Buď sama sebou, usmievaj sa a buď k nemu milá... ľudia majú vo všeobecnosti radšej ľudí z ktorých srší pozitívna energia, ale zase nemôžeš to brať ako pravidlo. Podľa mňa neexistuje úplne presný návod na to aby ťa "začal mať rád".
@octoberbutterfly
asi toto, proste buď priateľská a milá, prejavuj záujem.
Čo ja viem či to je dobrý trik ale môžeš si od neho niečo nechať vysvetliť napr. bude sa cítiť múdro
na to neexistuje konkrétny návod...ak chceš zaujať, nápad s roztiahnutými nohami je možno fajn, ale ešte automaticky neznamená, že ťa dotyčný bude mať aj rád...na každého totiž platí niečo iné...preto najlepšie urobíš, keď budeš sama sebou a nebudeš sa pred ním na nič hrať...taká hra by ťa tak či onak raz omrzela a určite ani sama nechceš, aby ťa mal niekto rád takú, aká v skutočnosti nie si...čo má prísť to príde...ak ťa má mať rád, tak ťa bude...ak nie, nevadí...príde ďalší, ktorý si ťa bude vážiť so všetkým, čo k tebe patrí
Keď ta nemá rád takú aká si tak je to snaženie k ničomu beztak... Ja sa nikdy nesnažím, som aká som robím len to čo cítim a keď to niekomu vadí nech si trhne nohou.. Odmietam robiť niečo len za to aby ma mal niekto rád a tak by to málo byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
asi toto, proste buď priateľská a milá, prejavuj záujem.
Čo ja viem či to je dobrý trik ale môžeš si od neho niečo nechať vysvetliť napr. bude sa cítiť múdro
k téme ma ešte napadá