Nie, myslím, že nechcem ani dieťa, vlastne zatiaľ si stojím za týmto a vydať sa nechcem iste aj tak v tomto svete stroskotá už každé manželstvo! A dieťa aj tak načo? Keď aj tak vyrastú a kašlú na Vás! Najlepší je slobodný život, slobodný ako vetrííík.
Dieťa ešte áno, ale vydať sa? A načo? Aby sme mali papier?
samozrejme......myslím, že je to také logické.......keď že chcem mať dieťa, tak aj toto.....
@karin28398 pokiaľ nechceš ani dieťa, tak tomu ptm chápem.....ale vieš si predstaviť, aké by to bolo pre dieťa, keby malo dvoch rôzne sa volajúcich rodičov??? Tam ja vidím význam svatby
@burble tak bolo by to divné minimálne no.....ak by si ty bola Anna Plevová (dobre vymyslel som si ) a tvoj by sa volal Filip Ľupták......no a teraz by ste mali dieťa Ferka.....ako by ste ho pomenovali?? Ako by ste ho pomenovali?? Ferko Ľupták alebo Pleva??? Lebo ja ako otec by som chcel aby sa dieťa volalo po mne, a predpokladám že ty ako matka tak isto......skrátka je to prirodzené a nemyslím, že je to bezvýznamné
@fluptak predpokladám, že ty si Filip Ľupták? (s tebou decko mať nebudem, neboj)
Nikdy by sa moje dieťa nevolalo hentako bežne, neplánujem ani žiadne mať, ale myslím si, že pokiaľ sa dvaja ľudia nedokážu dohodnúť ani na priezvisku svojho dieťaťa, tak by spolu určite to dieťa nemali mať.
@burble jj, no nechcelo sa mi vymýšľať meno a pravdepodobne na 99,99% máš pravdu (náhoda je sviňa
Tak takýto názor počujem 1. krát, ale ja myslím, že pri dieťaťi by toto nemalo byť kritérium, podľa ktorého by si sa mala rozhodúť, či s partnerom chceš dieťa
ale inak tieto názory na dieťa sa menia v takej 25 - 26 u žien (teda pokiaľ nie je nejaká prehnaná kariéristka)
Ja chcem hlavne rodinu, papier na to nepotrebujem, ale môj priateľ by chcel rodinu so vsetkym co k tomu patri, čiže by chce aj svadbu (podla mna si ma chce len udržať ) ale tak keď to iniciuje on, tak by som do toho celkom rada išla
@tasha5 áno, stretávam sa s takým údivom často Už som si zvykla.
A nie, nemám deti.
@tommyhot ááále, vieš ako sa hovorí, odriekaného chleba najväčší kus To si môj manžel veeeeeľakrát vypočul od rodiny, lebo kým sme sa nestretli, tiež mal samé reči typu, že on sa nikdy nebude ženiť a načo atď...a to isté o deťoch Najvtipnejšie na tom je to, že keby bolo po jeho, tak už máme dávno bábo Len má menší problém - ja s tým musím, tak trošku, súhlasiť
Máš na to ešte čas, ale pochybujem, že niektorý z tých všetkých chalanov, ktorí tu píšu, že sa nebudú ženiť, sa neožení, keď stretne tú, z ktorej "padne na riť"
A baby detto.
Ja som možno v "dnešnom svete" čudná, ale už pomaly od základky som vedela, že sa chcem jedného dňa vydávať, mať rodinu, deti. Ale vy na to všetci časom prídete...nehovorím, že nie sú výnimky, ktoré chcú fakt radšej na staré kolená ostať na ocot, nemať pri sebe nikoho (manžela/manželku, deti), keď tu už rodičia nebudú a všetci ich priatelia budú oženení/vydaté a mať rodiny. Podľa mňa je to smutná predstava, ale keď niekto chce, nech tak žije, no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Dieťa ešte áno, ale vydať sa? A načo? Aby sme mali papier?
@karin28398 pokiaľ nechceš ani dieťa, tak tomu ptm chápem.....ale vieš si predstaviť, aké by to bolo pre dieťa, keby malo dvoch rôzne sa volajúcich rodičov??? Tam ja vidím význam svatby
Nikdy by sa moje dieťa nevolalo hentako bežne, neplánujem ani žiadne mať, ale myslím si, že pokiaľ sa dvaja ľudia nedokážu dohodnúť ani na priezvisku svojho dieťaťa, tak by spolu určite to dieťa nemali mať.
Nie.
Neviem!
Chodím s psychopatom ktorého síce milujem ale zároveň sa toho bojím.
Tak takýto názor počujem 1. krát, ale ja myslím, že pri dieťaťi by toto nemalo byť kritérium, podľa ktorého by si sa mala rozhodúť, či s partnerom chceš dieťa
ale inak tieto názory na dieťa sa menia v takej 25 - 26 u žien (teda pokiaľ nie je nejaká prehnaná kariéristka)
a ja to dieťa nechcem hlavne v záujme toho dieťaťa, netvrdím, že sa to nezmení, ale nebude to dobré.
ako to myslíš, že by to nebolo dobré pre to dieťa??? Bojíš sa, že by si sa o to dieťa nevedela postarať??? Či ako tomu mám rozumieť???
Musel by som spoznat zenu z ktorej by som padol na rit, aby som bol ochotny sa ozenit, co vsak vidim velmi nerealne...
A nie, nemám deti.
@tommyhot ááále, vieš ako sa hovorí, odriekaného chleba najväčší kus To si môj manžel veeeeeľakrát vypočul od rodiny, lebo kým sme sa nestretli, tiež mal samé reči typu, že on sa nikdy nebude ženiť a načo atď...a to isté o deťoch Najvtipnejšie na tom je to, že keby bolo po jeho, tak už máme dávno bábo Len má menší problém - ja s tým musím, tak trošku, súhlasiť
Máš na to ešte čas, ale pochybujem, že niektorý z tých všetkých chalanov, ktorí tu píšu, že sa nebudú ženiť, sa neožení, keď stretne tú, z ktorej "padne na riť"
A baby detto.
Ja som možno v "dnešnom svete" čudná, ale už pomaly od základky som vedela, že sa chcem jedného dňa vydávať, mať rodinu, deti. Ale vy na to všetci časom prídete...nehovorím, že nie sú výnimky, ktoré chcú fakt radšej na staré kolená ostať na ocot, nemať pri sebe nikoho (manžela/manželku, deti), keď tu už rodičia nebudú a všetci ich priatelia budú oženení/vydaté a mať rodiny. Podľa mňa je to smutná predstava, ale keď niekto chce, nech tak žije, no...
Len si myslím, že je skoro kričať hop
ale možno v buducnosti ale len formalne...keby nahodou niekto z nas zomrie tka nech druhy zprofituje