Ešte pred rokom som chcela cestovať a žiť kade kde inde, ale nie preto, lebo by mi vadilo tu žiť. Teraz to vyzerá tak, že odtiaľto nikdy nedokážem vystrčiť päty. Uvidím zas o rok.
Nie. Lebo všetci pôjdu preč. A keby som tu ostal sám a mal niekam sa ísť prejsť a začali by sa mi vybavovať všetky tie spomienky tak by som bol asi veľmi smutný. Už teraz som a to sú ešte tí ľudia furt tu..
Este mi ani atrament nezaschol na maturitnom vysvedceni a uz som bola za hranicami. ALe zasa nikdy vo svete nenadavam na svk..a nerobi mi dobre pocut ak niekto povie nieco nepekne o svk. A ked sa ma niekto spyta ako tam je..tak radsej len odpoviem ze mame peknu prirodu a pamiatky a zeny. Ostatne radsej zamlcim
Ja ešte neviem pretože na Slovensku nie je zlé ale už mi to príde také nudné, oveľa radšej by som žila napríklad v nejakej peknej krajine kde je super život ale zase má to aj nevýhody napríklad Francúzsko je krásne ale su tam tie teroristické útoky a na Slovensku nie su či je super a taktiež tu niesu žiadne zemetrasenia a podobne.
už sa tam nikdy nevrátim (možno ak tak na návštevu k bývalím susedom raz)
ked si na tú malú dedinku spomeniem chytá ma trocha nostalgia, prirodzene kedže som tam vyrástla...ale už je ajtak všetko úplne iné...aj ludia s ktorými som tam vyrasatala sú viacmenej preč.
Jednoznačne NIE.....špinavé sídlisko plné lopkárov, klamárov a feťákov....nie je to vhodné miesto pre výchovu detí a navyše je to v regióne bez práce....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale kebyze musim tak hej lebo inde ako v bratislave by aj tak neprichadzalo do uvahy
a nechcem sa tam vrátiť - ako - milujem to mesto, stále tam rada chodím na víkendy a tak.. ale žiť by som tam už nechcela
Nie - lebo tu nie je práca.
Inak k téme, asi nie, lebo je tu málo možností. A veľká zima na mňa.
ked si na tú malú dedinku spomeniem chytá ma trocha nostalgia, prirodzene kedže som tam vyrástla...ale už je ajtak všetko úplne iné...aj ludia s ktorými som tam vyrasatala sú viacmenej preč.