Momentálne som v 3 ročníku na strednej zdravotníckej škole a veľmi ma ťahá byť doktorkou (získala som ohľadom toho obraz na praxi a v škole,že čo to je byť doktorkou) no a má to 1 háčik..na našej škole máme chémiu len 2 ročníky a to 1x do týždň + je to ..
odlhačné učivo (teda bolo) a to znamená ,že z chemie viem asi tak nič keďže na príjmačky požadujú vedieť rozsah učiva ako na gymply...Je dáka možnosť ,že to stíham sa doučiť do 4 ročníka ?
no určite tu tá šanca je, ale neviem si to predstaviť ja som išla na medicínu z gympla a aj tak som mala doučká z chémie cely 4 ročník... a zavisí aj od toho, kam chceš isť- ak do BA a KE uč sa otázky, ak do MT uč sa tie stare knihy z chemie
Urcite to stihas ak chces. Ved pokojne si zaplat aj nejake doucovanie, to ti istotne len bude k dobru. Neviem sice kam na medicinu sa chystas ale ked do KE alebo BA, tak si zakup testovnice a prezri si co by si z chemie mala zvladnut. Drzim prsty.
Ak by si nieco potrebovala, mozes mi aj pokojne napisat, chemiu som parkrat davnejsie doucovala a myslim si, ze v organickej chemii nie som uplne na zahodenie.
Urcite sa to stihas naucit. Kup si ucebnicu chemie pre gymnazia a proste si to prejdi, spoznamkuj a nauc sa to (to stihas za par mesiacov). Musis mat len disciplinu sadnut si k tomu 2-3x do tyzdna Tento rok si dostuduj stredoskolsku chemiu a potom buduci sa nauc otazky na prijimacky na medicinu.
@fragile. presne mám taký plán + musím pripojit biologiu lebo tu sme tiež nemali ani nemáme...ináč myslíš ,že vo všetkých učebniciach by malo byt cca to isté z chemie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov