ja chcem aby bol na birdzi odkaz na prirucky slovenskeho pravopisu a aby nebolo povolene hocico odoslat kym dotycny neodklikne ze si skontroloval gramaticku spravnost, najma Nominativ pluralu pridavnych mien a zamien a podobne..
ale veď to by bolo dosť náročné a odpudzujúce pre všetkých ... aspoň si to myslím ...
je to síce fajn, keď vieš písať dobre, ale napr. takí dislektici, oni s tým veľa nenarobia, ako píšu ... áno, je to trošku pritiahnuté za vlasy ten príklad, ale je to fakt
Spýtam sa ťa takto : Myslíš, že tento nápad pomôže v gramaticky správnom vyjadrovaní ?
@johnysheek a v skutočnosti by to fungovalo asi rovnako, ako všetky stránky, kde musíš odkliknúť, že máš 18 čiže v preklade: dosiahneš tým to, že všetci budú mať o jednu otravnú povinnosť odklikávania naviac, ale link neotvorí nikto nehovoriac o tom, že je to proste blbosť. pomaly aby sme prirovnávali komentáre so zlou gramatikou ku tým rasistickým.
no mohli by byt aj nove aj stare inak kde teraz si mozem pozret ako sa pisu ? predtym to bolo v TS-kach a teraz neviem takze mozem pisat len tie co si pametam a to su :
@sarah_whiteflower narozdiel od teba, ja nemyslim svoj prispevok smrtelne vazne a je to skor vysledok frustracie z tem ktore tu v tom case vznikali a podobne..
@johnysheek Ako vidíš, občas si aj iní užívatelia vedia vycucať z prsta, že niečo zrejme budeš myslieť vážne... takisto, ako si si to svojho času ty ráčil cucať z vlastného prsta pri mojich stavoch... aspoň už poznáš ten pocit, gratulujem
A mimochodom, myslím si, že pri tvojom príspevku tuná v tomto fóre to bolo viac namieste namýšľať si čosi o vážnosti príspevku, než pri mojom stave na Facebooku. Ale to už bol samozrejme offtopic. Všetci sme neskutočne šťastní, že si to nemyslel vážne a svet môže ísť ďalej.
@sarah_whiteflower ja poznám veľa pocitov, ja ti ich neberiem, no narozdiel od teba sa kvôli tomu neurážam.. /a keď som si i toto vycucal z prsta tak prepáč, ale tie komenty tam mi tak prišli/
a keď to chceme rozoberať, tak vzhľadom k tomu, že lenivosť vládne svetu by bolo viac než opovážlivé chcieť od birdzákov hocičo.. už nehovorím o tom, že by si kontrolovali čo píšu po gramatickej, keď už nie po obsahovej stránke..
a iróniu si nechaj.. mám pocit, ako by si mala (ešte stále?) potrebu ukázať mi, že komentovať ti ten stav ma bude dlho mrzieť..
@tikalok myslel avsak islo o auto kontrolu minimalne pri BGP a nie o buzeraciu z hocikoho strany!
tie dalsie dve pre zmenu mali fungovat na principe zdvihnime urovne birdzu vlastnou snahou, vymyslime nieco aby sem ludia chodili a nie odchadzali a podporme ich tvorivost miesto milionov blogov s rovnakou temou pod ktorymi sa ludia akurat tak pohadali, lebo nikto nikdy nepripusti ze i ten druhy moze mat pravdu..
@25@johnysheek JA, JA, JA, iba JA používam iróniu, iba JA sa neurážam, iba JA si môžem dovoliť rýpajúce poznámky, iba JA niektoré napísané veci nemyslím vážne, iba JA...?
Prepáč, ale čo čakáš po takých sprostých urážkach, aké si už niekoľkokrát vytasil? Môžeš ich myslieť akokoľvek odľahčene, stále to budú sprosté urážky.
@johnysheek ide o to, že som v tvojom stave, kde si želal sladučkú dobrú noc svojej milovanej, zrejme nikdy nevidenej internetovej láske, napísal, že "ďakujem". Bože, to sa na mňa vtedy znieslo bleskov a hromov A ja tĺk som sa ti potom za to ospravedlnil. Keby som vtedy vedel, že stačí povedať "Neber ten život tak vážne"
Ešte je aj škoda, že si sa nevyjadril k tomu vyššie, o tých urážkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Okrem toho, to, čo navrhuješ, je nezrealizovateľné.
ale veď to by bolo dosť náročné a odpudzujúce pre všetkých ... aspoň si to myslím ...
je to síce fajn, keď vieš písať dobre, ale napr. takí dislektici, oni s tým veľa nenarobia, ako píšu ... áno, je to trošku pritiahnuté za vlasy ten príklad, ale je to fakt
Spýtam sa ťa takto : Myslíš, že tento nápad pomôže v gramaticky správnom vyjadrovaní ?
( trošku si tento nápad obháj )
@smajlicek12 @anzu @julini @titusik
internet ide cesto co najvacsieho komfortu pre pouzivatela, takze urcite sa take nic nezavedie ani tu ani nikde inde..
a ani ja nechcem aby sa to zaviedlo.. avsak otazka "chcete novych smajlov" ked este nevieme ako vyzeraju mi pride podobne produktivna ako moj napad...
ono pytal sa nas niekto ci chceme novy birdz? a mame ho..
a k tomu napadu.. ked piseme nase komenty, tak ich isty system velmi pekne podciarkuje cervenou linkou (drviva vacsina mojho komentu podciarknuta je)
takze keby sa snazime a piseme tak, ze by sme eliminovali tieto cervene vlnovky, tak by bol svet hned krajsi..
ale nutit do toho nikoho nejdem..
ps: ospravedlnujem sa za to, ze nesmajlikujem vo velkom aby bolo jasne ze ide o ironiu..
pps: to ste si fakt mysleli ze to myslim vazne?
@julini blazon som ale tyka sa to inych veci..
A mimochodom, myslím si, že pri tvojom príspevku tuná v tomto fóre to bolo viac namieste namýšľať si čosi o vážnosti príspevku, než pri mojom stave na Facebooku. Ale to už bol samozrejme offtopic. Všetci sme neskutočne šťastní, že si to nemyslel vážne a svet môže ísť ďalej.
a keď to chceme rozoberať, tak vzhľadom k tomu, že lenivosť vládne svetu by bolo viac než opovážlivé chcieť od birdzákov hocičo.. už nehovorím o tom, že by si kontrolovali čo píšu po gramatickej, keď už nie po obsahovej stránke..
a iróniu si nechaj.. mám pocit, ako by si mala (ešte stále?) potrebu ukázať mi, že komentovať ti ten stav ma bude dlho mrzieť..
(smajlíkov si môžeš domyslieť)
"Zmeny na birdz - BGP, HZKIB, voľby a ďalšie.."
tie dalsie dve pre zmenu mali fungovat na principe zdvihnime urovne birdzu vlastnou snahou, vymyslime nieco aby sem ludia chodili a nie odchadzali a podporme ich tvorivost miesto milionov blogov s rovnakou temou pod ktorymi sa ludia akurat tak pohadali, lebo nikto nikdy nepripusti ze i ten druhy moze mat pravdu..
ci aj to boli tak zle napady?
ps: preco su vsetky "birdz pariky" rovnake?
Prepáč, ale čo čakáš po takých sprostých urážkach, aké si už niekoľkokrát vytasil? Môžeš ich myslieť akokoľvek odľahčene, stále to budú sprosté urážky.
alebo mi zacnes vycitat aj veci co som robil ako 5rocny?
Ešte je aj škoda, že si sa nevyjadril k tomu vyššie, o tých urážkach