cumi prave teraz (šecia)
ups, tak s tym mojim druhym panelom mi to dako nevyslo - automaticky som prihlaseny aj tam.. musel som otvorit alternativny prehliadac. ale na podaktorych strankach to tak funguje, to prisaham
nie je to zly napad, ja by som bola rada keby som vedela kto si pozrel moju webku... a malo by tam byt najmenej 10 uzivatelov ci ako vas nazvat a malo by to byt tajne...
JA HLASUJEM ZA TO,ABY SME MOHLI VIDIET KTO SI POZERAL NAšU WEBKU JE TO FAKT LEPšIEE A AKOžE NEWIEM PREčO MUSíME OBJEDNáVAť BALíKI PLUS NA AZETE ..KEĎ TUTO TO JE LEPšIE A EšTE AJ ZADARA ĎAAAAKUUUJEEEEEME
ja som proti, tak ako je to teraz je to OK. Ked sa na nocnej nudim, pozeram to vsetko doradu, babske aj chalanske, male dievcatka aj gayov. Co si o mne potom ti ludia pomyslia? A nahodou mi zacnu chodit homosexualne navrhy. Si az moc aktivny Tomy, nic nemen
btw. ked uz tak napad Antoniho je lepsi - zobrazovat kto cital moj blog. A ked uz ten navrh nahodou prejde, lebo vidim, ze asi dostane zelenu, nestacil iba pocet ludi, ktory si za tento tyzden moju webku pozreli, hmm? Ludia su aj tak iba statistiky
crack princess necuduj sa tu aj tak kazdemu trva vsetko sto rokov kym nieco spravi... tu pomoc ani od nikoho necakaj, lebo si skor pomozes sama... jedine ked sa tu rozhadaju najvacsi bossovia, tak vtedy sa tu maze vsetko rychlostou blesku...
Ja si tiež myslím,žeby to bolo fayné..aspoň by ľudia videli..aký záujem majú o ich webky ..heh..a na azete..presne..pýtajú za to peniaze..a je to o ničom..takže som rozhodne ZA..a mohlo by to byť tajné..že iba dotyčný by to videl.
Inak aby som sa vyjadril k teme - po skusenostiach na unisteri to velmi nechcem, je z toho potom taky misung, prihlasim sa a vidim, kto si pozrel moju webku, pozriem si ja jeho a hned to vidi aj on, hoci so si to pozrel len preto, aby som videl, kto videl moje, proste sa to potom tak pletie, aspon mne osobne to vyhovuje takto ako to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Ma to byt verejne, cize kazdy vidi na kazdej Webke, ze kto tuto Webku naposledy videl (napr. poslednych 5, 10 ludi)?
Alebo to je tajne a bude to vidiet iba dotycny, komu ta Webka patri, a nebude moct pozerat inym, ze kto si ich pozera?
Hlasujte!
Zebraci na AZete za to pytaju love, magori, a tu to ponukas zadarmo pekne od Teba
Takze ja uz som sa vyjadril.
A k tomu suhlasu, myslim, ze mozte pouzivat aj s Tvojim Tatkom To len tak aby som vam to ulahcil
Mozno to dat ako dobrovolnu funkciu. Ked si ja zapnem zobrazovanie navstev, tak aj ostatni budu vidiet, ze som na ich webke bol. Ked to ja budem mat vypnute, tak ostatni nebudu vidiet, ze som na ich webke bol. S tym, ze tam bude nejaka zotrvacnost, napr. tyzden, pri zmene nastavenia, aby to kazdy nemohol prepinat ako sa mu prave hodi.
Moja webka:
· Pozeraj »
· Upravuj »
· Kto videl moju webku »
A kto nebude chciet vidiet, kto videl jeho webku, tak proste nebude klikat na Kto videl moju webku. A ziadne nastavovanie vypnutia/zapnutia nebude treba.
vidieť ale iba ten čo sa ho to týka a posl.5 ĺudí
a ako by bolo vyriešené ak sa niekomu podarí-zblbne dostať sa viac ráz za sebou na webku tej istej duše???
nezobrazovať kto videl moju webku
ale kto čítal môj blog
!!! to by bolo oveľa lepšie
čo ak budem teraz hlasovať za anonymitu x-krát, uznáš mi všetky hlasy?
slight_smile:
bude špeci funkcia?
či to bolo myslene na 20 augusta 2007??
je mi to fuk, ale ak by si rozhodoval podla vacsiny, priklanam sa k anonymite. a agbi sa ti bolo tazko rozhodovat (20ty aug si uz ani nepämetam), nehadz mincu pls.
skus pouvazovat` nad prijatim kompromisu, nakolko kazdy z prispevkov vystihuje samotneho písača. do uvahy treba brat` vsetkych, tanec medzi dvoma rozkmotrenymi tabormi nezavidim. ide o to, kt smerom sa bude uberat nasa hornonitrianska metropolitna stranka srandujem, aa k blogom zaujmem radsej neutralne stanovisko
2all, resp. pre priaynivcov šmírovania šmírovania:
prve by bolo kto ma navstivil (len posledny jedinec)
a pod tym by bolo este jedno ze: gdo na mna cumi prave teraz (šecia)
otvorim si este jeden panel (podaktori okno), kde nebudem prihlaseny & budem profily kukat` tam.. ved`dezmemoore?
aspon to bude jednoduchšie...
suhlasim s nou!!!ja sa neviem rozhodnut...dajte tam vsetko!!! to je zlata stredna cesta....
a tiež by nebolo zlé, keby som videl aj kto číta môj blog a neokomentuje...to by sa mohlo tiež spraviť, nie??
Čo myslíš Tomáš??
A čo sa týka anonymity....to by mohlo byť voliteľné.
bteda anonymita
ale cem