tak dosť by ma to zaujímalo, lebo nemyslím si,že som nepríťažlivá a odpudivá, práve naopak väčšinou ja nemám chuť, ale teraz mám chlapa s ktorým je to opačne, už sa cítim ako keby som nejaká nenásytná že neviem byť bez toho pár týždňov ale načo? prečo? ak
nie som síce chlap ,ale musíš si najsť erotomana aj ja som mala tento problém stále sa mu nechcelo nebol to proste poriadny chlap... sú také prípady chyba je v nich nehladaj ju v sebe
Čože? Že pár týždňov keine sex? Ta to by som vydržal tak max týždeň. Ta taku babu by som nexel čo odmieta/nemá chuť na sex. To by nám určite neklapalo. Však ja neodmietnem sex ani keď som v traumatickom šoku
Už dávno picha inú a ak aj nepichá tak by strašne chcel a pri tom ako by píchal teba, tak by na ňu musel myslieť a tak to radšej neriskuje....tam bude asi problém, lebo muži inak neodmietnu sex ani keby boli v narkóze.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1. Môj vták to už skrátka nezvládal. (príliš veľa sexu)
2. Bol som citovo rozpoložený.
2) citim sa fakt zle
bud je panic, a chce az po svadbe - nepravdepodobne
ak ste uz sex mali, nepacilo sa mu, alebo prave si bola tak skvela, ze sa pred tebou znova hanbi - pravdepodobnejsie
ma inu - velmi pravdepodobne
alebo nieco ine male
ale asi najcastejsi dovod je, ze sa mu holka nepaci, alebo v mojom pripade nemam sex s holkou a nic podbne vtedy, ked viem ze niekoho ma...