Tak decká, chlapci, kolko mate rokov a ako stari chalani sa Vam pacia? Ja mam 19 a rad by som niekedy spoznal sympatického chalaniska mladsieho odomna.. Otazka pre tych nasich mladikov: pacia sa vam starsi? o kolko?
vybral si si dosť blbú hodinu. väčšina ľudí má teraz tretí sen...
za ďalšie, niežeby som mala niečo proti homosexuálom (vôbec nič!) ale táto diskusia mi príde rázne odveci. čakáš, že sa tu s niekým zoznámiš? je pravda, že som z Oravy, no predsa je podľa mňa téma homosexuálov na Slovensku dosť tabuizovaná na to, aby sa ti tu s tým niekto verejne priznal.
a nakoniec, nechcem byť zlá, no toto mi pripadá ako fake.
ale napisem svoj nazor ...mne sa pacia aj starsii ale musia ja nejak vypadat ( mladsie ) a mozu mat hoc aj 25
@shoshana ale vies...v profiloch sa da dat orientacia, tak asi preto abi sa tu dalo spoznavat,, nie?! ked sa mylim tak ma oprav. a na slovensku, nemas web, kde bi sa dalo otvorene napisat orientacia ( ja radsej som ani nedal )
Milujem chlapov vo veku od 20 až do 35 a kúsok,ale podmienkou je že musia byť pekný,inteligentný a s vymakaným telom a poriadnym ... ehm... Rozumieš
Mal som už partnerov kadejakých a decká do 20 rokov a niektorí aj po dvadsiatke boli príšerní, okrem toho som sa pri nich cítil ako tato a často krát som sa tak aj naozaj musel správať ,preto mám radšej starších, mám si s nimi čo povedať a lepšie si rozumieme a myslím že hoci by mohli byť mojimi rodičmi (a popravde aj moji rodičia majú mama 33 a tato 36) Vôbec by mi neprekážalo prežiť život s 35 ročným výstavným kusom s dvomi VŠ Našťastie, sú takí čo už o mňa záujem prejavili a ja len tŕpnem čo bude ďalej Muahahaha.... HOWK!
@nikeboy dá sa tu otvorene napísať orientácia, ale koľko mladých homosexuálov tak urobí? sama dobre až príliš dobre viem, aké ľudia majú voči homosexuálom predsudky... nepáči sa mi to, ja osobne ich beriem ako ľudí ako každých iných, nerobím delenie ľudí podľa sexuality... no homosexuáli sa často cítia byť na okraji spoločnosti, boja sa to priznať iným... nie je to pravda? preto keď som videla ako tu zakladateľ píše, teda jeho štýl, tak som si povedala, že na tom nie je niečo v poriadku...
@krutafunebracka niečo proti? podľa mňa bola moja reakcia lepšia ako tie tvoje bežné, kde človeka odkúriš a ponížiš. keby som sa tu neozvala ja, tak mu tu určite napíšeš niečo v zmysle že je chorý, keď si nechá dávať do análu.
@shoshana ved....vravim ze mas pravdu ved aj ja som preto dal ze "hladam sa " skoda ze nieje na slovensku nejaky web, nieco ako bridz, ale ako pre zozonamovanie sa gay a bi v cechach je,a viem ze aj kopec ludi co je tuna ma tam profil mal som aj ja kedisi tam profil, priznavam
@nikeboy nevidím na tom nič zlé... prečo tam už nechodíš? btw. na Slovensku vzhľadom k tomu, že homosexualita nie je povolená, tak nie je ani web. ako ktovie, možno to nie je protizákonné... mohol by sa niekto podujať a vytvoriť taký web... ja síce nie som lesbičkou, ale moja blízka kamarátka je, sama by som jej rada s tým pomohla. bohužiaľ, "teplí sú tabu"... a mňa to mrzí...
Homosexualita je povolena, nikto ta u nas nebude sudit za to ze rada lizes pekac alebo kuris klobasy, niesme v saudskej arabii ci kerej onej. Iba registracie niesu povolene.
A hej na tu stranku chodim aj ja a tiez som tam videl par ludi ktori sa tu k tomu nepriznavaju verejne
Ale je to skoda ze my tu nic take nemame, teda nie na takej urovni ako v cesku Mozno by to aj povzbudilo trochu mladych ktori sa s tym nechcu zmierit
Demokracia je vlada vacsiny respektujuca prava mensin... vynmkami su skupiny ktore potlacuju ludske prava co je pochopitelne nedemograticke
Podla mna to uz s tym utajovanim prehanate ... kazdeho vec.... ale podla mojho nazoru to uz vobec nie je take tabu ako pred niekolkymi rokmi a vela ludi je tiez tolerantnych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
za ďalšie, niežeby som mala niečo proti homosexuálom (vôbec nič!) ale táto diskusia mi príde rázne odveci. čakáš, že sa tu s niekým zoznámiš? je pravda, že som z Oravy, no predsa je podľa mňa téma homosexuálov na Slovensku dosť tabuizovaná na to, aby sa ti tu s tým niekto verejne priznal.
a nakoniec, nechcem byť zlá, no toto mi pripadá ako fake.
ale napisem svoj nazor ...mne sa pacia aj starsii ale musia ja nejak vypadat ( mladsie ) a mozu mat hoc aj 25
@shoshana ale vies...v profiloch sa da dat orientacia, tak asi preto abi sa tu dalo spoznavat,, nie?! ked sa mylim tak ma oprav. a na slovensku, nemas web, kde bi sa dalo otvorene napisat orientacia ( ja radsej som ani nedal )
aaaaaaaaaaa zase preklep aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mal som už partnerov kadejakých a decká do 20 rokov a niektorí aj po dvadsiatke boli príšerní, okrem toho som sa pri nich cítil ako tato a často krát som sa tak aj naozaj musel správať ,preto mám radšej starších, mám si s nimi čo povedať a lepšie si rozumieme a myslím že hoci by mohli byť mojimi rodičmi (a popravde aj moji rodičia majú mama 33 a tato 36) Vôbec by mi neprekážalo prežiť život s 35 ročným výstavným kusom s dvomi VŠ Našťastie, sú takí čo už o mňa záujem prejavili a ja len tŕpnem čo bude ďalej Muahahaha.... HOWK!
Ale vidim ze mame podobny vkus heh
@wampirekiss som, lebo mi to príde ako fake
@krutafunebracka niečo proti? podľa mňa bola moja reakcia lepšia ako tie tvoje bežné, kde človeka odkúriš a ponížiš. keby som sa tu neozvala ja, tak mu tu určite napíšeš niečo v zmysle že je chorý, keď si nechá dávať do análu.
A hej na tu stranku chodim aj ja a tiez som tam videl par ludi ktori sa tu k tomu nepriznavaju verejne
Ale je to skoda ze my tu nic take nemame, teda nie na takej urovni ako v cesku Mozno by to aj povzbudilo trochu mladych ktori sa s tym nechcu zmierit
Podla mna to uz s tym utajovanim prehanate ... kazdeho vec.... ale podla mojho nazoru to uz vobec nie je take tabu ako pred niekolkymi rokmi a vela ludi je tiez tolerantnych